London är en av världens häftigaste städer och dessutom en populär destination att studera i. Den engelska huvudstaden har blivit en världsmetropol och samlingspunkt för studenter från hela världen. Siktar du mot en internationell karriär är valet att studera i London ett givet alternativ där du kommer utmanas och dessutom få möjligheten att bygga ett brett och global nätverk. London rymmer många sevärdheter- alltifrån vackra parker och kanaler som är utspridda över hela staden till en stor variation av museer och gallerier att välja bland. England är även känt i hela världen för sina prestigefyllda universitet så är du ute efter att studera i en stad med gott akademiskt rykte är studier i London helt rätt för dig. Genom att resa med EF kan du förbättra dina jobbmöjligheter, förbereda dig för universitetsstudier och skapa dig en genväg till akademiska studier utomlands tack vare värdefulla certifikat som kommer främja dig på arbetsmarknaden en lång tid framöver. Det finns mängder av olika kurser och inriktningar, allt från affärsengelska till praktikprogram för att du ska få en värdefull internationell arbetslivserfarenhet. Att studera i London kommer få fart på din engelska och din internationella karriär och du kommer ha en fantastisk tid i en livlig stad. Du kan själv välja hur länge du vill studera i London, allt från några veckor upp till ett helt år. Oavsett hur länge du väljer att plugga i London blir detta det första steget på ditt livs äventyr samtidigt som du får uppleva en ny spännande kultur och träffa och utbyta erfarenheter med människor från världens alla hörn.

Hitta program efter din ålder

Studera i London - en värdefull merit

Att studera i London ger dig många konkurrensfördelar på arbetsmarknaden. Personer som i jakt på ny kunskap och nya erfarenheter söker sig utomlands rankas högt av arbetsgivare. Efter dina utlandsstudier kan du peka på en rad olika konkurrensfördelar. Under dina studier i London ställs du inför en helt ny verklighet, utanför din trygghetszon, och kommer börja reflektera över situationer och tillvägagångssätt på nya sätt. Både i det privata, det akademiska och det yrkesmässiga livet.
Slutförda utlandsstudier visar också att du klarar av att lösa problem, dina uppgifter och att du kan utöva språket på en avancerad och mer profesionell nivå . Ditt CV kommer att sticka ut bland mängden och öka dina möjligheter i en allt mer global värld och internationell arbetsmarknad. Det finns få platser i Europa, kanske ingen som associeras lika mycket med yrkesmässig ambition och driftighet än London. Därmed kommer dina studier i London skapa ett seriöst intryck på framtida arbetsgivare och öka dina chanser för en internationell karriär.


Plugga i London på olika nivåer

När du väljer att plugga i London kan du välja examensförberedande program eller kurser där du i slutet av kursen får ett internationellt erkänt certifikat. Detta är ett perfekt program för studenter med många olika mål, allt från universitetsbehörighet till att få jobb utomlands eller helt enkelt för att mäta sin språknivå. Du kan välja mellan att läsa en intensivkurs, förbereda dig inför IELTS, TOEFL och en Cambridge examen. Staden är också särskilt intressant för de mest ambitiösa, för de som vill mer och är ivriga att starta sin internationella yrkeskarriär. En anledning att plugga i London är Hult International Business School – en affärsskola som utbildar och inspirerar ambitiösa studenter från hela världen. Även här är valen många. Du kan bland annat läsa en Bachelor i Business Administration eller välja bland ett antal olika masterprogram. Vid Hult International Business School kan du också läsa förberedande kurser, så kallade EF Pathway Programs. Det finns alltså en mängd olika alternativ att studera i london men allt beror på vad du vill få ut under dina studier i London!

Utforma dina studier utomlands

För att möta olika åldersgrupper, intressen och behov erbjuder EF olika typer av studier i London. Dessutom har varje deltagare möjlighet att utforma sin utbildning i London enligt personliga intressen och utbildningsmål. Förutom språkkursens längd och intensitet kan varje student välja mellan en rad nyckelämnen, till exempel ordförråd och grammatik, historia och kultur eller marknadsföring och kommunikation. Dessutom erbjuder vår skola i London alla deltagare ett varierat fritidsprogram med olika aktiviteter. Om du vill få internationell arbetslivserfarenhet kan du även kombinera dina studier i London med praktik.  Återvänd hem efter dina studier i London med en portfolio av internationellt erkända språktester och certifkat. EF:s utbud av program ger dig möjligheten att skräddarsy din karriärbana. Våra program erbjuder ett antal tillvalsämnen samt praktikplatser eller volontärprogram på ett lokalt företag.


Ta chansen och plugga i London

Att studera i London är det perfekta sättet att uppleva livet som lokalbefolkningen. Även om du aldrig har besökt staden personligen så har du säkerligen hört en hel del om vad som lockar med att plugga i London. Våra kurser varierar i längd och intensitet och du kan själv välja vilken vecka du vill börja studera i London och hur lång tid du vill spendera där. Att plugga i London med EF har flera fördelar: Vår skola ligger i hjärtat av staden, vid Waterloo station som är en av Londons största tågstationer. Därifrån kan du enkelt utforska staden efter studietid. Våra utlärningsmetoder ger dig en grundläggande förståelse av språket du vill studera, vilket medför att du kan använda det i akademiska, sociala och professionella sammanhang. Vårt tillvägagångssätt tillåter dig att tala engelska med självförtroende under och efter dina studier i London. Oavsett vilken studieform du väljer när du ska plugga i London kommer vi att hjälpa dig med allt från att välja kurstyp, till att planera din resa till och från London. EF är med dig hela vägen!