VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Språkläger utomlands

Man lär sig mest när man har roligt, därför ser vi till att fylla varje dag på EF:s Språkläger med massor av spännande aktiviteter för dig och dina nya vänner.
Språkläger utomlands

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: EnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrikeItalienTysklandKinaJapanKorea

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: EnglandUSAKanadaMaltaAustralienIrlandNya ZeelandSingaporeSydafrikaSpanienCosta RicaFrankrikeItalienTysklandKinaJapanKoreaFörenade Arabemiraten

Surfing, fotboll och vlogging

Om du väljer att åka på språkläger med EF kan du säga hej då till vanliga lektioner i klassrummet. I stället kommer du att lära dig språket medan du gör något som du älskar. Till exempel kan du prova på massor av vattensporter som vindsurfing, snorkning, segling och dykning. Nästan alla dina lektioner är på stranden! Om du älskar fotboll kan du bli bäst på plan med en professionell fotbollscoach och få besöka kända fotbollsklubbar i ditt värdland. Du kan åka på ett språkläger och samtidigt lära dig videoblogga eller åka till London och få hjälp av en professionell designer med att designa kläder till en modevisning. Huvudsaken är att du har roligt!

Kvalitet och erfarenhet

Du kan själv välja om du vill vara i samma klass med andra svenska elever eller om du föredrar att vara i en blandad grupp med kamrater från hela världen. Vad du än väljer kommer du garanterat att träffa massor med nya vänner. Du kan också lägga till extra aktiviteter som utflykter till nöjesparker, städer eller andra sevärdheter i närheten av ditt språkläger. EF har mer än 50 års erfarenhet av att organisera språkläger och vi har våra egna skolor, egna residens och anställer våra egna lärare och gruppledare. Det betyder att vi kan garantera kvaliteten på alla delar av din resa. Du kan bo på ett säkert studenthem eller i en noga utvald värdfamilj. Vad du än väljer kommer du alltid kunna känna dig trygg och veta att det finns en svensk gruppledare nära till hands för att svara på frågor och se till att allt är bra.