Språkkurser i italienska i Rom

Språkkurser i italienska i Rom
4.5
503
(503 betyg)
4.5

Gå en språkkurs i Rom och förbättra din italienska samtidigt som du får en härlig semester i en stad full av spännande, historiska sevärdheter. Vi har ett brett utbud av språkkurser i Rom så att du ska kunna hitta ett alternativ som passar dig. Utforska vårt utbud av språkkurser i Rom för mer information eller kontakta oss så berättar vi mer. Rom är ett bra ställe att plugga italienska på eftersom romarna har rykte om sig att tala tydligt. Rom har en lång historia och många av landets mest berömda sevärdheter finns här, så du har mycket att göra utanför klassrummet Kom och studera italienska i Rom med oss.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Italien
Stad: Rom
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Italien
Stad: Rom
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Italien
Stad: Rom
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Italien
Stad: Rom

Språkkurser i italienska i Rom

Gratis broschyr

Studera italienska i Rom

Kombinera lärande med kulturell utbildning och äventyr när du studerar italienska i Rom. Njut av den bästa pizzan och pastan i världen på en klassisk italiensk Ristorante, fördjupa dig i den italienska kulturen och tillämpa dina italienska språkkunskaper i vardagslivet när du samtalar med lokalbefolkningen. En språkkurs till Rom är en unik upplevelse som är så mycket mer än bara italienska lektioner. När du ska studera italienska i Rom har du tid till att upptäcka staden som bär på mer än 2000 år gammal historia och kultur. Vandra bland pittoreska gränder, upptäck romarrikets kvarlämningar vid Forum Romanum, strosa omkring i mysiga stadsdelen Travestevere, besök Vatikanen eller ta dig till Spanska trappan. Rom kryllar av världskända sevärdheter, piazzor och museer som du inte får missa. Vi anordnar även många utflykter när du pluggar italienska i Rom så att du kan upptäcka staden och alla dess sevärdheter. Dessutom har du chansen att utforska andra städer i Italien under din språkkurs, har du alltid velat åka till Florens, Positano eller Milano? Under din språkkurs får du tid till att resa under dina helger tillsammans med andra EF studenter. Upptäck hur din italienska förbättras varje dag särskilt när du använder italienskan regelbundet när du kommer i kontakt med lokalbefolkningen, i matbutiken, på restaurangen och när du ber om vägbeskrivning. I mer än 50 år har vi  organiserat språkkurser utomlands, med vår erfarenhet och förtroende kommer du få en oförglömlig tid tillsammans med studenter från hela världen i den eviga staden.

Språkkurs i Rom för alla nivåer och intressen

Att lära sig italienska har aldrig varit enklare och roligare än på en språkkurs till Rom. Medan du njuter av den italienska livsstilen och fördjupar dig i kulturen och vardagslivet, kommer våra certifierade lärare att hjälpa dig ta dina italienska språkkunskaper till nästa nivå. Med våra innovativa undervisningsmetoder, små klasser och förstklassig språkträning som är inriktad på kommunikation och användningen av multimedia, kommer du inte bara ha roligt när du lär dig italienska i Rom utan också uppnå en högre nivå av din språkinlärning var sjätte vecka. Du väljer själv hur länge du vill plugga italienska i Rom, våra kurser sträcker sig från 2 till 52 veckor och du bestämmer själv vilken intensitet din språkkurs ska ha. Vi skräddarsyr våra kurser efter dina mål, ålder och förkunskaper, oavsett om du vill lära dig baskunskaper i italienska eller om du vill studera italienska för professionella ändamål. Upptäck den eviga staden som är en fantastisk blandning av gammalt och nytt. När du läser en språkkurs i Rom kommer du ha god tid att utforska alla kända sevärdheter och vad staden har att erbjuda. Vår skola som är centralt belägen i Rom gör det enkelt för dig att upptäcka staden på egen hand. Om du vill veta mer om att plugga italienska i Rom eller om du vill ha ett personligt prisförslag för din språkkurs så kan du beställa hem en broschyr som är full av information om vår språkkurs till Rom eller kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 som gärna hjälper dig på vägen.