Studera i Paris

Studera i Paris
4.9
534
(534 betyg)
4.9

Livet blir inte mycket bättre än att plugga i Paris. Förtrollas av den fantastiska arkitekturen, kulturen, maten och den härliga mixen av människor från hela världen. Oavsett om du vill studera i Paris i några veckor eller fördjupa dig i den franska kulturen i ett helt år, så har vi ett program som passar dig. Kolla in programutbudet i Paris nedan och kontakta oss redan idag så kan vi kan börja planera dina studier!

Studera i Paris

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: Frankrike
Städer: Paris

Plugga i Paris

Upplev den klassiska franska skönheten och förbättra din franska när du pluggar i Paris. Denna metropol är full av möjligheter att upptäcka inom bland annat mat, mode, historia och konst. Plugga i Paris och lev den franska livsstilen medan du dagligen tar franskalektioner för att förbättra dina kommunikationsfärdigheter. Balansera studier med att turista, eller ta en intensivkurs för mer fokus på studier. När du pluggar i Paris har du goda transportförbindelser till resten av Frankrike och Europa om du vill komma iväg en helg. Du bestämmer själv hur mycket tid du vill ägna åt studier och hur mycket tid som ska gå åt till att upptäcka staden på detta spännande äventyr i Paris.

Livet som student i Paris

Tiotusentals studenter från hela Frankrike och jorden runt kommer varje år för att plugga i Paris, Frankrikes mittpunkt. Bli en av dem du med. Med EF kan du själv välja vilken intensitet du vill ha på dina kurser och hur länge du vill plugga. Möjligheterna är oändliga, oavsett om du har valt att studera i Paris för att vill fortsätta din karriär där eller om du är mer intresserad av ett kortare äventyr, så har EF något för dig! Kom och upplev studentlivet i denna stad som förtrollat konstnärer och filosofer i århundranden: plugga i Paris!

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.