Utbytesstudent i London

Utbytesstudent i London
4.5
621
(621 betyg)
4.5

Åk som utbytesstudent till London och lär känna denna pulserande och spännande stad. Som utbytesstudent i London upplever du det bästa av den brittiska kulturen samtidigt som du övar din engelska och lär känna människor från hela världen i denna mångkulturella huvudstad.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: London
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: London
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: London
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: England

Utbytesstudent i London

Gratis broschyr

Utbytesstudent i London

Att vara utbytesstudent i London är ett av de bästa sätten att lära känna denna globala metropol. Våra program varierar i längd och har startdatum året om, så du kan komma när du vill och stanna så länge som du behöver för att förbättra din engelska. Våra erfarna lärare använder innovativa undervisningsmetoder som hjälper dig att snabbt och effektivt lära dig språket. Dina förbättrade språkkunskaper kommer att komma väl till hands när du utforskar staden på egen hand eller tillsammans med dina nya vänner. Som utbytesstudent i London kommer du att få den internationella erfarenhet som många företag kräver, växa otroligt mycket som person och prata engelska utan problem.

Londons alla sevärdheter

Som utbytesstudent i London kommer du att upptäck allt vad denna spännande stad har att erbjuda. Du kan besöka Buckingham Palace, hänföras av utsikten från London Eye, och strosa runt i vackra Hyde Park. När du är utbytesstudent i London kan du också besöka historiska platser som Tower of London och Westminister Abbey, eller låta dig imponeras av alla mästerverk på British Museum och Tate Modern. Du kommer att lära dig massor av engelska i klassrummet, och desto mer om den engelska kulturen och vardagen när du är utbytesstudent i London.