Språkresor till Bournemouth

Språkresor till Bournemouth
4.2
599
(599 betyg)
4.2

En språkresa till England är det bästa sättet att få fart på dina engelska språkkunskaper, och en språkresa till Bournemouth är ett perfekt val. Njut vid den engelska kanalen i närheten av Isle of Wight. Du kommer att tala bättre engelska på nolltid med en språkkurs i Bournemouth.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: Bournemouth
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Bournemouth
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Bournemouth
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Bournemouth

Språkresor till Bournemouth

Gratis broschyr

Studera engelska i Bournemouth

Vi har ett brett utbud av språkkurser i Bournemouth att erbjuda, för att du ska kunna hitta det program som passar dig. Vi är vana vid att tillgodose alla slags behov hos våra resenärer, från nybörjare till studenter med mål att tala engelska flytande. Oavsett vilken språkresa till Bournemouth du väljer så kommer du snabbt att göra framsteg i engelska eftersom att du kommer att kunna öva språket under hela din vistelse. Om du åker till Bournemouth på en av våra längre språkresor, så kan du välja att kombinera dina studier med obetald praktik som kommer att se förmånligt ut på ditt CV tillsammans med dina språkfärdigheter.

Språkkurser i Bournemouth

Under din språkkurs i Bournemouth kommer du att befinna dig i en idyllisk kuststad i södra England. Härifrån kan du även ta dig till resten av Storbritannien tack vare mycket goda tågförbindelser. Gå en språkkurs i Bournemouth och lev det charmiga brittiska vardagslivet. Plugga engelska i Bournemouth och utforska denna soliga badort på Englands sydkust. Välj ur vårt sortiment av flexibla kurser, oavsett om du är nybörjare eller behöver fräscha upp din skolengelska. Alla våra kurser i Bournemouth hjälper dig att lära dig engelska med förstaklassig undervisning.

Lär dig engelska i Bournemouth och nå nya höjder i din karriär

I dagens samhälle så eftersöker allt fler arbetsgivare språkkunskaper, och engelska är ett oerhört nyttigt språk att kunna. Om du hoppas på att få toppjobbet, åk på en språkresa till Bournemouth för att lära dig engelska. Ditt CV kommer att sticka ut ur mängden när du studerar utomlands. Du kommer inte bara förbättra dina språkfärdigheter, du kommer också att få mer livserfarenhet som kommer att utveckla din självständighet och främja ditt internationella kontaktnätverk. Förbered dig inför studier på universitetsnivå eller lär dig engelska som används i professionella sammanhang på en språkresa till Bournemouth.