VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Utbytesstudent i Kanada

Det finns en anledning till varför så många utländska studenter bestämmer sig för att åka som utbytesstudenter till Kanada varje år. Detta enorma land har en hög levnadsstandard och kanske världens mest gästvänliga invånare. Oavsett om du vill stanna några månader eller ett helt studieår som utbytesstudent i Kanada, så har vi ett program som passar dig.

Utbytesstudent i Kanada

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kanada
Stad: TorontoVancouver

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Kanada
Stad: TorontoVancouver

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kanada
Stad: TorontoVancouver

Lev livet som utbytesstudent i Kanada

Du kommer snabbt att inse att detta land är mer än bara kallt väder och ishockey när du åker som utbytesstudent till Kanada. Att vara utbytesstudent i Kanada är ett utmärkt tillfälle att förbättra din engelska samtidigt som du bor i Toronto eller Vancouver, två städer som är kända för sitt häftiga studentliv. Vad sägs om en kort resa till Niagarafallen för att se de majestätiska vattenfallen på nära håll? Att vara utbytesstudent i Kanada är utan tvekan ett äventyr! Som utbytesstudent i Kanada, får du en unik möjlighet att uppleva detta underbara land, känt för sin hisnande vackra natur. Så vad väntar du på?

Utbytesstudent i Vancouver

Att vara utbytesstudent i Vancouver är ett fantastiskt sätt att utforska en av världens mest multikulturella städer. Under din tid som utbytesstudent i Vancouver, så kommer du att träffa nya vänner och förbättra din engelska. Varför inte spendera några månader eller ett helt studieår som utbytesstudent i Vancouver? Du kommer att förbättra din engelska och samtidigt kunna utforska Kanada när du åker som utbytesstudent till Vancouver. Studenter från hela världen kommer till Vancouver för dess prestigefulla universitet och avslappnade atmosfär. Det är lätt att träffa internationella vänner som du kan utforska staden tillsammans med när du är utbytesstudent i Vancouver. Välj ett program som varar ett par månader eller ett helt studieår. Kom ihåg, att ju längre du är utbytesstudent i Vancouver, desto mer kul kommer du ha och desto mer kommer du att lära dig!

Studentlivet i Vancouver

Det är lätt att kombinera stadslivet med äventyr i naturen när du är utbytesstudent i Vancouver. Du kommer att befinna dig i en fantastisk miljö omgiven av vatten på en sida och berg på den andra, vilket gör det lätt att åka skidor, promenera längs vandringsleder eller paddla kajak. Du kommer också att kunna ta del av allt Vancouver har att erbjuda. Chinatown har några av Kanadas bästa asiatiska restauranger. Stanley Park är perfekt om du vill koppla av med dina vänner vid vattnet och med stadens vackra siluett som utsikt. Om du vill ha ett äventyr i en pulserande stad, så ska du åka som utbytesstudent till Vancouver!

Utbytesstudent i Toronto

Om du istället väljer att vara utbytesstudent i Toronto är det en minst lika rik upplevelse. Du kommer att lära dig engelska varje dag och ha en hel del fritid efter lektionerna till att öva tillsammans med vänliga kanadensare. Som utbytesstudent i Toronto måste du spana in det trendiga hamnområdet, och om du vågar, bör du även gå längs kanten på CN Tower.

Upplev det vilda Kanada

Som utbytesstudent i Kanada kommer du att upptäcka hur stort detta land faktiskt är. Till ytan är Kanada ett av världens största länder, men befolkningen bor mestadels i de södra delarna, längs med den amerikanska gränsen. I norr finner du mil efter mil av orörd vildmark och ren natur - ett helt unikt landskap som du måste uppleva när du är utbytesstudent i Kanada. Kanadensare är ett aktivt folk och det är inte att undra på när de har världens mest spektakulära vildmarker! Som utbytesstudent i Kanada kan du förvänta dig att få åka skidor i Kanadas pudervita snö, vandra i de grönskande skogarna och prova på bergsklättring om du vågar. Du kan också prova på vattensporter som att paddla kanot eller kajak i landets brusande forsar. Som utbytesstudent i Kanada kommer du garanterat att få ta del av magnifika naturupplevelser som du sent kommer att glömma.