VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Studera i Oxford

Studera i Oxford, hem till akademiker och forskare, för att uppleva studentlivet i England. Oavsett om du drömmer om att plugga på Oxford University eller om du bara vill få en smak av Englands akademiska liv, så är det rätt val att studera i Oxford.

Studera i Oxford

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Land: England
Stad: Oxford

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: England
Stad: Oxford

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: England
Stad: Oxford

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: England
Stad: Oxford

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: England
Stad: Oxford

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: England

Studera i Oxford

Du kommer att få ett nytt perspektiv efter att ha studerat i Oxford. Staden är inte bara hem till det äldsta universitetet i den engelsktalande världen, utan erbjuder även mer än 1000 år av historia att utforska. Oavsett om du är nybörjare i engelska och vill plugga på Oxford eller om du pluggat språket i några år, så har vi ett program som passar dig. Upptäck arkitekturskatterna som överlevde andra världskriget och gå i samma fotsteg som J.R.R Tolkien, Oscar Wilde och Philip Pullman som alla studerat i denna prestigefulla stad.

Boendealternativ

När du ska plugga på Oxford så kan du själv välja vart du ska bo. Bo i värdfamilj och bli vän med en familj från trakten och upplev deras kultur. Att bos hos en värdfamilj gör ditt utbyte mer personligt när du studerar i Oxford. Du kommer också uppskatta de extra tillfällen du får till att öva din engelska med din familj vid middagsbordet. Om du föredrar ett mer typiskt studentliv när du pluggar i Oxford, så har du möjlighet att bo på studenthem nära din skola. Du kommer att dela rum med en student från ett annat land, vilket garanterar att du endast kommer att kommunicera på engelska. Det är ett perfekt sätt att träffa nya vänner på när du ska plugga på Oxford.