Utbytesstudent

Utbytesstudent i Japan

Utbytesstudent i Japan
4.4
823
(823 betyg)
4.4

Att åka iväg som utbytesstudent till Japan visar på att du menar allvar med att lära dig japanska. Redan från start kommer vi hjälpa dig förbättra dina kommunikationsfärdigheter när du åker som utbytesstudent till Japan. Och med aktiviteter och utflykter organiserade utanför klassrummet, så kommer du att lära känna den japanska kulturen på djupet.

Utbytesstudent i Japan

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Japan
Städer: Tokyo
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Japan
Städer: Tokyo
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Japan
Städer: Tokyo

Utbytesstudent i Tokyo

Att vara utbytesstudent i Tokyo är ett fantastiskt äventyr. Som utbytesstudent i Tokyo kommer du att lära dig japanska samtidigt som du bor i en av världens mest intressanta städer. I denna unika metropol möter gamla traditioner det moderna och skapar en spännande miljö att vistas i.

Utbytesår i Japan

Bästa sättet att lära sig japanska på är att åka iväg som utbytesstudent till Japan. Istället för att återgå till ditt vardagsliv efter lektionerna i japanska, så kommer du att vara omgiven av människor som kan hjälpa dig öva din japanska när du kliver ut ur klassrummet. Varje dag kommer du att lära dig allt mer japanska, och varje dag kan du använda dig av dina nyvunna språkkunskaper. Inte undra på att utbytesstudenter i Japan gör snabbare framsteg. Med små klasser, en avslappnad klassrumsmiljö, erfarna lärare och en hel del individuell uppmärksamhet kommer du att prata japanska på nolltid. Du kommer att bli förbluffad över hur mycket japanska du lärt dig efter att ha varit utbytesstudent i Japan.

Lär dig mer om den japanska kulturen

Att vara utbytesstudent i Japan är så mycket mer än att bara lära sig japanska. Vårt mål är att hjälpa dig förstå den japanska kulturen och att bemästra språket. Japan är känt för sina enorma städer med sofistikerad teknologi och gömda tempel bakom varje hörn. På landsbygden kan du skymta snötäckta bergstoppar, trädgårdar i miniatyrformat, och värmande heta källor utomhus. Delta i en traditionell teceremoni eller besök ett av alla uråldriga tempel. Att vara utbytesstudent i Japan under ett utbytesår är en meningsfull och fantastisk upplevelse som ger dig en unik inblick i den japanska kulturen.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.