VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Språkresor till Barcelona

En språkresa till Barcelona kommer att förbättra din spanska medan du får en oförglömlig upplevelse i Spanien. Barcelona har en medelhavskultur, vackra stränder, och gatufestivaler året om. Upptäck allt vad staden har att erbjuda med en språkresa till Barcelona – en oförglömlig upplevelse.

Språkresor till Barcelona

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Spanien
Stad: Barcelona

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Spanien
Stad: Barcelona

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Spanien
Stad: Barcelona

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Spanien
Stad: Barcelona

Språkresa till Barcelona

Barcelona är huvudstad i regionen Katalonien i norra Spanien, och den perfekta platsen för en språkresa i spanska, både för dig som är ungdom eller vuxen. Katalansk kultur har många utmärkande detaljer som särskiljer den från resten av Spanien. På vår spanska skola i hjärtat av Barcelona kommer du att studera spanska, men kommer även att ha möjligheten till att ta klasser om den katalanska kulturen. På din språkresa till Barcelona kan du förbereda dig inför ditt DELE språktest, göra obetald praktik på ett företag i Barcelona, eller bara fokusera på att lära dig grunderna i spanska. Efter lektionerna finns det tid till att utforska stadens finurliga arkitektur, det livliga nattlivet, och det magnifika stränderna på Barceloneta.

Spanska är ett globalt språk

Över 400 miljoner människor har spanska som sitt modersmål, vilket gör spanskan till det andra mest vanliga språket i världen, efter kinesiska. Om du blir flytande i spanska så kommer du inte enbart få tillgång till de historiska spansktalande kulturerna i Spanien och Latinamerika, utan du kommer också öka dina karriärmöjligheter genom att prata ett av de viktigaste språken i världen. Vår språkresa till Barcelona har kommunikation som fokus i klassrummet, och du kommer att få massor av chanser till att öva dina språkfärdigheter och få den individuella uppmärksamhet som behövs i våra små klasser. Oavsett om du väljer att åka iväg på en kort eller lång språkresa till Barcelona, så kommer våra erfarna lärare hjälpa dig att uppnå dina mål i spanska.