Språkresor till Sydney

Språkresor till Sydney
4.5
658
(658 betyg)
4.5

Förbättra dina engelskakunskaper i en av världens vackraste städer på språkresa till Sydney. Det berömda Operahuset i Sydney och Sydney Harbour Bridge är bara två av stadens alla enastående sevärdheter. Åk på språkresa till Sydney för en chans att upptäcka denna fantastiska stad!

Språkresor till Sydney

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Australien
Städer: Sydney
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Australien
Städer: Sydney
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Australien
Städer: Sydney
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Australien
Städer: Sydney

Språkresa till Sydney

Det bästa sättet att lära sig ett språk på är att vara i miljö där det ständigt talas. Vår språkresa till Sydney kommer att hjälpa dig att snabbt bemästra engelskan. Med innovativa lektioner med tillgång till den senaste teknologin under din språkresa kommer du göra tydliga framsteg snabbt. Utanför klassrummet kommer du få engelsktalande australienska vänner så att du kan öva din engelska, finslipa dina konversationsfärdigheter och lära dig de lokala uttrycken. Du kommer att känna dig som hemma medan du tar in denna spännande kultur och får nya rutiner. En språkresa till Sydney kommer att hjälpa dig bli självsäker med att prata engelska.

Perfekt klimat året runt

Det finns ingen bättre sätt att lära sig engelska på än med en språkresa till Sydney, belägen vid Tasmanhavets idylliska kust. Trots att Sydney är Australiens största stad, är parker, grönområden och vatten aldrig långt borta. Med milda temperaturer året om så kommer du att njuta av att vara ute i naturen oavsett när på året du anländer. I Sydney hittar du flera anmärkningsvärda museum, däribland Australian Museum, Museum of Contemporary Art Australia och Australian National Maritime Museum. Staden kommer att kännas som ett andra hem när du väl är klar med din språkresa tillSydney.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.