Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på [email protected]

Språkresor till Sydney

Förbättra dina engelskakunskaper i en av världens vackraste städer på språkresa till Sydney. Det berömda Operahuset i Sydney och Sydney Harbour Bridge är bara två av stadens alla enastående sevärdheter. Åk på språkresa till Sydney för en chans att upptäcka denna fantastiska stad!

Språkresor till Sydney

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Australien
Stad: Sydney

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Australien
Stad: Sydney

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Australien
Stad: Sydney

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Australien
Stad: Sydney

Språkresa till Sydney

Det bästa sättet att lära sig ett språk på är att vara i miljö där det ständigt talas. Vår språkresa till Sydney kommer att hjälpa dig att snabbt bemästra engelskan. Med innovativa lektioner med tillgång till den senaste teknologin under din språkresa kommer du göra tydliga framsteg snabbt. Utanför klassrummet kommer du få engelsktalande australienska vänner så att du kan öva din engelska, finslipa dina konversationsfärdigheter och lära dig de lokala uttrycken. Du kommer att känna dig som hemma medan du tar in denna spännande kultur och får nya rutiner. En språkresa till Sydney kommer att hjälpa dig bli självsäker med att prata engelska.

Perfekt klimat året runt

Det finns ingen bättre sätt att lära sig engelska på än med en språkresa till Sydney, belägen vid Tasmanhavets idylliska kust. Trots att Sydney är Australiens största stad, är parker, grönområden och vatten aldrig långt borta. Med milda temperaturer året om så kommer du att njuta av att vara ute i naturen oavsett när på året du anländer. I Sydney hittar du flera anmärkningsvärda museum, däribland Australian Museum, Museum of Contemporary Art Australia och Australian National Maritime Museum. Staden kommer att kännas som ett andra hem när du väl är klar med din språkresa tillSydney.