Early Bird - Språkresa nästa sommar till bästa möjliga pris gäller vid anmälan senast 20/6!
Gruppresa
Gruppresa

Gruppresa

Detta ingår
  • Kurs
  • Flyg & Transfer
  • EF-ledare
Skapa ditt livs sommar utomlands tillsammans med EF-ledare och nya vänner från hela världen under en all inclusive-språkresa.
Ett komplett paket
Allt från flyg och transfer till undervisning, måltider och boende är inkluderat i vårt omfattande gruppresepaket.Välj din drömdestination och reslängd (2, 3 eller 4 veckor) – så ordnar vi med alla praktiska detaljer. Välj mellan EF International Summer Schools eller EF International Language Campuses.
Ledarledd resa
Är det första gången du reser utomlands och är osäker på hur du ska göra? En erfaren EF-ledare reser tillsammans med dig. EF-ledaren kommer att möta dig på flygplatsen och finnas där för dig under hela din resa. Med EF är resan också en del av äventyret!
Erfarenhetsbaserat lärande
Våra gruppresor fokuserar på att få dig att använda dina språkkunskaper – både i och utanför klassrummet. Vi bedömer din språknivå före kursstart för att kunna placera dig i rätt klass. Studenter uppmuntras också att utnyttja resten av dagen för att använda språket: när de äter middag med värdfamiljen, spelar fotboll med nya vänner eller upptäcker destinationen med sin EF-ledare.
Studiebesök och utflykter
Vi tar undervisningen utanför klassrummet och visar dig den lokala kulturen. Studiebesök, kulturella utflykter och dagsturer är en del av kursplanen. Lägg till extraaktiviteter genom att välja något av våra EF Packs som tar dig på fler äventyr i omgivningen kring din destination.
Fartfyllda aktiviteter
Tillsammans med din EF-ledare kommer du snabbt att lära känna de andra studenterna. Från stadsvandringar till utflykter och sportaktiviteter – du kommer att använda dina nya språkkunskaper när du kommunicerar med dina nya vänner från hela världen. Du lär dig och har kul samtidigt!