Internatskola utomlands

Internatskola utomlands
4.3
1667
(1 667 betyg)
4.3

Få en unik gymnasieutbildning på en internationell internatskola utomlands. Med internatskolor i USA och England öppnar EF en värld av möjligheter för gymnasieelever genom att ge dig en överlägsen utbildning utomlands, grundliga förberedelser för universitetet och en framtid som inte känner några gränser.

Internatskola utomlands

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: USAEngland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: USAEnglandFrankrikeAustralienTyskland

Vad vi erbjuder på våra internationella internatskolor

Vår erfarenhetsbaserade inlärningsfilosofi är rotad i tron att elever lär sig bättre genom fördjupning och praktiska aktiviteter som uppmuntrar undersökningar och självreflektion. Tillsammans skapar vår gemenskap av erfarna internationella lärare, vägledare, universitetsrådgivare och boendepersonal en inkluderande, stimulerande gymnasieupplevelse i en modern campusmiljö.

Gymnasieutbildning i världsklass

Få tillgång till världens främsta universitet med en ansedd gymnasieexamen från en av våra internationella internatskolor. Vi erbjuder US High School Diploma, International Baccalaureate (IB) Diploma och brittiska A-Level-program på grund av deras robusta akademiska kursplaner, utbud av ämnesalternativ och kvalitetsförberedelser för fortsatta studier vid universitetet.

Personlig universitetsrådgivning är inbyggd i varje program på våra internatskolor för att förbereda eleverna för framgång i nästa stora steg i deras liv. En-till-en-möten med en utsedd universitetsrådgivare, ansökningsworkshops, testförberedelser och intervjucoachning är en del av det som skiljer EF Academy-utexaminerade när de söker till universitetet.

Ett inkluderande internatskolecampus

När du bor och lär dig på en internationell internatskola utomlands kan du upptäcka inte bara kulturen i det land du bor i, utan även kulturen hos dina internationella kamrater. Vår välkomnande campusgemenskap med välutbildad lärare och personal ger eleverna en trygg miljö där de kan vidga sina vyer, bli självständiga och bli självsäkra, globalt sinnade medborgare.

  • Moderna studentbostäder
  • Rymliga utrymmen för inlärning och rekreation
  • Stödnätverk för studenter på campus och i ditt hemland.

Berikande föreningar och aktiviteter

Genom vårt program med föreningar och aktiviteter kan du som elev ägna dig åt dina passioner och utforska nya intressen medan du går på EF:s internatskola. Från sport till naturvetenskap, konst och möjligheter till voluntärarbete finns det aldrig brist på praktiska aktiviteter som engagerar till lärande utanför klassrummet.

  • 120+ föreningar och aktiviteter
  • Idrottsanläggningar på campus
  • Veckovisa utflykter och studieresor

Våra internatskolor

EF:s internationella internatskolor i USA och Storbritannien välkomnar elever från hela världen. Även om varje internatskolecampus har sin egen speciella karaktär delar de samma värderingar och höga standard för akademisk excellens.

Internatskolor i USA

New York

EF Academy New York erbjuder fokuserat lärande och en internatskolemiljö ett stenkast från en av världens mest internationella städer.

Pasadena (Kalifornien)

EF Academy Pasadena ligger gömd mellan bergen och stranden och erbjuder det bästa av en internationell internatskola i södra Kalifornien.

Internatskolor i England

Oxford

EF Academy Oxford, vår internatskola i Storbritanniens akademiska hjärta, erbjuder en modern utbildning i en traditionellt idyllisk engelsk miljö.

Vanliga frågor

Vilka utbildningsprogram erbjuds på EF:s internatskolor?

Amerikansk gymnasieexamen

US High School Diploma är den mest populära gymnasieutbildningen i USA och erbjuder en idealisk förberedelse för elever som vill söka till amerikanska universitet. Programmets flexibilitet och kursalternativ innebär att eleverna kan skräddarsy diplomet för att matcha sina intressen och ambitioner.

Internationellt Baccalaureate (IB) diplom

Detta internationellt erkända diplom respekteras av universitet över hela världen som en rigorös gymnasieutbildning. Eleverna studerar sex ämnen på standardnivå och högre nivå för att bygga upp ett diplom som lyfter fram deras styrkor och sätter internationalism i centrum för läroplanen.

A-levels

Den traditionella brittiska gymnasieutbildningen ger eleverna möjlighet att studera ett fåtal utvalda ämnen på hög nivå. Elever som vill gå på universitet i Storbritannien eller som har tydliga karriärsambitioner från tidig ålder väljer A-Levels som ett sätt att fokusera på sina intressen och utveckla djupgående ämneskunskaper.

Vilka är fördelarna med att studera på en internatskola utomlands?

Att studera på en internationell internatskola med EF ger dig som elev förutsättningar för att lyckas på universitetet genom att ge dig tillgång till berikande, internationellt respekterade akademiska program som utmanar dig att förverkliga din potential och utvidga din världsbild. Att studera i en inkluderande gemenskap med elever från hela världen, att lära sig av högkvalificerade lärare och att utsättas för nya och spännande möjligheter är en del av det som gör att det är en verkligt omvälvande upplevelse att studera på en av EF:s internatskolor utomlands.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.