USA

Utbytesstudent i Miami

Utbytesstudent i Miami
4.7
636
(636 betyg)
4.7

Som utbytesstudent i Miami får du äventyret du väntat på. Miami är känt för sin Latinamerikanska kultur, stränder och nattliv. Miami är stället där man vill synas och där amerikanska kändisar bor. Vid sidan om dina lektioner i engelska kommer du att träffa nya vänner och upptäcka denna pulserande stad som utbytesstudent i Miami.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Miami
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Miami
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Bo hos en amerikansk värdfamilj och ta hand om barnen, i utbyte mot ersättning, boende och flyg. Utveckla nya färdigheter, få vänner för livet och utforska USA.
Länder: USA

Utbytesstudent i Miami

Upptäck en av USA:s mest kända städer som utbytesstudent i Miami. Staden är starkt influerad av den Latinamerikanska kulturen och har en generellt avslappnad atmosfär och du kan räkna med att få dansa salsa på nattklubbarna och få äta en hel del het mat. Du kommer att vara utbytesstudent i Miami tillsammans med andra studenter från hela världen, och du kommer få internationella vänner som du kan upptäcka staden med. Tack vare vår kombination av klassrumsundervisning, organiserade utflykter och fritid, kan du ta del av allt Miami har att erbjuda. Vi hjälper dig uppnå dina akademiska mål och ger dig fritid för att ha kul när du är utbytesstudent i Miami.

Studentlivet i Miami

Din fritid som utbytesstudent i Miami handlar främst om att ta till vara på solskenet. Du kan göra detta på många sätt. Ett av de mest populära sätten är att bege sig till närmaste kritvita strand. Som utbytesstudent i Miami kan du också utforska längre bort än så, bege dig till Everglade National Park, besök Floridas närliggande öar, eller njut av en dag på Disney World. Upptäck influenserna från Kuba i Miami genom att äta smakrik kubansk mat och pröva på några av USA:s bästa nattklubbar när mörkret faller. Din solbränna kanske inte kommer att vara för evigt, men dina minnen som utbytesstudent i Miami kommer det.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.