Studera i Toronto

Studera i Toronto
4.6
462
(462 betyg)
4.6

Studera i Toronto för att få en smak av den kanadensiska livsstilen. Toronto är en multikulturell stad med en blomstrande ekonomi. De program vi erbjuder för att studera i Toronto är allt från kortare språkresor till längre akademiska studieår som förbereder dig inför universitetet eller yrkesmässiga sammanhang i engelskspråkiga miljöer.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Kanada
Stad: Toronto
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Kanada
Stad: Toronto
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Kanada
Stad: Toronto
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Kanada
Stad: Toronto

Studera i Toronto

Gratis broschyr

Studera i Toronto

Studera i Toronto ett par veckor för att förbättra din engelska eller spendera ett helt år i denna kanadensiska stad för att bli flytande i engelska. Våra program skiljer sig i längd och tempo, så att du själv kan välja hur du ska fördela din tid mellan studier och fritid. När du studerar i Toronto så kan du även välja ett program som passar dina akademiska eller professionella mål. Du kan gå en förberedande kurs som hjälper dig uppnå höga poäng på en språkexamen eller ta en ekonomikurs för ett karriärlyft, eller läs kultur- och samhällskurser för att förbereda dig inför universitetet. Du kommer att kunna använda din engelska för att uppnå dina mål när du studerat i Toronto.

Förberedelser inför framtiden

Du kommer att förbättra din engelska när du studerar i Toronto och du kan uppnå mycket med dina nya språkkunskaper. Förberedande kurser inför språkprov såsom TOEFL hjälper dig få de poäng som krävs för att komma in på universitet eller framtida arbetsplats. Karriärskurser lär dig hur du effektivt ska använda engelska inom ditt fält, och du kan arbeta som praktikant på ett lokalt företag och använda din engelska i affärssammanhang. Du kommer att bli motiverad att ta nästa steg i din karriär efter att du studerat i Toronto.