VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Studera i Sydney

Plugga i Sydney och upplev det härliga livet! Sydney är en väldigt internationell stad, med livlig kulturscen, men det är även i denna stad du kan hitta några av Australiens kändaste surfstränder. När du studerar i Sydney kommer du att förbättra din engelska samtidigt som du lär känna denna fascinerande stad.

Studera i Sydney

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Australien
Stad: Sydney

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Australien
Stad: Sydney

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Australien
Stad: Sydney

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Australien
Stad: Sydney

Plugga i Sydney

Att plugga i Sydney är ett perfekt sätt att förbättra din engelska medan du njuter av en livlig och fartfylld stad. I Sydney kan du hitta världskända sevärdheter som Sydney Opera House och soliga semesterdestinationer som Bondi Beach. När du studerar i Sydney kan du fokusera på finslipa dina kommunikationsfärdigheter medan du njuter av det härliga vädret och stadens moderna atmosfär. Varje dag kommer du att kunna dra nytta av det du lärt dig i klassrummet när du utforskar staden. När du på en gång använder det du lärt dig, så etsar sig dina nya kunskaper bättre fast i ditt minne. Varje dag i Sydney är ännu en dag att lära sig mer engelska.

Kurser med flexibilitet

När du väl har bestämt dig för att plugga i Sydney, så är det dags att tänka på detaljerna. En av de viktigaste frågorna är hur länge du vill stanna. Ju längre du pluggar i Sydney, desto bättre kommer din engelska bli och du kommer att anpassa dig till vardagslivet i Sydney. Våra studievägledare kan testa din nuvarande språknivå och hjälpa dig välja den bästa tiden att plugga i Sydney för att uppnå dina mål. Du kommer också behöva välja kursalternativ såsom intensitet, nivå och vart du vill bo. Vi finns där för dig från början till slut.