Språkkurser i italienska i Rom

Språkkurser i italienska i Rom
4.5
503
(503 betyg)
4.5

Gå en språkkurs i Rom och förbättra din italienska samtidigt som du får en härlig semester i en stad full av spännande, historiska sevärdheter. Vi har ett brett utbud av språkkurser i Rom så att du ska kunna hitta ett alternativ som passar dig. Utforska vårt utbud av språkkurser i Rom för mer information eller kontakta oss så berättar vi mer. Rom är ett bra ställe att plugga italienska på eftersom romarna har rykte om sig att tala tydligt.

Språkkurser i italienska i Rom

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Italien
Städer: Rom
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Italien
Städer: Rom
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Italien
Städer: Rom
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Italien
Städer: Rom
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Italien
Städer: Rom

Studera italienska i Rom

Kombinera lärande med kulturell utbildning och äventyr när du studerar italienska i Rom. Njut av den bästa pizzan och pastan i världen på en klassisk italiensk Ristorante, fördjupa dig i den italienska kulturen och tillämpa dina italienska språkkunskaper i vardagslivet när du samtalar med lokalbefolkningen. En språkkurs till Rom är en unik upplevelse som är så mycket mer än bara italienska lektioner. När du ska studera italienska i Rom har du tid till att upptäcka staden som bär på mer än 2000 år gammal historia och kultur. Vandra bland pittoreska gränder, upptäck romarrikets kvarlämningar vid Forum Romanum, strosa omkring i mysiga stadsdelen Travestevere, besök Vatikanen eller ta dig till Spanska trappan. Rom kryllar av världskända sevärdheter, piazzor och museer som du inte får missa. Vi anordnar även många utflykter när du pluggar italienska i Rom så att du kan upptäcka staden och alla dess sevärdheter. Dessutom har du chansen att utforska andra städer i Italien under din språkkurs, har du alltid velat åka till Florens, Positano eller Milano? Under din språkkurs får du tid till att resa under dina helger tillsammans med andra EF studenter. Upptäck hur din italienska förbättras varje dag särskilt när du använder italienskan regelbundet när du kommer i kontakt med lokalbefolkningen, i matbutiken, på restaurangen och när du ber om vägbeskrivning. I mer än 50 år har vi  organiserat språkkurser utomlands, med vår erfarenhet och förtroende kommer du få en oförglömlig tid tillsammans med studenter från hela världen i den eviga staden.

Språkkurs i Rom för alla nivåer och intressen

Att lära sig italienska har aldrig varit enklare och roligare än på en språkkurs till Rom. Medan du njuter av den italienska livsstilen och fördjupar dig i kulturen och vardagslivet, kommer våra certifierade lärare att hjälpa dig ta dina italienska språkkunskaper till nästa nivå. Med våra innovativa undervisningsmetoder, små klasser och förstklassig språkträning som är inriktad på kommunikation och användningen av multimedia, kommer du inte bara ha roligt när du lär dig italienska i Rom utan också uppnå en högre nivå av din språkinlärning var sjätte vecka. Du väljer själv hur länge du vill plugga italienska i Rom, våra kurser sträcker sig från 2 till 52 veckor och du bestämmer själv vilken intensitet din språkkurs ska ha. Vi skräddarsyr våra kurser efter dina mål, ålder och förkunskaper, oavsett om du vill lära dig baskunskaper i italienska eller om du vill studera italienska för professionella ändamål. Upptäck den eviga staden som är en fantastisk blandning av gammalt och nytt. När du läser en språkkurs i Rom kommer du ha god tid att utforska alla kända sevärdheter och vad staden har att erbjuda. Vår skola som är centralt belägen i Rom gör det enkelt för dig att upptäcka staden på egen hand. Om du vill veta mer om att plugga italienska i Rom eller om du vill ha ett personligt prisförslag för din språkkurs så kan du beställa hem en broschyr som är full av information om vår språkkurs till Rom eller kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 som gärna hjälper dig på vägen.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.