Sommarläger utomlands

50 destinationer i 20 länder

Förbered dig på ett sommaräventyr

Med EF:s sommarläger har du chansen att åka utomlands på egen hand för första gången och bli bättre på språk samtidigt som du har ditt livs roligaste sommaräventyr ⛺️☀️. Våra program omfattar språklektioner på förmiddagarna och massor av roliga sport- och fritidsaktiviteter på eftermiddagarna. Om du vill lära dig ett nytt språk som engelska, spela fotboll ⚽, dansa och träffa nya vänner är våra sommarläger det bästa alternativet. ✈

Varför sommarläger med EF?

  • Mer än 50 års erfarenhet av sommarläger
  • Träffa kompisar från över 100 olika länder
  • Omfattande sommarlägerpaket där flyg, måltider och aktiviteter ingår
  • Kombinera språkinlärning med aktiviteter på de bästa EF-destinationerna
  • Garanterade inlärningsresultat med EF-metoden
  • Globalt erkända och ackrediterade sommarläger
:
EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland

Sommarläger utomlands

Gratis broschyr

Fantastiska upplevelser

Skolor

skolor

Aktiviteter

aktiviteter

Kurser

kurser

Boende

boende

Vanliga frågor

Är det tryggt att åka på sommarläger utomlands?

Absolut, när du reser med EF finns vi med dig hela vägen. Under hela resan – från flygplatsen till sommarlägret och tillbaka hem igen – har du sällskap av våra erfarna ledare som är där för att se till att du har det bra.  EF har över 50 års erfarenhet av att organisera sommarläger och vi har våra egna skolor, egna residens och anställer våra egna lärare. Det betyder att vi personligen ser över alla delar av våra sommarläger så att du kan känna dig trygg med oss. 

Vilka aktiviteter finns tillgängliga under sommarlägret?

 Vi på EF tror att man lär sig bäst när man har roligt därför ordnar vi massor med spännande aktiviteter och utflykter både under och efter språklektionerna. EF:s sommarläger ger dig chansen att använda din kreativa, sportiga eller äventyrliga sida samtidigt som du lär dig språk. Om du väljer ett EF Action Active sommarläger kan du helt säga hej då till vanliga lektioner i klassrummet. I stället kan du lära dig engelska på stranden i Kalifornien, England eller på Malta -samtidigt som du lär dig surfa! Eller så kan du åka på sommarläger med Harry Potter-tema och prova på livet på en gammeldags engelsk internatskola. Vi har också sommarläger som fokuserar på teater eller fotboll där riktiga proffs hjälper dig att förverkliga dina drömmar. 

Vart kan jag åka på sommarläger?

Med oss kan du åka på sommarläger till USA, England, Frankrike, Tyskland, Spanien, Australien, Malta eller Irland. 

Vem reser jag med under mitt sommarläger?

Du kan vara i samma klass med andra svenskar eller i en blandad grupp med kamrater från hela världen. Vad du än väljer kommer du garanterat att träffa massor med nya vänner!