Studera utomlands

Studera i England

Studera i England
4.9
983
(983 betyg)
4.9

Det finns inget bättre sätt att lära sig engelska på än att studera i England, hem till det engelska språket. Du kan välja att studera i hela landet, från Manchester till London. Vi har hjälpt studenter att plugga i England sedan 1965. Med vår långa erfarenhet kan du lita på att du kommer få en oförglömlig upplevelse med oss. Stärk ditt CV med internationell erfarenhet, språkexamina eller karriärförberedande ämnen.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristolTorquayIsle of Wight
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: LondonOxfordCambridgeBrightonBournemouthEastbourneManchesterBristol
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: England
Städer: London
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: England
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: England
Städer: Oxford
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: England
Städer: OxfordCambridge
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Länder: England
Städer: London

Studera i England med EF

Storbritannien är hem till några av världens bästa universitet, college, språkskolor och andra läroinstitutioner och studenter från hela världen kommer för att studera i England. Det finns en mängd alternativ för dig som vill plugga i England, från akademiska lärosäten som Oxford och Cambridge, till semesterorter som Brighton eller Bournemouth, till trendiga städer som Manchester och Bristol - för att inte nämna London, Englands stolta huvudstad. Att studera i England ger dig chansen att upptäcka landets säregna traditioner: te med scones, tvåvåningsbussar, Union Jack-flaggor och röda telefonkiosker. Oavsett var du väljer att studera i England, så kommer du att hinna med en weekend i London - och se Big Ben, London Eye, Oxford Street och Piccadilly Circus med egna ögon.

Fördelarna med ett år utomlands i England

Förutom att förbättra din engelska färdigheter erbjuder ett år utomlands i England många andra fördelar. Du kommer få värdefulla nya upplevelser i ett främmande land vilket hjälper dig att intensivt utforska en ny kultur. Dessutom kommer du ofta möta nya utmaningar som du själv måste hantera under ditt år utomlands. Det innebär att du även kommer bli mer självständig och självsäker – två färdigheter som blir värdefulla för framtida arbetsgivare. När du studerar utomlands med EF kommer du förbättra dina jobbmöjligheter, förbereda dig inför unversitetsstudier och kan skapa dig en genväg till akademiska studier utomlands tack vare värdefulla certifikat som blir viktiga när du kommer ut på arbetsmarknanden och inte minst om du vill arbeta internationellt i framtiden. Sist men inte minst, du kommer träffa så många nya människor när du ska studera i England som blir vänner för livet. 

Studera i Storbritannien

Välj att studera i England med EF så får du så mycket mer än bara språklektioner. Du kan ta ett EF Advanced Diploma som gör dig redo för en internationell karriär. När du pluggar i England så kommer dina språklektioner att vara utformade efter din drömbransch och du tränar i skriftlig och muntlig kommunikation som kommer att vara oumbärliga på arbetsplatsen. Du kan förbereda dig inför en internationellt erkänd språkexamen som t ex TOEFL eller Cambridge English Certificate. Samtidigt som du studerar i England kan du välja att göra obetald praktik på ett etablerat företag och få värdefull arbetslivserfarenhet från den brittiska arbetsmarknaden. Du väljer själv hur länge du pluggar i England - från ett par veckor till flera månader. 

Dessutom är Hult International Business School belägen i England och London. Vår affärsskola som utbildar amibitösa studenter från hela världen. Här har du ytterligare fler val om du vill studera vidare efter gymnasiet. Du kan bland annat läsa en Bachelor i Business Administration eller välja bland ett antal olika masterprogram. Om du inte riktigt vet vad du vill läsa finns det även förberedande kurser så kallade EF Pathway Programs som du kan välja. Det finns alltså många alternativ om du vill studera i Storbritannien och våra studievägledare hjälper att hitta rätt kurs och anpassa kursen efter dina ändamål. 

Utbildning i England

Engelska är det mest talade språket i världen. Oavsett vad framtiden håller för dig, kommer mycket goda engelska språkkunskaper definitivt att ge dig en fördel, särskilt när det gäller högre utbildning eller om du vill arbeta internationellt i framtiden. Ett av de bästa sätten att förbättra din engelska är genom ett år utomlands i England, där du kan prata engelska hela dagen och enkelt integrera språket i vardagen. Det är en av fördelarna med att plugga i England, lärandet slutar inte när du lämnar lektionen utan fortsätter när du pratar med dina internationella vänner och med lokalbefolkningen.  Även om detta kan vara en stor utmaning i början, kommer du märka hur snabbt din engelska förbättras på nolltid. Vi garanterar dig att du kommer att känna dig hemma inom några månader och det engelska språket är inte längre ett problem.

Hitta rätt utbildning och universitet i England

England och Storbritannien är kända för sina prestigefyllda universitet, du känner garanterat till universiteten Oxford University och Cambridge University. Universiteten i England har en hög kvalite och unvervisningen är uppdelad på två nivåer, Undergraduate är som en svensk kanditatexamen och postgraduate som är magisterexamen och doktorsexamen. I England är terminerna från september till december och börjar sedan igen i januari och fortsätter till maj. Beroende på vilken kurs du väljer kan du tillgodoräkna högskolepoäng medan du studerar med oss. Du expanderar också ditt akademiska ordförråd och förbättrar dina engelska fädrigheter som kommer vara oerhört viktiga om du ska studera i England i framtiden. Vi kan även hjälpa dig att hitta rätt utbildning och universitet i England. 

Utvalda universitet i England

Drömmer du om att studera på universitet i England? Om du vill studera på universitet i England är det en fördel att ha goda kunskaper i engelska särskilt om du ska kunna ta del av klassdiskussioner eller förstå kurslitteraturen. Om ditt mål är att studera på universitet i England är det en god idé att innan ansökan studera engelska i England. 

 • Vi har förberedande kurser för universitet och där vi dessutom kan anpassa kursen så att du lär dig engelska i rätt tempo och med rätt avancerad nivå. Om du vill studera på universitet i England så måste du även göra ett språktest innan du ansöker till universitetet. 
 • Många univeristet kräver att du gör ett språktest innan du ansöker för att visa vilken nivå din engelska är på. Vi på EF kan hjälpa dig med att klara av provet med goda poäng genom att du läser vår förberedadnde kurs för IELTS och TOEFL-testet. På så sätt skapar du bästa möjliga förutsättningar till att klara provet. Läs en hel utbildning eller en termin i England

Det finns olika utbildningar och kurser att välja mellan om du vill studera i England. Allt handlar om vilka mål du har med dina studier och hur länge du vill plugga i England. Vi erbjuder utbildningar från 6 och 9 månader men även upp till ett helt år i England. Dessutom kan du kombinera din utbildning i England med branschfokuserade kurser och förberedande kurser som IELTS, TOEFL och Cambridgeexamen. Du som vill studera på universitet i England eller vill läsa en master kan välja vår skola Hult International Business school som är belägen centralt i London. Vill du uppleva universitetslivet utomalnds så är Hult International Business School helt rätt för dig. Du erhåller en kandidat examen i Business, International Relations eller i Communications när du studerar på universitet i England med EF. 

Varför ska jag studera i England?

Att spendera ett år utomlands i England är ett stort beslut, men du kommer inte ångra det, för England har så mycket att erbjuda. Den charmiga önationen är känd för afternoontea, röda dubbeldäcksbussar och fish and chips. Men under ditt år utomlands i England kommer du upptäcka hur mångkulturellt och mångsidigt landet verkligen är. Från storstaden till charmiga landsbygdsområden - den brittiska kulturen förenar århundraden av tradition med modernitet, och britterna är också mycket stolta över det! Med EF kan plugga i Storbritannien på tio olika destinationer och det finns något för varje smak och intresse. När du ska plugga i England kan du upptäcka pittoreska kuststäder, promerna genom spännande städer eller utforska Lake District i norr som är ett fantastiskt sjö och bergslandskap. Oavsett vart du väljer att studera i England så har du gott om möjligheter att lära känna landet och dess folk. 

Plugga i Storbritannien

När du ska studera i England kan du upptäcka pittoreska kuststäder, promenera genom spännande städer eller utforska Lake District med sin fantastiska sjö och bergslandskap. Oavsett vart du väljer att studera på universitet i England har du gott om möjligheter att lära känna landet och dess folk. Använd semesterperioden för ditt utbytesår i England för att se de fantastiska landskapen och stränderna i Storbritannien eller besök kända konserter. Oavsett vad du bestämmer för, kommer ditt utbytesår i England att gå fort och du kommer att samla oändliga nya minnen. Nedan finns ett urval av våra mest populära destinationer om du vill plugga i England:

Vi hjälper dig hitta rätt universitet och utbildning i England

c

Om du vill plugga i Storbritannien har du många möjligheter med EF och det finns en stor valfrihet när du ska studera engelska i England. Med EF kan du studera i Englad och välja mellan:

 • Förbättra din engelska när du ska studera i England
 • Förbered dig för att studera på universitet i England med våra universitetssförberedande kurser
 • Internationell praktik eller volontärerfarenhet när du ska studera i England
 • Erhåll kända språkcertifikat: TOEFL, TOEIC, IELTS eller Cambridgeexamen
 • Universitet i England: Studera inför en bachelor, masterexamen eller en MBA på Hult International Business School i centrala London
 • Läs branschfokuserade kurser när du ska studera i engelska i England
 • Stärk ditt CV och studera tillvalsämnen i engelska inom ditt intresseområde, välj mellan: International affairs, fashion och design, hotel och turism, media och art och företagsengelska

Det finns mycket att välja men det som är viktigt om du ska studera i England är att du hittar rätt utbildning för dina ändamål.  Och våra studievägledare kan hjälpa dig att lista ut vilken kurs och utbildning som passar dig bäst om du vill plugga i England.

Typer av kurser och utbildning i England

När du ska studera i England med EF kan du välja mellan flera olika alternativ för att studera engelska. Du kan även välja hur många veckor och hur många lektioner i veckan du vill studera engelska i England. Nedanför kan du se några av våra mest populära kurser i England

 • Språkkurser i England – Fristående kurser
 • Studera i England upp till ett helt år 
 • Språkresa i England – Kombinera språkstudier med semester
 • Studera på universitet i England med Hult Business School

Förkunskaper om du vill studera i England

Det är viktigt att veriefiera dina språkkunskaper i engelska om du vill studera på univeristet i England. Antagningskraven är hårda på många universitet i England och konkurransen är stor om du vill ansöka till ett universitet i England. Därför är det en bra idé att förbättra din engelska och även läsa en förberedande kurs i TOEFL eller IELTS. En utav många fördelar med att plugga i England med EF är att du utvecklar dina språkkunskaper när du befinner dig i en omgivning där det talas engelska dagligen. När du studerar i England får du vara med om en kombination av språkinlärning i klassrummet med fritid och aktiviteter som förbättrar dina språkkunskaper oerhört mycket. 

Vad kostar det att studera i England?

För alla våra studiealternativ i England erbjuder vi dig den flexibilitet du behöver för att skräddarsy ditt år i England för dina individuella behov, mål och personliga preferenser. Naturligtvis, beroende på vilket alternativ du väljer, finns det också olika kostnader för ditt år utomlands. Med EF inkluderar våra skolavgifter i England även mat och logi med en värdfamilj, vårdförsäkring och även utflykter med skolan. Kostnaden för att studera utomlands avgörs av flera faktorer: 

 • Antalet lektioner du väljer att läsa utomlands
 • Längden på dina utlandsstudier
 • Destinationen du väljer när du ska studera utomlands

När du ska studera i England med EF så behöver du inte oroa dig över stressen att hitta ett boende, allt amdinistrativt arbete som innebär med att flytta utomlands, boka flyg eller kontakt med skolan. Allt administrativt sköter våra studievägledare som vill hjälpa dig att göra ditt studieår i England så smidigt som möjligt utan att du ska behöva känna dig stressad innan avfärd. Kontakta våra studievägledare på  0200-81 00 00 eller beställ en gratis broschyr till din mail och läs mer om att studera i England.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.