Studera i Brighton

Studera i Brighton
4.6
623
(623 betyg)
4.6

Studerar i Brighton och du kombinerar engelskaklasser med möjligheten att utforska Storbritannien. Vårt program för att studera i Brighton kan helt skräddarsys efter dina behov och ditt schema, så att du kan använda din tid till fullo här.

Studera i Brighton

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Brighton
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Brighton

Studera utomlands i Brighton

Det finns inget dåligt tillfälle att studera i Brighton. Trots att de flesta besökarna kommer under sommarmånaderna, så kan du året om välja ditt egna startdatum för att studera i Brighton. Oavsett om du vill åka på en kort språkresa eller om du föredrar att studera i Brighton i ett helt år, så har vi en språkkurs som passar dig. Välj den rätta mixen av undervisning och fritid för att uppnå dina mål. Fler klasser per vecka innebär snabbare framsteg. Om väljer mer fritid så kan du spendera den med att njuta av Brighton eller resa till andra delar av Storbritannien. Oavsett vilket program du väljer så kommer du snabbt att förbättra din engelska när du studerar i Brighton.

Studentlivet i Brighton

Du kommer att njuta av din studietid när du studerar I Brighton. Staden är som London fast i miniformat och vid havet, så du kommer att få en kombination av storstads- och strandlivet. I din utbildning är organiserade aktiviteter inkluderade så att du kan upptäcka staden. Det finns guidade stadsturer, turneringar i strandvolleyboll, karaokekvällar, och konserter på schemat. Besök platser som Stonehenge, Portsmouth och Amsterdam tillsammans med din studiegrupp som också studerar i Brighton. Din EF-ledare kan tipsa om Brightons bästa butiker och vart du kan äta god fish-n-chips och berätta vilka ställen alla häftiga DJ:s kommer till. Studera i Brighton och upptäck hur fantastiskt studentlivet kan vara här

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.