Australien

Studera i Sydney

Studera i Sydney
4.7
638
(638 betyg)
4.7

Plugga i Sydney och upplev det härliga livet! Sydney är en väldigt internationell stad, med livlig kulturscen, men det är även i denna stad du kan hitta några av Australiens kändaste surfstränder. När du studerar i Sydney kommer du att förbättra din engelska samtidigt som du lär känna denna fascinerande stad.

Studera i Sydney

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Australien
Städer: Sydney
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Australien
Städer: Sydney
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Australien
Städer: Sydney
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Australien
Städer: Sydney
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: Australien
Städer: Sydney

Plugga i Sydney

Att plugga i Sydney är ett perfekt sätt att förbättra din engelska medan du njuter av en livlig och fartfylld stad. I Sydney kan du hitta världskända sevärdheter som Sydney Opera House och soliga semesterdestinationer som Bondi Beach. När du studerar i Sydney kan du fokusera på finslipa dina kommunikationsfärdigheter medan du njuter av det härliga vädret och stadens moderna atmosfär. Varje dag kommer du att kunna dra nytta av det du lärt dig i klassrummet när du utforskar staden. När du på en gång använder det du lärt dig, så etsar sig dina nya kunskaper bättre fast i ditt minne. Varje dag i Sydney är ännu en dag att lära sig mer engelska.

Kurser med flexibilitet

När du väl har bestämt dig för att plugga i Sydney, så är det dags att tänka på detaljerna. En av de viktigaste frågorna är hur länge du vill stanna. Ju längre du pluggar i Sydney, desto bättre kommer din engelska bli och du kommer att anpassa dig till vardagslivet i Sydney. Våra studievägledare kan testa din nuvarande språknivå och hjälpa dig välja den bästa tiden att plugga i Sydney för att uppnå dina mål. Du kommer också behöva välja kursalternativ såsom intensitet, nivå och vart du vill bo. Vi finns där för dig från början till slut.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.