VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Utbytesstudent på Irland

Som utbytesstudent på Irland kommer du att få en unik studieupplevelse. Oavsett om du stannar på Irland ett par månader eller bestämmer dig för att vara där ett fullt studieår, så kommer du att återvända hem med fantastiska minnen från din tid som utbytesstudent på Irland.

Utbytesstudent på Irland
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Irland
Stad: Dublin
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
5 eller 10 månader
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: Irland

Utbytesstudent i Dublin

Som utbytesstudent i Dublin kommer du att förbättra din engelska i en unik och fascinerande stad. Det bästa med Dublin är att det alltid finns något att göra, allt från konserter till teaterpjäser, festivaler till klubbar. Du kommer att kunna prata engelska med självförtroende efter din tid som utbytesstudent i Dublin. Om du vill lärar dig engelska och uppleva den irländska kulturen, så ska du åka iväg som utbytesstudent till Dublin. Denna stad må vara en global storstad, men präglas fortfarande starkt av sitt irländska arvet. Som utbytesstudent i Dublin kommer du även att lära dig engelska utanför klassrummet, bland annat på våra organiserade utflykter och aktiviteter och när du på din fritid upptäcker allt vad Irland har att erbjuda tillsammans med dina nya vänner eller på egen hand.

Utbytesår på Irland

Du kommer att få en fantastisk upplevelse som utbytesstudent på Irland. Välj om du vill åka ett par månader eller ett helt studieår. Oavsett hur länge du bestämmer dig för att vara utbytesstudent på Irland, så kommer du förbättra din engelska och lära dig mer om den irländska kulturen. Som utbytesstudent på Irland kommer du att få öva din engelska i klassrummet med våra innovativa undervisningsmetoder, utanför kommer du att använda dina nya engelska kunskaper i din nya irländska vardag. Inget slår upplevelsen du får som utbytesstudent på Irland om du vill lära dig engelska.

Ett land fullt av nöjen

Som utbytesstudent på Irland befinner du dig i ett otroligt vackert landskap fullt av liv. Dublin är en pulserande stad, mycket tack vare alla studenter som pluggar på Trinity College. Det finns en hel del områden att besöka, såsom Guinness fabriken, Dublin Castle, och Dublin Writers Museum. Som utbytesstudent på Irland kommer du upptäcka landsbygdens gömda skatter, däribland slott, Keltiska ruiner, och klipporna vid Moher. Den största fördelen med att vara utbytesstudent på Irland är kanske möjligheten att få interagera med Irlands gästvänliga befolkning. De är dem som kommer att göra din upplevelse på Irland till något utöver det vanliga.

Studentlivet i Dublin

Det finns alltid något kul och intressant att göra som utbytesstudent i Dublin. Staden är full av studenter, som du kan träffa på pubar och traditionella livekonserter. Du kan också besöka stadens kända sevärdheter, såsom Dublin Castle, fängelsemuseet Kilmainham Gaol, och strosa runt i området Temple Bar. Den vackra irländska landsbygden, däribland klipporna vid Moher och Blarney Castle, väntar dig precis bortom stadsgränsen. Att ha det kul och njuta av vardagen är en stor del av livet på Irland. Det är det som gör din tid som utbytesstudent i Dublin så speciell.