Boka ett språkprogram

Steg 1 av 2 Steg 2 av 2

Skräddarsy ditt program

Boka ett språkprogram utomlands med oss - det går snabbt och enkelt. Du har många valmöjligheter så att du kan skräddarsy dina språkstudier utefter dina mål och drömmar. Om du behöver hjälp eller har andra frågor, ring oss på 08-5879 30 80. Vi finns här för att hjälpa dig.

Programtyp

Boende

Ett dubbelrum i en noga utvald EF Värdhem ingår i programpriset.

EF Värdhem

EF Studenthem

Försäkring

Uppge kontaktinformation

Föregående

Din bokning

Programtyp

Boende

Försäkring

Anmälningsavgift

Kursmaterial

Sommartillägg

Weekly Mid-Summer Supplement

Total kostnad

* Den totala summan kan variera beorende på vilken boendetyp du valt

Total kostnad

Läs vidareStäng

Tack!

Tack för att du har bokat ditt språkprogram med oss - du är ett stort steg närmare en oförglömlig upplevelse utomlands! En kopia på din bokning kommer att skickas till din mail och en av våra studievägledare kommer att kontakta dig inom kort.

Ladda ner en sammanfattning av din bokning

Betala din anmälningsavgift

Du kan nu betala din anmälningsavgift via vår betalningstjänst online. Om du väljer att inte använda dig av betalningstjänsten online kommer en faktura skickas ut till dig inom kort

Din första betalning täcker kostnaden för anmälningsavgiften och är obligatoriskt för att vi ska kunna garantera ditt deltagande. Om du har valt att lägga till avbeställningsskydd ingår också kostnaden för denna i din första betalning.

EF Education First EF Education First EF Education First EF Education First

Tack för att du har valt att betala med faktura. En studievägledare på EF kommer inom kort att kontakta dig och maila dig din faktura.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss