Sista chansen för sommaren 2024 - se platstillgång här
Individuell språkresa
Individuell språkresa

Individuell språkresa

Detta ingår
  • Kurs
  • Boende
  • Måltider
Lär dig ett nytt språk och utforska världen under en skräddarsydd språkkurs. Studera från två veckor upp till ett helt år. Kursstart varje måndag.
Ålder: 13+
Möjligt för åldern 13+ på utvalda EF-destinationer
Skräddarsydda kurser
På EF International Language Campuses skräddarsys kurserna. Vi bedömer dina språkkunskaper innan kursen börjar för att kunna placera dig i en klass med studenter på liknande nivå. Oavsett om du vill väcka liv i dina befintliga språkkunskaper, ta en intensivkurs eller förbereda dig för en språkexamen erbjuder vi en kurs som passar dig.
Flexibilitet och stöd
Du bestämmer vart, när och hur länge du vill studera. Välj mellan 10 språk och 50 ackrediterade campus. Kursstart varje måndag, året runt. Vi kan även hjälpa dig med din resplan – från flyg till transfer – eftersom EF finns här för att hjälpa dig hela vägen.
Självständighet
En individuell språkresa utomlands är det ultimata sättet att bygga självständighet och förtroende. Du kommer att bekanta dig med helt nya omgivningar och få internationella vänner – med support dygnet runt från lokal EF-personal.
Snabb inlärning
Vi garanterar att du kommer att göra framsteg i dina språkstudier. Vår innovativa inlärningsmetod blandar traditionella klassrumsbaserade lektioner med interaktivt material för att säkerställa en helomfattande studieupplevelse. De små klasserna resulterar i att du alltid har uppmärksamhet från din lärare samt har möjlighet att kommunicera med dina klasskamrater.
Aktiviteter och utflykter
Aktivitetsledarna på våra lokala campus sätter ihop ett fullspäckat aktivitetsschema med sportmöjligheter, utflykter och evenemang som antingen är en del av kursen eller erbjuds till exklusiva priser. Aktivitetsledarna delar sina insidertips och dolda pärlor så att du kan upptäcka det bästa av din destination.