Utbytesstudent i Miami

Utbytesstudent i Miami
4.7
636
(636 betyg)
4.7

Som utbytesstudent i Miami får du äventyret du väntat på. Miami är känt för sin Latinamerikanska kultur, stränder och nattliv. Miami är stället där man vill synas och där amerikanska kändisar bor. Vid sidan om dina lektioner i engelska kommer du att träffa nya vänner och upptäcka denna pulserande stad som utbytesstudent i Miami.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Miami
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Miami
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Miami
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19 - 26 år
1-2 år
Ta hand om barn i en väl utvald amerikansk familj med Cultural Care Au Pair, i utbyte mot ersättning, boende, flyg m.m.
Land: USA

Utbytesstudent i Miami

Gratis broschyr

Utbytesstudent i Miami

Upptäck en av USA:s mest kända städer som utbytesstudent i Miami. Staden är starkt influerad av den Latinamerikanska kulturen och har en generellt avslappnad atmosfär och du kan räkna med att få dansa salsa på nattklubbarna och få äta en hel del het mat. Du kommer att vara utbytesstudent i Miami tillsammans med andra studenter från hela världen, och du kommer få internationella vänner som du kan upptäcka staden med. Tack vare vår kombination av klassrumsundervisning, organiserade utflykter och fritid, kan du ta del av allt Miami har att erbjuda. Vi hjälper dig uppnå dina akademiska mål och ger dig fritid för att ha kul när du är utbytesstudent i Miami.

Studentlivet i Miami

Din fritid som utbytesstudent i Miami handlar främst om att ta till vara på solskenet. Du kan göra detta på många sätt. Ett av de mest populära sätten är att bege sig till närmaste kritvita strand. Som utbytesstudent i Miami kan du också utforska längre bort än så, bege dig till Everglade National Park, besök Floridas närliggande öar, eller njut av en dag på Disney World. Upptäck influenserna från Kuba i Miami genom att äta smakrik kubansk mat och pröva på några av USA:s bästa nattklubbar när mörkret faller. Din solbränna kanske inte kommer att vara för evigt, men dina minnen som utbytesstudent i Miami kommer det.