Språkresor till Bournemouth

Språkresor till Bournemouth
4.2
599
(599 betyg)
4.2

En språkresa till England är det bästa sättet att få fart på dina engelska språkkunskaper, och en språkresa till Bournemouth är ett perfekt val. Njut vid den engelska kanalen i närheten av Isle of Wight. Du kommer att tala bättre engelska på nolltid med en språkkurs i Bournemouth.

Språkresor till Bournemouth

Språkresor till Bournemouth

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Bournemouth
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Bournemouth
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Bournemouth
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Bournemouth

Studera engelska i Bournemouth

Vi har ett brett utbud av språkkurser i Bournemouth att erbjuda, för att du ska kunna hitta det program som passar dig. Vi är vana vid att tillgodose alla slags behov hos våra resenärer, från nybörjare till studenter med mål att tala engelska flytande. Oavsett vilken språkresa till Bournemouth du väljer så kommer du snabbt att göra framsteg i engelska eftersom att du kommer att kunna öva språket under hela din vistelse. Om du åker till Bournemouth på en av våra längre språkresor, så kan du välja att kombinera dina studier med obetald praktik som kommer att se förmånligt ut på ditt CV tillsammans med dina språkfärdigheter.

Språkkurser i Bournemouth

Under din språkkurs i Bournemouth kommer du att befinna dig i en idyllisk kuststad i södra England. Härifrån kan du även ta dig till resten av Storbritannien tack vare mycket goda tågförbindelser. Gå en språkkurs i Bournemouth och lev det charmiga brittiska vardagslivet. Plugga engelska i Bournemouth och utforska denna soliga badort på Englands sydkust. Välj ur vårt sortiment av flexibla kurser, oavsett om du är nybörjare eller behöver fräscha upp din skolengelska. Alla våra kurser i Bournemouth hjälper dig att lära dig engelska med förstaklassig undervisning.

Lär dig engelska i Bournemouth och nå nya höjder i din karriär

I dagens samhälle så eftersöker allt fler arbetsgivare språkkunskaper, och engelska är ett oerhört nyttigt språk att kunna. Om du hoppas på att få toppjobbet, åk på en språkresa till Bournemouth för att lära dig engelska. Ditt CV kommer att sticka ut ur mängden när du studerar utomlands. Du kommer inte bara förbättra dina språkfärdigheter, du kommer också att få mer livserfarenhet som kommer att utveckla din självständighet och främja ditt internationella kontaktnätverk. Förbered dig inför studier på universitetsnivå eller lär dig engelska som används i professionella sammanhang på en språkresa till Bournemouth.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.