Studera i Brighton

Studera i Brighton
4.6
623
(623 betyg)
4.6

Studerar i Brighton och du kombinerar engelskaklasser med möjligheten att utforska Storbritannien. Vårt program för att studera i Brighton kan helt skräddarsys efter dina behov och ditt schema, så att du kan använda din tid till fullo här.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: England
Stad: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Brighton
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Brighton
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Brighton
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: England

Studera i Brighton

Gratis broschyr

Studera utomlands i Brighton

Det finns inget dåligt tillfälle att studera i Brighton. Trots att de flesta besökarna kommer under sommarmånaderna, så kan du året om välja ditt egna startdatum för att studera i Brighton. Oavsett om du vill åka på en kort språkresa eller om du föredrar att studera i Brighton i ett helt år, så har vi en språkkurs som passar dig. Välj den rätta mixen av undervisning och fritid för att uppnå dina mål. Fler klasser per vecka innebär snabbare framsteg. Om väljer mer fritid så kan du spendera den med att njuta av Brighton eller resa till andra delar av Storbritannien. Oavsett vilket program du väljer så kommer du snabbt att förbättra din engelska när du studerar i Brighton.

Studentlivet i Brighton

Du kommer att njuta av din studietid när du studerar I Brighton. Staden är som London fast i miniformat och vid havet, så du kommer att få en kombination av storstads- och strandlivet. I din utbildning är organiserade aktiviteter inkluderade så att du kan upptäcka staden. Det finns guidade stadsturer, turneringar i strandvolleyboll, karaokekvällar, och konserter på schemat. Besök platser som Stonehenge, Portsmouth och Amsterdam tillsammans med din studiegrupp som också studerar i Brighton. Din EF-ledare kan tipsa om Brightons bästa butiker och vart du kan äta god fish-n-chips och berätta vilka ställen alla häftiga DJ:s kommer till. Studera i Brighton och upptäck hur fantastiskt studentlivet kan vara här