Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på [email protected]

Utbytesstudent i Japan

Att åka iväg som utbytesstudent till Japan visar på att du menar allvar med att lära dig japanska. Redan från start kommer vi hjälpa dig förbättra dina kommunikationsfärdigheter när du åker som utbytesstudent till Japan. Och med aktiviteter och utflykter organiserade utanför klassrummet, så kommer du att lära känna den japanska kulturen på djupet.

Utbytesstudent i Japan

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Japan
Stad: Tokyo

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Japan
Stad: Tokyo

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Japan
Stad: Tokyo

Utbytesstudent i Tokyo

Att vara utbytesstudent i Tokyo är ett fantastiskt äventyr. Som utbytesstudent i Tokyo kommer du att lära dig japanska samtidigt som du bor i en av världens mest intressanta städer. I denna unika metropol möter gamla traditioner det moderna och skapar en spännande miljö att vistas i.

Utbytesår i Japan

Bästa sättet att lära sig japanska på är att åka iväg som utbytesstudent till Japan. Istället för att återgå till ditt vardagsliv efter lektionerna i japanska, så kommer du att vara omgiven av människor som kan hjälpa dig öva din japanska när du kliver ut ur klassrummet. Varje dag kommer du att lära dig allt mer japanska, och varje dag kan du använda dig av dina nyvunna språkkunskaper. Inte undra på att utbytesstudenter i Japan gör snabbare framsteg. Med små klasser, en avslappnad klassrumsmiljö, erfarna lärare och en hel del individuell uppmärksamhet kommer du att prata japanska på nolltid. Du kommer att bli förbluffad över hur mycket japanska du lärt dig efter att ha varit utbytesstudent i Japan.

Lär dig mer om den japanska kulturen

Att vara utbytesstudent i Japan är så mycket mer än att bara lära sig japanska. Vårt mål är att hjälpa dig förstå den japanska kulturen och att bemästra språket. Japan är känt för sina enorma städer med sofistikerad teknologi och gömda tempel bakom varje hörn. På landsbygden kan du skymta snötäckta bergstoppar, trädgårdar i miniatyrformat, och värmande heta källor utomhus. Delta i en traditionell teceremoni eller besök ett av alla uråldriga tempel. Att vara utbytesstudent i Japan under ett utbytesår är en meningsfull och fantastisk upplevelse som ger dig en unik inblick i den japanska kulturen.