VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Utbytesstudent i Italien

Som utbytesstudent i Italien kommer du att lära dig mer om en av Europas äldsta kulturer. Italien är känt för sin fantastiska mat och gästvänlighet. Att vara utbytesstudent i Italien är ett kul sätt att upptäcka och lära känna Italien samtidigt som du förbättrar din italienska.

Utbytesstudent i Italien
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Italien
Stad: Rom
EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Italien
Stad: Rom
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Italien
Stad: Rom

Utbytesstudent i Rom

Om du studerar italienska finns det inget bättre sätt än att åka som utbytesstudent till Rom för att bemästra språket. Vänj dig vid att prata italienska varje dag som utbytesstudent i Rom och passa på att utforska denna stora och fascinerande stad.

Utbytesår i Italien

Som utbytesstudent I Italien kommer du att fördjupa dig i den italienska kulturen. Du kommer att vara omringad av allt som är italienskt. Vart du än går kommer du höra språket talas, och du kanske till och med tar till dig ett och annat nytt ord. Som utbytesstudent i Italien kommer du att lära dig tala italienska på nolltid tack vare våra små klasser, erfarna lärare och innovativa undervisningsmetoder. Förutom språkkurser, så kommer ditt program även innefatta organiserade aktiviteter och utflykter, samt fritid till att upptäcka Rom med dina nya vänner. Tack vare din tid som utbytesstudent i Italien så kommer du att tala bättre italienska och känna dig mer bekväm med att bo utomlands.

Smaka på Italien

Det italienska köket är känt för sin fantastiskt goda mat, och som utbytesstudent i Italien kommer du att få massor av tid till att pröva landets alla delikatesser – allt från risotto till tiramisù. Om du väljer att bo hos en värdfamilj när du åker som utbytesstudent till Italien kommer du dessutom få smaka på hemlagad italiensk mat, och kanske lära dig laga en och annan rätt på egen hand. När du bor hos en värdfamilj får du dessutom möjligheten att öva din engelska från morgon till kväll. Alternativt kan du bo på ett av våra moderna studenthem tillsammans med utbytesstudenter från hela världen. Vad du än väljer, så kommer du att få en oförglömlig tid som utbytesstudent i Italien.