Studera i Paris

Studera i Paris
4.9
534
(534 betyg)
4.9

Livet blir inte mycket bättre än att plugga i Paris. Förtrollas av den fantastiska arkitekturen, kulturen, maten och den härliga mixen av människor från hela världen. Oavsett om du vill studera i Paris i några veckor eller fördjupa dig i den franska kulturen i ett helt år, så har vi ett program som passar dig. Kolla in programutbudet i Paris nedan och kontakta oss redan idag så kan vi kan börja planera dina studier!

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Frankrike
Stad: Paris
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Frankrike
Stad: Paris
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Frankrike
Stad: Paris
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Frankrike
Stad: Paris
EF UNIVERSITY PREPARATION

EF UNIVERSITY PREPARATION

16 + år
6/9 månader
Få garanterad antagning till ett av över 200 partneruniversitet runt om i världen och bygg upp de färdigheter som krävs för att starta din internationella karriär.
Land: Frankrike
Stad: Paris

Studera i Paris

Gratis broschyr

Plugga i Paris

Upplev den klassiska franska skönheten och förbättra din franska när du pluggar i Paris. Denna metropol är full av möjligheter att upptäcka inom bland annat mat, mode, historia och konst. Plugga i Paris och lev den franska livsstilen medan du dagligen tar franskalektioner för att förbättra dina kommunikationsfärdigheter. Balansera studier med att turista, eller ta en intensivkurs för mer fokus på studier. När du pluggar i Paris har du goda transportförbindelser till resten av Frankrike och Europa om du vill komma iväg en helg. Du bestämmer själv hur mycket tid du vill ägna åt studier och hur mycket tid som ska gå åt till att upptäcka staden på detta spännande äventyr i Paris.

Livet som student i Paris

Tiotusentals studenter från hela Frankrike och jorden runt kommer varje år för att plugga i Paris, Frankrikes mittpunkt. Bli en av dem du med. Med EF kan du själv välja vilken intensitet du vill ha på dina kurser och hur länge du vill plugga. Möjligheterna är oändliga, oavsett om du har valt att studera i Paris för att vill fortsätta din karriär där eller om du är mer intresserad av ett kortare äventyr, så har EF något för dig! Kom och upplev studentlivet i denna stad som förtrollat konstnärer och filosofer i århundranden: plugga i Paris!