Språkläger utomlands

Språkläger utomlands
4.5
1548
(1 548 betyg)
4.5

Man lär sig mest när man har roligt, därför ser vi till att fylla varje dag på EF:s Språkläger med massor av spännande aktiviteter för dig och dina nya vänner.

Språkläger utomlands

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USAEnglandMaltaSpanienKanadaFrankrikeIrlandSydkoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNya Zeeland

Surfing, fotboll och vlogging

Om du väljer att åka på språkläger med EF kan du säga hej då till vanliga lektioner i klassrummet. I stället kommer du att lära dig språket medan du gör något som du älskar. Till exempel kan du prova på massor av vattensporter som vindsurfing, snorkning, segling och dykning. Nästan alla dina lektioner är på stranden! Om du älskar fotboll kan du bli bäst på plan med en professionell fotbollscoach och få besöka kända fotbollsklubbar i ditt värdland. Du kan åka på ett språkläger och samtidigt lära dig videoblogga eller åka till London och få hjälp av en professionell designer med att designa kläder till en modevisning. Huvudsaken är att du har roligt!

Kvalitet och erfarenhet

Du kan själv välja om du vill vara i samma klass med andra svenska elever eller om du föredrar att vara i en blandad grupp med kamrater från hela världen. Vad du än väljer kommer du garanterat att träffa massor med nya vänner. Du kan också lägga till extra aktiviteter som utflykter till nöjesparker, städer eller andra sevärdheter i närheten av ditt språkläger. EF har mer än 50 års erfarenhet av att organisera språkläger och vi har våra egna skolor, egna residens och anställer våra egna lärare och gruppledare. Det betyder att vi kan garantera kvaliteten på alla delar av din resa. Du kan bo på ett säkert studenthem eller i en noga utvald värdfamilj. Vad du än väljer kommer du alltid kunna känna dig trygg och veta att det finns en svensk gruppledare nära till hands för att svara på frågor och se till att allt är bra.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.