Alla EF:s program

Skola utomlands

Att gå i skola utomlands är mer än bara en akademisk utbildning - det är ett äventyr som förvandlar ditt perspektiv och skapar livslånga minnen. Oavsett om du deltar i en språkresa under några veckor eller engagerar dig i ett flerårigt gymnasieprogram, innebär en skolgång utomlands att du lär dig genom att uppleva, interagera och utforska. Ta chansen att gå i skola utomlands och ge din utbildning en internationell dimension.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USAEnglandIrland
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: USAEngland
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: USAEnglandFrankrikeAustralienTyskland

Utforska destinationer

Skolan är inte längre begränsad till klassrummet

Med EF kan du flytta ditt klassrum till en av våra 50 destinationer i 20 länder världen över. Gör världen till din skola genom att välja mellan 10 olika språk och dyka in i en kulturell upplevelse genom språkresor eller ett utbytesår. Oavsett om du åker på språkresa eller ett EF High School Exchange Year kan du gå i skola utomlands medan du engagerar dig direkt med lokalbefolkningen och djupdyker deras kultur. Lärandet sträcker sig utöver skolbänken till vardagliga interaktioner, vilket förbättrar både dina språkkunskaper och interkulturella färdigheter.

Förbered dig för framtiden med en global skola utomlands

För elever som ser en skolgång utomlands som ett steg mot en internationell akademisk karriär, erbjuder EF Studieår Utomlands och EF Academy ett helhetssyn på utbildning. Dessa program går utöver språkundervisning och inkluderar akademiska ämnen, vilket förbereder dig för universitetsstudier. Genom att studera utomlands i 6, 9 eller 11 månader med EF Studieår Utomlands, eller genom att ta en gymnasierexamen utomlands vid vår internationella skola EF Academy, blir du inte bara en flerspråkig talare, utan också en global medborgare utrustad med de färdigheter som behövs för att nå framgång i vår allt mer globaliserade värld.

Vanliga frågor

Kan mina barn studera utomlands?

Absolut! EF erbjuder program för olika åldrar, inklusive språkresor för barn och ungdomar (10-19 år) och high school-utbytesår (14-18 år). För äldre studenter finns även EF Academy (14-19 år) och EF Språk Utomlands (19-25 år).

Hur mycket kostar det att gå i skola utomlands?

Kostnaden för att gå i skolan utomlands varierar beroende på programmet och destinationen. EF erbjuder olika programalternativ för att passa olika budgetar. För mer specifika priser, kontakta oss direkt eller Beställ en gratis broschyr.

Måste man gå i svensk skola utomlands?

Nej, det är inte nödvändigt att gå i en svensk skola utomlands. EF:s program är internationella och undervisningen sker på det språk du väljer att studera. Om du till exempel väljer att gå i skola i England kan du bland annat studera en internationell gymnasieutbildning på EF Academy i Oxford. Ifall du är mer lockad av att gå i skola i USA, har vi många destinationer att välja mellan, från New York till Los Angeles!

Var finns svenska skolor utomlands?

Det finns svenska skolor i många delar av världen, men EF:s program undervisar på det språk du väljer att studera och fokuserar på en internationell utbildning. Med oss kan du gå i skola utomlands i över 50 destinationer i över 20 länder världen över.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.