Skola utomlands

Skola i England

Söker du efter skolor i England för att bredda dina eller ditt barns akademiska horisonter? Hos EF erbjuder vi unika och spännande möjligheter att studera på olika nivåer i både England och Storbritannien. Våra skolprogram sträcker sig från språkresor till akademiska år och ger eleverna en oumbärlig internationell erfarenhet.

Skola i England

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorquayIsle of Wight
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: England
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: England
Städer: Oxford
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: England
Städer: OxfordCambridge

Skola i Storbritannien med EF

Vi erbjuder språkresor, studieår utomlands, high school utbytesår och internatskola på destinationer runt om i England och Storbritannien. Oavsett ålder eller studieambitioner, har vi en lösning som passar. Våra program varierar från 2 veckor till 4 år och är designade för att ge eleverna en djupare förståelse för engelska språket och kulturen.

Anpassad brittisk skolupplevelse

Vi strävar efter att erbjuda en personlig och givande studieupplevelse. Varje elevs kursinnehåll är anpassat till deras individuella behov och intressen. Dessutom ger våra boenden studenter möjlighet att fullt ut uppleva det engelska livet, vare sig det är i en lokal värdfamilj eller på en internatskola.

Vanliga frågor

Hur fungerar det brittiska skolsystemet?

Det brittiska skolsystemet är indelat i flera steg: primary school (5-11 år), secondary school (11-16 år), och sixth form eller college (16-18 år). Elever tar GCSE-examen vid 16 års ålder, och de som fortsätter sina studier tar oftast A-Levels vid 18 års ålder.

Har alla skolor i England skoluniform?

De flesta skolor i England, både statliga och privata, har en form av skoluniform som eleverna förväntas bära. Uniformerna bidrar till att skapa en enhetlig och professionell atmosfär och minskar distraktioner som kan uppstå från kläder. Reglerna kring uniformer varierar från skola till skola. Vissa skolor kan ha en mer avslappnad klädkod, medan andra kan ha stränga regler för exakt vad som ska bäras och när.

Är skolan gratis i England?

Statliga skolor i England är gratis för alla barn mellan 5 och 18 år. Det finns dock också privata skolor som kräver skolavgifter. EF:s program har olika kostnader beroende på vilken typ av program och varaktighet du väljer.

Är college i England samma som gymnasium i Sverige?

"College" i England kan jämföras med gymnasiet i Sverige. Efter avslutad secondary school, vanligtvis vid 16 års ålder, kan brittiska elever välja att fortsätta sina studier på ett "sixth form college" eller på ett yrkesinriktat "further education college". Dessa institutioner erbjuder A-Level-kurser, yrkesutbildningar och andra kvalifikationer, vilket liknar det svenska gymnasiet. Dock kan terminologin skilja sig åt mellan olika engelsktalande länder, så det är alltid bäst att undersöka specifika utbildningsvägar.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.