Alla EF:s program

Sommarläger utomlands

Sommarläger utomlands
4.2
1793
(1 793 betyg)
4.2

Med EF:s sommarläger har du chansen att åka utomlands på egen hand för första gången och bli bättre på språk samtidigt som du har ditt livs roligaste sommaräventyr ⛺️☀️. Våra program omfattar språklektioner och massor av roliga sport- och fritidsaktiviteter. Om du vill lära dig ett nytt språk som engelska, spela fotboll ⚽, dansa och träffa nya vänner är våra sommarläger det bästa alternativet. ✈

Sommarläger utomlands

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland

Varför sommarläger med EF?

Vi har hjälpt studenter från hela världen att lära sig ett språk, utforska ett nytt resmål och få internationella vänner. Våra sommarläger utomlands leds av professionella ledare och lärare och kombinerar språkinlärning med spel, hobbyer och nya färdigheter.

Lång erfarenhet

EF har över 50 års erfarenhet av att organisera sommarläger för barn och ungdomar och vi har våra egna skolor, egna residens och anställer våra egna lärare. Det betyder att vi personligen ser över alla delar av våra sommarläger så att du kan känna dig trygg med oss.

Vänner från hela världen

Från att uppmuntra till samtal på lektionerna till att organisera sociala aktiviteter - vi brinner för du ska träffa nya kompisar från hela världen. Under ditt sommarläger kommer du att knyta nya internationella kontakter och vidga dina vyer.

EF hela vägen

Vår EF-personal finns där för dig från början till slut, våra studenters komfort och säkerhet är vår högsta prioritet. Under hela resan – från flygplatsen till sommarlägret och tillbaka hem igen – har du sällskap av våra erfarna ledare som är där för att se till att du har det bra samt är redo att svara på alla dina frågor och visa dig det bästa av ditt resmål.

Bekväm miljö

EF har egna skolor i några av världens största städer. Varje skola har utformats av toppdesigners och pedagoger och har en välkomnande och inkluderande miljö som är idealisk för lärande. Varje campus erbjuder moderna interiörer och sociala utrymmen, och våra sommarläger är speciellt utvalda för sitt utbud av bekvämligheter som är optimerade för grupper.

Snabbare inlärning

Vår innovativa EF-metod garanterar att du gör maximala framsteg i din språkinlärning. Under sommarlägret kommer du att använda det du lär dig på lektionerna i verkligheten och få ett försprång på din resa mot att bli en mer global medborgare.

Globalt erkänd

Våra internationella skolor är ackrediterade av några av världens ledande organisationer för högre utbildning, däribland British Council, NEAS, ISA och ACCET. Våra sommarskolor är erkända av organisationer som WYSET, CEN och Mentor Foundation. Du kommer att uppleva vår höga standard oavsett om du åker på sommarläger till Malta eller till Torquay.Vanliga frågor

Är det tryggt att åka på sommarläger utomlands?

Absolut, när du reser med EF finns vi med dig hela vägen. Under hela resan – från flygplatsen till sommarlägret och tillbaka hem igen – har du sällskap av våra erfarna ledare som är där för att se till att du har det bra.  EF har över 50 års erfarenhet av att organisera sommarläger och vi har våra egna skolor, egna residens och anställer våra egna lärare. Det betyder att vi personligen ser över alla delar av våra sommarläger så att du kan känna dig trygg med oss. 

Vilka aktiviteter finns tillgängliga under sommarlägret?

 Vi på EF tror att man lär sig bäst när man har roligt därför ordnar vi massor med spännande aktiviteter och utflykter både under och efter språklektionerna. EF:s sommarläger ger dig chansen att använda din kreativa, sportiga eller äventyrliga sida samtidigt som du lär dig språk. Om du väljer ett EF Action Active sommarläger kan du helt säga hej då till vanliga lektioner i klassrummet. I stället kan du lära dig engelska på stranden i Kalifornien, England eller på Malta -samtidigt som du lär dig surfa! Eller så kan du åka på sommarläger med Harry Potter-tema och prova på livet på en gammeldags engelsk internatskola. Vi har också sommarläger som fokuserar på teater eller fotboll där riktiga proffs hjälper dig att förverkliga dina drömmar. 

Vart kan jag åka på sommarläger?

Med oss kan du åka på sommarläger till USA, England, Frankrike, Tyskland, Spanien, Australien, Malta eller Irland. 

Vem reser jag med under mitt sommarläger?

Du kan vara i samma klass med andra svenskar eller i en blandad grupp med kamrater från hela världen. Vad du än väljer kommer du garanterat att träffa massor med nya vänner!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.