VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Språkkurser japanska i Tokyo

Med en språkkurs i Tokyo lär du dig japanska både i och utanför klassrummet. Våra erfarna lärare hjälper dig att göra snabba framsteg under din språkkurs i Tokyo och på din fritid kommer du att kunna använda dina nyvunna språkkunskaper till att navigera dig runt i staden, beställa mat på restaurang och när du är ute och shoppar. Plugga japanska i Tokyo, staden med en otrolig blandning av modernitet och tradition. Efter morgonens japanskalektion, ta tåget upp på berget Fuji, bada i ett traditionellt japanskt badhus, ät färsk sushi, eller besök ett Shintotempel. Det finns inget bättre sätt att få en känsla för modern japansk livsstil än att studera japanska i Tokyo.

Språkkurser japanska i Tokyo

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Japan
Stad: Tokyo

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Japan
Stad: Tokyo

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Japan
Stad: Tokyo

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Japan
Stad: Tokyo

Studera japanska i Tokyo

Studera i en av världens häftigaste städer och upplev Tokyo på djupet under en språkkurs i Japan. Om Japan har varit på din lista för drömdestinationer har du chansen att kalla staden ditt hem för ett tag. Även om du bara reser till Japan för en två veckors intensivkurs eller en längre kurs, kommer du lära dig mycket om kulturen och språket än vad en vanlig turist gör. Oavsett om du är en nybörjare eller har studerat japanska innan så kommer du lära dig mycket under några veckor med våra innovativa undervisningsmetoder och certifierade lärare. Använd tiden utanför klassrummet för att utforska Tokyo och öva dina språkkunskaper efter lektionstid. Upplev storstaden som har allt; skyskrapor, hippt mode och innovativ gastronomi. Missa inte att besöka det kända övergångsstället Shibuya när du beger dig ut på en shoppingtur. Eller om du har tur och studerar japanska i Tokyo under våren har du även chans att uppleva de vackra körsbärsträden som blommar ut under två veckors tid.

Språkkurs i Tokyo

Våra språkkurser i Japan har en flexibel längd mellan 2 till 52 veckor och kan anpassas till alla nivåer av språkkunskap, från nybörjare till mer avancerad nivå. Du kan välja mellan olika kurser, intensiva kurser med mer lektioner till baskurser som är perfekt för nybörjare eller om du bara vill lära dig baskunskaper. När du studerar japanska i Tokyo kan du också välja kurser som anpassas till dina personliga intressen och utbildningsmål. Vill du få ut det mesta av din språkkurs i Tokyo kan du välja en intensivkurs i japanska. Denna kurs är perfekt om du vill lära dig japanska så snabbt som möjligt för akademiska eller professionella ändamål. Alla våra kurser sker i små grupper vilket ger läraren tid att fokusera på varje elev. Din japanska kommer förbättras på betydligt kort tid särskilt när du är omgiven av språket varje dag. Vår skola som är centralt belägen gör det enkelt för dig att upptäcka stadens sevärdheter på ett smidigt sätt. Om du vill veta mer om hur det är att studera japanska i Tokyo eller om du har frågor angående kostnad och boende så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 som gärna hjälper dig på vägen. Eller beställ hem en gratis broschyr som innehåller  användbar information om alla våra destinationer.