Studera i Manchester

Studera i Manchester
4.5
500
(500 betyg)
4.5

Studera i Manchester och lär känna en av Storbritanniens största städer. Manchester är känd för sina universitet, världskända fotbollsklubb, och sin spännande musikscen. När du studerar i Manchester, så kan du skräddarsy ditt program efter dina behov.

Studera i Manchester

Studera i Manchester

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Manchester
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Manchester
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: Manchester
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Manchester
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: England

Studera i Manchester

Studera i Manchester och upplev en av Englands mest spännande städer. Den har en helt annan vibb än Englands andra städer. I Manchester finns en stor studentpopulation, en häftig musikscen, coola kaféer och konstgallerier. Studenter från världen över studerar i Manchester. Om du är nybörjare, studera i Manchester för att få en bra grund för att utveckla dina engelskkunskaper. Om du är på en avancerad nivå, så kan vi hjälpa dig att skräddarsy ett studieprogram som hjälper dig att uppnå dina mål. När du studerar i Manchester, så är vår prioritering att du ska komma hem med fantastiska minnen och självförtroendet att prata engelska i alla typer av sammanhang.

Skolan i Manchester

Studera i Manchester på vår skola bredvid Platt Fields Park och i samma område som Manchester University. Du kommer att befinna dig i hjärtat av Manchesters studentliv. Platt Fields Park har alla typer av sportanläggningar, däribland en pool, tennis, gym och en basketplan. Skolan har ljus, modern inredning med datorsalar, rymliga klassrum, en kafeteria, utrymmen med biljardbord och spel, och uteplats för de varmare månaderna på året. Du befinner dig i en perfekt miljö för att lära dig engelska i när du studerar i Manchester.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.