Studera i Kanada

Studera i Kanada
4.7
881
(881 betyg)
4.7

Studera i Kanada och var med om en oförglömlig upplevelse! Kanada som är ett av världens största länder till ytan näst efter Ryssland erbjuder myllrande storstäder blandat med storslagna naturupplevelser. Om du väljer att studera i Kanada hittar du den perfekta mixen av äventyr och språkutbildning. Förutom att lära dig engelska på våra språkskolor kombinerar vi också ett varierat aktivitetsprogram när du ska plugga i Kanada.

Studera i Kanada

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Kanada
Städer: TorontoVancouver
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Kanada
Städer: TorontoVancouver
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Kanada
Städer: TorontoVancouver
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Kanada
Städer: TorontoVancouver

Plugga i Kanada och upplev ett äventyr

Om du vill lära dig engelska i ett land med en stor variation av landskap, höga berg, galciärer och vackra sjöar så borde du studera i Kanada. Alla våra språkskolor i Kanada ligger centralt i metropolerna Toronto och Vancouver och erbjuder lämpliga språkkurser för alla intressen, åldersgrupper och behov. Vår utbildning i Kanada är flexibel i varaktighet, intensitet och fokusämne. Förutom våra innovativa inlärningsmetoder, som fokuserar på direktkommunikation på engelska, erbjuder alla våra språkskolor i Kanada ett varierat fritidsprogram. Efter en kort tid kommer du att upptäcka att få lära sig engelska utomlands bland nya vänner och i en ny miljö, kommer snabba på dina språkkunskaper betydligt än när du lär dig ett språk hemma. Dessutom är det oerhört meriterande att studera utomlands om du vill arbeta internationellt i framtiden och du kommer även sticka ut på arbetsmarknaden när du söker jobb. 

Visum i Kanada

Sedan 2016 har Kanada infört visumregler om du vill besöka landet vilket innebär att du måste ansöka om en elektronisk resehandling så kallad eTA för att resa in i Kanada. Om du även ska studera mer än sex månader i landet så måste du ansöka om ett studentvisum. Studentvisumet ger dig även rätt till att arbeta i landet. Vi hjälper dig genom hela visumprocessen och våra studievägledare besvarar alla frågor kring resehandlingar och visum. 

Utbildning i Kanada

Studera i Kanada och kombinera akademiska studier med friluftsliv och äventyr. Välj det program och längd som passar dina personliga ändamål bäst. Vi erbjuder tillvalsämnen så att du kan skräddarsy din utbildning i Kanada efter intresse. När du ska plugga i Kanada så kan du även anpassa kursen utefter dina mål. Välj mellan ett bredd utbud av ämnen, bland annat kan du förbereda dig för att studera på universitet i Kanada, erhålla kända språkcertifikat som TOEFL, TOEIC och IELTS. Dessutom kan du även läsa branschfokuserade kurser i engelska om du vill lära dig engelska på professionell nivå. Med våra tillvalsämnen kan du göra ditt program personligt samtidigt som du blir flytande på engelska.  När du ska plugga i Kanada kommer du stå inför en mängd upplevelser, uppleva en ny kultur och träffa nya människor. Att våga ta steget och studera utomlands är en oerhört lärorik erfarenhet och du kommer få uppleva en ny äventyrlig vardag med nya vänner från hela världen. Återvänd hem med nya meriterande egenskaper som gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. I vår alltmer globala värld blir studier utomlands och internationellla kontakter en viktig egenskap. 

Våra skolor i Kanada

c

Kanada har två officiella språk, engelska och franska och i provinsen Quebec är franska det officiella språket som talas. Men i resten av Kanada är det engelska som är officellt språk så du behöver inte oroa dig över att du behöver kunna franska om du ska studera i Kanada. På våra skolor i Kanada kommer du lära dig engelska och våra lärare har alla engelska som modersmål. Våra skolor är centralt belägna i städerna Toronto och Vancouver så du har nära till goda kommunikationsmöjligheter och sevärdheter. 

  • Den senaste utbildningsteknologin
  • Ljusa klassrum
  • Certifierade lärare
  • Stor härlig studentlounge med TV-spel och biljard
  • Goda kommunikationer till skolan
  • Nära till restauranger, caféer och affärer

Boende när du ska plugga i Kanada

Värdfamilj: Få en unik inblick hur en kanadensisk familj lever i Toronto eller Vancouver och lär känna kulturen på riktigt när du ska plugga i Kanada. När du bor hos en värdfamilj får du öva vardagsuttryck kontinuerligt och på så sätt kommer du återvända hem med ett mer genuint uttal. Dessutom får du njuta av frukost och middag hos din värdfamilj samt alla måltider under helgen.

EF Studenthem: 

Om du vill bo centralt och tillsammanas med internationella studenter från hela världen så är EF studenthem en möjlighet. När du bort centralt har du nära till vår skola samt shopping, restauranger och nöjen. På våra studenthem erbjuder vi även Wi-Fi, måltider och mycket mer. 

Studentliv i Kanada

Vi på EF anordnar många utflykter när du studerar utomlands mes oss. Det är bra sätt om du vill lära känna staden och landets kultur och histora. Om du vill uppleva ett äventyrligt studentliv så är Kanada landet för dig. I Kanada finns det något för alla smaker oavsett om du gillar storstadsliv eller vill ha nära till naturen, kan du som studerar i Kanada kombinera dessa två komponenter. I Toronto, Montreal och Vancouver får du uppleva den vibrerade storstadspulsen och bara några få minuter från städerna lockar även Kanadas vackra natur om du vill fly lugnet för en stund.  Att studera i Kanada är perfekt för den som är äventyrslysten och vill lära sig engelska. I Kanada finns det mycket att se och göra, här kan du bland annat få uppleva valar på nära håll, se grizzlybjörnar i det vilda, se de vackra sjöarna i British Columbia och besöka berömda Niagra Falls. När du ska studera i Kanada får du chans till att upptäcka många sevärdheter och lära känna landet på djupet. Vi arrangerar utflykter och aktiviteter så att du får lära dig engelska på ett spännande sätt efter lektionstid. Några av de utflykter vi anordnar är resor till Chicago och New York bland annat. 

Vad kostar det att studera i Kanda?

När du ska studera i Kanada kan du finansiera dina studier med CSN. Från och med året du fyller 20 år kan du ansöka om studiemedel hos CSN, som kan finansiera delar av dina studier i Kanada. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan om studiemedel. På EF garanterar vi den bästa kvaliteten när du ska läsa en språkkurs, både på och utanför skolan. Priserna för att läsa en språkkurs avgörs av flera faktorer:

  • Antalet lektioner du väljer att läsa i Kanada
  • Längden på dina utlandsstudier
  • Destinationen du väljer när du ska studera utomlands 
  • Hur du vill bo när du ska plugga i Kanada

För att få veta mer eller om du vill ha ett personligt prisförslag för att plugga i Kanada så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 . Du kan också beställa en broschyr full av användbar information om att studera utomlands i Kanada. 

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.