Utbytesstudent i London

Utbytesstudent i London
4.5
621
(621 betyg)
4.5

Åk som utbytesstudent till London och lär känna denna pulserande och spännande stad. Som utbytesstudent i London upplever du det bästa av den brittiska kulturen samtidigt som du övar din engelska och lär känna människor från hela världen i denna mångkulturella huvudstad.

Utbytesstudent i London

Utbytesstudent i London

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: London
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: London
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: London
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: England

Utbytesstudent i London

Att vara utbytesstudent i London är ett av de bästa sätten att lära känna denna globala metropol. Våra program varierar i längd och har startdatum året om, så du kan komma när du vill och stanna så länge som du behöver för att förbättra din engelska. Våra erfarna lärare använder innovativa undervisningsmetoder som hjälper dig att snabbt och effektivt lära dig språket. Dina förbättrade språkkunskaper kommer att komma väl till hands när du utforskar staden på egen hand eller tillsammans med dina nya vänner. Som utbytesstudent i London kommer du att få den internationella erfarenhet som många företag kräver, växa otroligt mycket som person och prata engelska utan problem.

Londons alla sevärdheter

Som utbytesstudent i London kommer du att upptäck allt vad denna spännande stad har att erbjuda. Du kan besöka Buckingham Palace, hänföras av utsikten från London Eye, och strosa runt i vackra Hyde Park. När du är utbytesstudent i London kan du också besöka historiska platser som Tower of London och Westminister Abbey, eller låta dig imponeras av alla mästerverk på British Museum och Tate Modern. Du kommer att lära dig massor av engelska i klassrummet, och desto mer om den engelska kulturen och vardagen när du är utbytesstudent i London.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.