Språkresor till Barcelona

Språkresor till Barcelona
4.5
654
(654 betyg)
4.5

En språkresa till Barcelona kommer att förbättra din spanska medan du får en oförglömlig upplevelse i Spanien. Barcelona har en medelhavskultur, vackra stränder, och gatufestivaler året om. Upptäck allt vad staden har att erbjuda med en språkresa till Barcelona – en oförglömlig upplevelse.

Språkresor till Barcelona

Språkresor till Barcelona

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona

Språkresa till Barcelona

Barcelona är huvudstad i regionen Katalonien i norra Spanien, och den perfekta platsen för en språkresa i spanska, både för dig som är ungdom eller vuxen. Katalansk kultur har många utmärkande detaljer som särskiljer den från resten av Spanien. På vår spanska skola i hjärtat av Barcelona kommer du att studera spanska, men kommer även att ha möjligheten till att ta klasser om den katalanska kulturen. På din språkresa till Barcelona kan du förbereda dig inför ditt DELE språktest, göra obetald praktik på ett företag i Barcelona, eller bara fokusera på att lära dig grunderna i spanska. Efter lektionerna finns det tid till att utforska stadens finurliga arkitektur, det livliga nattlivet, och det magnifika stränderna på Barceloneta.

Spanska är ett globalt språk

Över 400 miljoner människor har spanska som sitt modersmål, vilket gör spanskan till det andra mest vanliga språket i världen, efter kinesiska. Om du blir flytande i spanska så kommer du inte enbart få tillgång till de historiska spansktalande kulturerna i Spanien och Latinamerika, utan du kommer också öka dina karriärmöjligheter genom att prata ett av de viktigaste språken i världen. Vår språkresa till Barcelona har kommunikation som fokus i klassrummet, och du kommer att få massor av chanser till att öva dina språkfärdigheter och få den individuella uppmärksamhet som behövs i våra små klasser. Oavsett om du väljer att åka iväg på en kort eller lång språkresa till Barcelona, så kommer våra erfarna lärare hjälpa dig att uppnå dina mål i spanska.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.