Black Friday Deal – Boka senast 29 november
EF Allmän kurs
EF Allmän kurs

EF Allmän kurs

En allsidig och grundläggande språkkurs.
26 Lektioner/vecka
(40 minuter per lektion)
16 Allmänna språklektioner

04 Projektlektioner;

04 Lektioner inom tillvalsämnen;

02 Föreläsningar

 • Nivå:
  Nybörjare till avancerad nivå
 • Startdatum:
  Varje måndag, året om
 • Längd:
  2 till 52 veckor
 • Uppstartskurs online
  Från anmälan
 • Uppföljningskurs online
  3 månader inkluderat i alla engelskkurser
 • Restyp:
  Individuell språkresa eller gruppresa

Beskrivning:
Få förståelse för den grundläggande tillämpningen av ett språk, med fokus på att utveckla användningen av språket i vardagssituationer. Kursplanen består av 26 lektioner per vecka (totalt 17 timmar och 20 minuter undervisning), fördelade över både för- och eftermiddagar. Kursen är speciellt utformad för att du ska avancera en språknivå var sjätte vecka. Kombinationen av språklektioner, tillvalslektioner, föreläsningar och projektlektioner utvecklar din språkliga förståelse och din kommunikationsförmåga.

Vår inlärningsmetodik kombinerar digital inlärning med traditionella klassrumsbaserade lektioner för att du ska få ut det mesta av din språkundervisning.

EF Learning Guarantee
EF’s Inlärningsgaranti
På våra EF International Language Campuses kommer du att avancera en språknivå var sjätte vecka om du deltar vid samtliga lektioner och slutför alla uppgifter. Det kan givetvis gå snabbare beroende på ditt engagemang och din inlärningsförmåga. Vår inlärningsmetodik garanterar maximala framsteg – annars bjuder vi på nya lektioner tills du uppnår nästa nivå.