Studera i London

Studera i London
4.9
400
(400 betyg)
4.9

London är en av världens häftigaste städer och dessutom en populär destination att studera i. Den engelska huvudstaden har blivit en världsmetropol och samlingspunkt för studenter från hela världen. Siktar du mot en internationell karriär är valet att studera i London ett givet alternativ där du kommer utmanas och dessutom få möjligheten att bygga ett brett och global nätverk.

Studera i London

Gratis broschyr

Hitta ett program

Hult International Business School

Hult International Business School

18+ år
Kandidat, master, MBA
Ta en ekonomiexamen från Hult, en oberoende prisbelönt business school med campus över hela världen.
Länder: England
Städer: London
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: London
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: England
Städer: London
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: London
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: London
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: England
Städer: London

Kurser i London

England är även känt i hela världen för sina prestigefyllda universitet så är du ute efter att studera i en stad med gott akademiskt rykte är studier i London helt rätt för dig. Genom att resa med EF kan du förbättra dina jobbmöjligheter, förbereda dig för universitetsstudier och skapa dig en genväg till akademiska studier utomlands tack vare värdefulla certifikat som kommer främja dig på arbetsmarknaden en lång tid framöver. Det finns mängder av olika kurser i London och inriktningar, allt från affärsengelska till praktikprogram för att du ska få en värdefull internationell arbetslivserfarenhet. Att studera i London kommer få fart på din engelska och din internationella karriär och du kommer ha en fantastisk tid i en livlig stad. Du kan själv välja hur länge du vill studera i London, allt från några veckor upp till ett helt år, våra kurser i London är flexibla. Oavsett hur länge du väljer att plugga i London blir detta det första steget på ditt livs äventyr samtidigt som du får uppleva en ny spännande kultur och träffa och utbyta erfarenheter med människor från världen.

  • Förbättra din engelska på våra kurser i London
  • Förbered dig för universitetsstudier i England
  • Internationell praktik eller volontärerfarenhet.
  • Erhåll kända språkcertifikat: TOEFL, TOEIC, IELTS eller Cambridgeexamen
  • Studera inför en masterexamen eller en MBA
  • Läs branschfokuserade kurser i engelska när du pluggar i London
  • Studera tillvalsämnen inom ditt intresseområde 

Studera i London - en värdefull merit

Att studera i London ger dig många konkurrensfördelar på arbetsmarknaden. Personer som i jakt på ny kunskap och nya erfarenheter söker sig utomlands rankas högt av arbetsgivare. Efter dina utlandsstudier kan du peka på en rad olika konkurrensfördelar. Under dina studier i London ställs du inför en helt ny verklighet, utanför din trygghetszon, och kommer börja reflektera över situationer och tillvägagångssätt på nya sätt. Både i det privata, det akademiska och det yrkesmässiga livet.

Slutförda utlandsstudier visar också att du klarar av att lösa problem, dina uppgifter och att du kan utöva språket på en avancerad och mer professionell nivå . Ditt CV kommer att sticka ut bland mängden och öka dina möjligheter i en allt mer global värld och internationell arbetsmarknad. Det finns få platser i Europa, kanske ingen som associeras lika mycket med yrkesmässig ambition och driftighet än London. Därmed kommer dina studier i London skapa ett seriöst intryck på framtida arbetsgivare och öka dina chanser för en internationell karriär.

Plugga i London på olika nivåer

När du väljer att plugga i London kan du välja examensförberedande program eller kurser där du i slutet av kursen får ett internationellt erkänt certifikat. Detta är ett perfekt program för studenter med många olika mål, allt från universitetsbehörighet till att få jobb utomlands eller helt enkelt för att mäta sin språknivå. Du kan välja mellan att läsa en intensivkurs, förbereda dig inför IELTS, TOEFL och en Cambridge examen. Staden är också särskilt intressant för de mest ambitiösa, för de som vill mer och är ivriga att starta sin internationella yrkeskarriär. En anledning att plugga i London är Hult International Business School – en affärsskola som utbildar och inspirerar ambitiösa studenter från hela världen. Även här är valen många. Du kan bland annat läsa en Bachelor i Business Administration eller välja bland ett antal olika mastersprogram. Vid Hult International Business School kan du också läsa förberedande kurser, så kallade EF Pathway Programs. Det finns alltså en mängd olika alternativ för utbildningar i London men allt beror på vad du vill få ut under dina studier i London!

Utforma din utbildning i London

För att möta olika åldersgrupper, intressen och behov erbjuder EF olika typer av utbildning i London. Dessutom har varje deltagare möjlighet att utforma sin utbildning i London enligt personliga intressen och utbildningsmål. Förutom språkkursens längd och intensitet kan varje student välja mellan en rad nyckelämnen, till exempel ordförråd och grammatik, historia och kultur eller marknadsföring och kommunikation. Dessutom erbjuder vår skola i London alla deltagare ett varierat fritidsprogram med olika aktiviteter. Om du vill få internationell arbetslivserfarenhet kan du även kombinera dina utbildningar i London med praktik. Återvänd hem efter dina studier i London med en portfolio av internationellt erkända språktester och certifikat. EF:s utbud av program ger dig möjligheten att skräddarsy din karriärbana. Våra program erbjuder ett antal tillvalsämnen samt praktikplatser eller volontärprogram på ett lokalt företag.

Studera i London på vår centrala skola

Att studera i London är det perfekta sättet att uppleva livet som lokalbefolkningen. Även om du aldrig har besökt staden personligen så har du säkerligen hört en hel del om vad som lockar med att plugga i London. Våra kurser varierar i längd och intensitet och du kan själv välja vilken vecka du vill börja studera i London och hur lång tid du vill spendera där. Att plugga i London med EF har flera fördelar: Vår skola ligger i hjärtat av staden, vid Waterloo station som är en av Londons största tågstationer. Därifrån kan du enkelt utforska staden efter studietid. Våra utlärningsmetoder ger dig en grundläggande förståelse av språket du vill studera, vilket medför att du kan använda det i akademiska, sociala och professionella sammanhang. Vårt tillvägagångssätt tillåter dig att tala engelska med självförtroende under och efter dina studier i London. Oavsett vilken studieform du väljer när du ska plugga i London kommer vi att hjälpa dig med allt från att välja kurstyp, till att planera din resa till och från London. EF är med dig hela vägen!

Hitta rätt utbildning och universitet i London

England är känt för sina prestigefyllda universitet som Oxford University och Cambridge University. Dessutom finner du några av de mest populära och prestigefyllda universitet även i London. Förbered dig för att studera på Imperial College, London School of Economics eller Hult International Business School. Universiteten i London och England har en hög kvalite och undervisningen är uppdelad på undergraduate nivå och  postgraduate nivå som motsvarar kandidatexamen och magisterexamen. När du väljer våra kurser i London kommer du expandera ditt akademiska ordförråd och dessutom förbättra dina engelska färdigheter som blir viktigt om du vill studera vidare i London i framtiden. Om du har som mål att studera vidare på universitet i London kan hjälpa dig hitta rätt utbildning och universitet. 

Utvalda universitet i London

Många universitet i London kräver att du gör ett språktest innan du ansöker för att visa vilken engelskanivå du har. Vi hjälper dig klara av TOEFL eller IELTS testet genom att du läser våra förberedande kurser. Det skapar dig bästa möjliga förutsättningar för att klara provet. Det är viktigt att ha goda kunskaper i engelska om du vill studera på universitet i London. Våra kurser i London kan förbereda dig för universitet där du dessutom lär dig engelska i ett tempo med rätt avancerad nivå. 

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det att studera i London?

Det är svårt att säga exakt hur mycket det kostar att studera i London eftersom det beror på en mängd olika faktorer, såsom vilken typ av utbildning du väljer, vilken skola du går på, och hur du väljer att bo. En ansökan om att studera i London kan upplevas krånglig och det kan vara en del administrativt arbete kring en ansökan. Våra studievägledare finns där för dig och underlättar din sökprocess så att du kan fokusera på att planera ditt livs äventyr.  Du kan beställa en gratis broschyr som är full av information om våra skolor och priser. Du kan också ringa våra erfarna studievägledare på 08 587 930 00. De hjälper dig gärna med alla frågor du kan tänkas ha när det kommer till att studera i London. 

Kan jag plugga i London med CSN?

När du ska plugga i London så kan du från och med året som du fyller 20 år ansöka om studiemedel från CSN för att bekosta en del av dina studier i London. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan till CSN och hjälper dig uppskatta hur en kostnad ser ut för att plugga i London. 

Hur är det att studera i London?

Att studera i London är en fantastisk upplevelse eftersom staden har ett rikt utbud av utbildningsmöjligheter och en livlig kultur. Du kommer att ha möjlighet att träffa människor från hela världen och lära dig om olika kulturer, samtidigt som du får tillgång till en bred variation av kurser och program inom ditt intresseområde. London är också en av världens mest dynamiska städer, med en spännande konst-, musik- och teaterscen, så du kommer garanterat att aldrig tröttna på allt som staden har att erbjuda. 

Vilka språkkunskaper behövs för att studera i London?

Om du vill studera på högskola i London behöver du oftast behärska engelska till en hög nivå. De flesta universitet och högskolor kräver att du kan visa att du har tillräckliga kunskaper i engelska genom att ta ett officiellt språktest, såsom IELTS eller TOEFL. Dessa tester mäter din förmåga att förstå och använda engelska i akademiska sammanhang, så det är viktigt att du förbereder dig noga innan du tar dem. Därför är det en bra idé att förbättra din engelska och även läsa en förberedande kurs i TOEFL eller IELTS. Med EF kan du förbereda dig genom att plugga engelska i London på vår central belägna skola i Waterloo. En utav många fördelar med att plugga i London med EF är att du utvecklar dina språkkunskaper när du befinner dig i en omgivning där det talas engelska dagligen både med dina nya klasskamrater men även med lokalbefolkningen. När du studerar i London får du vara med om en kombination av språkinlärning i klassrummet med fritid och aktiviteter som förbättrar dina språkkunskaper oerhört mycket. 

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.