VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Utbytesstudent i Korea

Att åka på ett utbyte i Korea är ett fantastiskt sätt att upptäcka landets kultur och snabbt utveckla din koreanska. Våra utbytesprogram i Korea fokuserar på kommunikation, vilket innebär att du kommer ha stor användning av språket i ditt vardagsliv. Dessutom, kommer du ha möjligheten att delta i en stor variation av kulturella aktiviteter och dagsutflykter som utbytesstudent i Korea. Kontakta oss redan idag för att veta mer om hur du kan bli utbytesstudent i Korea.

Utbytesstudent i Korea
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Korea
EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Korea
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Korea

Hur du blir utbytesstudent i Korea

Att åka på utbyte i Korea är ett kul och effektivt sätt att lära sig koreanska på. Det koreanska språket är speciellt unikt i särskilda sociala kontexter, därför är det vitalt för studenters inlärning att komma utanför klassrummet och använda språket. Det är därför utbytesstudenter i Korea gör så stora framsteg jämfört med traditionella språkkurser. Vårt program erbjuder en blandning av traditionell inlärning och applicering av språket i vardagssituationer. EF arrangerar hela upplägget för dig, allt ifrån att ha de bästa lärarna och skapa en miljö som främjar inlärning, till att alltid se till att storleken på studiegruppen är perfekt. Efter ditt avslutade utbyte i Korea kommer du kunna ta dig fram på Koreanska.

Utbytesprogram i Korea

Ett utbyte till Korea är så mycket mer än att lära sig ett språk. Under tiden du bor i vibrerande Seoul så har du chansen att leta upp alla platser ur dina koreanska favoritnoveller. Skulle inte du mycket hellre öva koreanska genom att beställa din favoritmat på en restaurang, istället för att lära dig det från en bok? Hur låter det att snacka med privatbefolkningen och dela en kopp risvin på en kulle i Bukhansen National Park? Eller shoppa traditionell konst i Insadong? Ett utbytesprogram i Korea är underbart sätt att se och upptäcka koreansk kultur för dig själv. Du kommer med tiden bli flytande i koreanska, skaffa nya vänner och bli kär i ett land du kommer kalla ditt hem i många år.