Språkresor till Paris

Språkresor till Paris
4.9
478
(478 betyg)
4.9

Åk på språkresa till Paris för att upptäcka denna stilfulla och romantiska storstad medan du lär dig franska. Vår språkresa till Paris innefattar franskalektioner, kurser med fokus på den franska kulturen, såsom fransk matlagning och film, och ett brett utbud av aktiviteter och utflykter för att upptäcka Paris och mer därtill.

Språkresor till Paris

Språkresor till Paris

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Frankrike
Städer: Paris

Språkresa till Paris

Paris är känd världen över som kärlekens stad, ljusets stad och ett dussin andra namn som inte lyckas fånga charmen med denna glittrande stad vid Seine floden. Det är i Paris det händer, från mode, till film, och allt däremellan. Vår språkresa till Paris är fokuserad på kommunikation, med små klasser, individuell uppmärksammhet och skräddarsydda lektioner som förbereder dig för vad du än har kommit till Paris för att upptäcka.

Välj vart du vill bo

Paris är en enorm stad, och att lista ut hur du vill bo på din språkresa till Paris är ett viktigt val. Om du vill ha ett aktivt studentliv så erbjuder vårt studenthem i centrala Paris störst flexibilitet och perfekta möjligheter att skapa livslånga vänskapsband med dina internationella klasskamrater. Ditt andra alternativ på din språkresa till Paris är att bo med en noga utvald värdfamilj. Att bo hos en värdfamilj är ett bra sätt att uppleva den franska livsstilen helhjärtat och öva dina nyvunna franskakunskaper på. Dessutom kommer du att äta fransk hemlagad mat sju dagar i veckan!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.