Språkresor till Auckland

Språkresor till Auckland
4.7
455
(455 betyg)
4.7

New Zeeland är välkänt för att vara ett av världens vackraste länder – med en språkresa till Auckland kommer du få uppleva denna skönhet. Detta är landet som gav oss Sagan om ringen filmerna, och det är faktiskt lika vackert som det ser ut på vita duken! Vår språkresa till Auckland tar dig till den nordliga ön där du kan njuta av det majestätiska landskapet.

Språkresor till Auckland

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland

Studera engelska i Auckland

Det är lätt att lära sig engelska när du är omgiven av språket och kulturen, och vår språkresa till Auckland är perfekt om du vill studera engelska i en vacker miljö. Auckland har kontinuerligt blivit framröstad som en av de mest attraktiva städerna att bo i, och du kommer märka varför på din språkresa till Auckland. Stadens makalösa lansdskap är fylld av vulkaner, hamnar och sjöar, som du kan njuta av året om tack vare det behagliga vädret både sommar och vinter. Med badstränder, rugby och tennis, är Auckland den perfekta platsen för en språkresa om du älskar att vistas i naturen.

Språkkurser i Auckland

Efter en språkkurs i Auckland, kommer du att bli förvånad över hur självsäkert du kommer att tala engelska. Du kommer även att ha sett några av världens mest spännande platser: grottor med lysmaskar och varma källor är vanliga företeelser på Nya Zeelands nordliga halvö. Du kommer att få oförglömliga minnen under din språkkurs i Auckland. Plugga engelska i Auckland tillsammans med över 50,000 utbytesstudenter som kommer till Auckland varje år för att ta del av stadens utmärkta utbildningsssystem, trygga gator och fantastiska livskvalitet. När du studerar engelska i Auckland finns det mycket att upptäcka och du kan enkelt glida ut ur staden för en nypa luft.

Mer än bara en språkresa

Du kommer aldrig ha ett tråkigt ögonblick på din engelska språkresa till Auckland. Staden är fylld av landmärken och attraktioner, från Sydney Harbour Bridge till Aotea Square. Få en glimt av hur en cricketmatch i Eden Park går till, spendera en natt i staden vid Karangahape Road eller spana in Queen Street som erbjuder en del av stadens bästa shopping. Det finns ingen brist på roliga saker att hitta på i Auckland och du kommer få en spännande upplevelse som kommer att kännas mer som ett äventyr än en resa för att lära sig engelska. Din språkresa till Auckland kommer att få dig att känna dig hemma i Nya Zeeland, samtidigt som du finslipar din engelska.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.