Studera utomlands

Studera i Kalifornien

Studera i Kalifornien
4.4
854
(854 betyg)
4.4

Lär känna ”the golden state” när du ska plugga i Kalifornien och förbättra dina engelska språkkunskaper på varma västkusten i USA. Kalifornien är den tredje största delstaten i USA och har mycket att erbjuda, från populära städer som L.A. och San Fransisco till världsberömda nationalparker, begskedjor, skogar och sandstränder. När du ska studera i Kalifornien kommer du ha gott om tid till att njuta av det strålande vädret!

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Los AngelesSanta BarbaraSan DiegoSan Francisco
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Los AngelesSanta BarbaraSan DiegoSan Francisco
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Los AngelesSanta BarbaraSan DiegoSan Francisco
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Los AngelesSanta BarbaraSan DiegoSan Francisco
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: USA
Städer: Santa Barbara
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: USA
Städer: San Francisco
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Länder: USA
Städer: San Francisco

Plugga i Kalifornien

När du studerar i Kalifornien med EF kommer du märka att du lär dig så mycket mer än ett språk. Ett utbyte utomlands förändrar liv och du kommer återvända hem som en annan människa. När du studerar i ett annat land får du nya perspektiv, lär känna en helt ny kultur och lär känna människor från olika delar av världen. Dessutom kommer du lära dig att hantera nya situationer på ett helt annat sätt. Att studera i ett annat land och lämna sin trygghet kommer även göra dig mer självsäker och förbättra ditt självförtroende. Om du vill studera i USA så är Kalifornien en av de mest solsäkra destinationer. Det bor över 36 miljoner människor i Kalifornien och är till ytan nästan lika stort som Sverige. Dessutom är Kalifornien en mångsidig delstat med ett varierande klimat och landskap. I Kalifornien kan du bevittna en fantastisk natur, hänga på stranden, shoppa och dessutom lär känna den amerikanska livsstilen på djupet. När du ska studera i Kalifornien kan du hänga på stranden både före och efter lektionstid och dessutom lära dig att surfa på din fritid!

College i Kalifornien 

College i Kalifornien och USA är utbildning som sträcker sig från ett till två år och fungerar som förstudier till universitetet. Efter att man studerat två år på college tar man sig sedan vidare till universitetet och avslutar utbildningen och tar examen. Om du vill studera upp till ett helt år i Kalifornien med EF så kan du uppleva det riktiga amerikanska collegelivet. När du studerar i Kalifornien kan du förbereda dig för att läsa vidare på ett universitet i USA och även studera tillvalsämnen som International affairs, fashion och design eller företagsengelska. Välj tillvalsämnen som är inom ditt intresseområde och erhåll viktiga språkcertifikat efter dina studier i Kalifornien. Om du dessutom vill studera på college i Kalifornien eller på unversitet så måste du göra ett språktest innan du ansöker till universitetet. College och universitet i USA kräver att du gör ett språktest som TOEFL eller IELTS innan du ansöker för att visa vilken engelska nivå du har. Med EF kan du läsa våra förbererande kurser för TOEFL och IELTS som ökar chanserna för att du ska klara av proven med goda poäng. 

Våra destinationer i Kalifornien

Alla våra skolor i Kalifornien ligger i städer som är belägna längs med den soliga kusten. Om du vill studera i Kalifornien kan du välja att studera i charmiga Santa Barbra, staden som är belägen i södra Kalifornine bjuder på soligt väder med vackert landskap, härifrån kan du även bege dig på en av USA:s mest kända roadtrips, Pacific Coast Highway som bjuder på vackra utsiktplatser. Vår andra destination i Kalifornien är Los Angeles. Lär dig surfa på berömda Venice Beach, gå en vandringstur genom Runyon Canyon eller skymta din favoritskådespelare i Hollywood och Beverly Hills. Våra två andra destinationer i Kalifornien är San Fransisco och San Diego. I San Fransisco kan du besöka kända sevärdheter som Golden Gate Bridge, åka på de pittoreska linbanorna i staden eller besöka det kända fängelset Alcatraz. När du studerar i San Diego får du tid till att upptäcka fantastiska platser som La Jolla och San Diego Zoo. Det finns många destinationer att välja om du vill studera i Kalifornien. Oavsett vilken destination du väljer kommer du att studera i ett härligt klimat och dessutom lära känna den avslappnade kaliforniska livsstilen. 

Studentliv i Kalifornien

Att vara student i Kalifornien är fantastiskt inte minst för det varma vädret som gör det möjligt för dig som student att hänga på stranden och njuta av det soliga vädret. Alla våra skolor i Kalifornien är dessutom cenralt belägna så att kan utforska stadens alla sevärdheter efter lektionstid. När du studerar i Kalifornien har du också tid till att utforska närliggande städer. Samla ihop några vänner och bege er på en oförglömlig roadtrip längs med Pacific Cost Highway som bjuder på vackra vyer och tar dig till städer som San Fransisco och Los Angeles. När du studerar i Kalifornien får du även tid till att besöka kända sevärdheter som Mojave Desert, Yosemite National park, Malibu Beach och Catalina Island. Våra skolor i Kalifornien anordnar flera utflykter och sigthseeing turer för våra studenter. Det kommer inte vara svårt att ha ett roligt studentliv i Kalifornien. 

Vad kostar det att studera i Kalifornien?

Priserna för att studera i Kalifornien avgörs av faktorer som:

  • Antalet lektioner du väljer när du ska studera i Kalifornien
  • Boendealternativ
  • Längden på dina studier
  • Destinationen du väljer när du ska plugga i Kalifornien

Våra studievägledare hjälper dig att uppskatta vad kostnaden blir om du ska plugga i Kalifornien. Från och med att du fyller 20 år kan du ansöka om studiemedel från CSN. Med studiemedel från CSN kan du täcka en del av kostnaden för att studera i Kalifornien. På EF garanterar vi den bästa kvaliteten när du ska plugga utomlands, både inom och utanför skola. Vi stödjer dig och är din personliga expert i alla frågor du kan tänkas ha. Beställ en gratis broschyr, full av användbar information om att studera i Kalifornien. Du kan också ringa våra erfarna studievägledare på 08-587 930 00. 

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.