Språkresor till Paris

Språkresor till Paris
4.9
478
(478 betyg)
4.9

Åk på språkresa till Paris för att upptäcka denna stilfulla och romantiska storstad medan du lär dig franska. Vår språkresa till Paris innefattar franskalektioner, kurser med fokus på den franska kulturen, såsom fransk matlagning och film, och ett brett utbud av aktiviteter och utflykter för att upptäcka Paris och mer därtill.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Frankrike
Stad: Paris
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Frankrike
Stad: Paris
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Frankrike
Stad: Paris
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Frankrike
Stad: Paris

Språkresor till Paris

Gratis broschyr

Språkresa till Paris

Paris är känd världen över som kärlekens stad, ljusets stad och ett dussin andra namn som inte lyckas fånga charmen med denna glittrande stad vid Seine floden. Det är i Paris det händer, från mode, till film, och allt däremellan. Vår språkresa till Paris är fokuserad på kommunikation, med små klasser, individuell uppmärksammhet och skräddarsydda lektioner som förbereder dig för vad du än har kommit till Paris för att upptäcka.

Välj vart du vill bo

Paris är en enorm stad, och att lista ut hur du vill bo på din språkresa till Paris är ett viktigt val. Om du vill ha ett aktivt studentliv så erbjuder vårt studenthem i centrala Paris störst flexibilitet och perfekta möjligheter att skapa livslånga vänskapsband med dina internationella klasskamrater. Ditt andra alternativ på din språkresa till Paris är att bo med en noga utvald värdfamilj. Att bo hos en värdfamilj är ett bra sätt att uppleva den franska livsstilen helhjärtat och öva dina nyvunna franskakunskaper på. Dessutom kommer du att äta fransk hemlagad mat sju dagar i veckan!