Studera utomlands

Studera på Nya Zeeland

Studera på Nya Zeeland
4.8
794
(794 betyg)
4.8

Att studera på Nya Zeeland är perfekt för den äventyrslystne studenten som letar efter en unik upplevelse. Våra program kombinerar engelskakurser med aktiviteter och fritid, så att du kan njuta av landets naturliga skönhet, samtidigt som du lär dig engelska. Plugga i Auckland och få ett äventyr du sent kommer att glömma. Om du gillar äventyr och vill vara med om en oförglömlig upplevelse borde du studera på Nya Zeeland.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland

Kurser i Nya Zeeland

EF har lång erfarenhet av att organisera studier utomlands och väljer du en utbildning på Nya Zeeland med oss så kan du förvänta dig att få ta del av samma höga standard som på våra skolor i resten av världen. När du ska plugga på Nya Zeeland kan du ta ett EF Advanced Diploma som ger dig den språkförmåga och de praktiska kunskaper du kan behöva för ett jobb i din drömbransch. Du kan även studera inför ett internationellt språkdiplom som TOEFL eller Cambridge English Certificate . Kurserna är perfekta för dig som har olika mål, från universitetsbehörighet till att få arbeta utomlands eller om du vill förbättra dina språkkunskaper. Certifikaten som du erhåller efter en utbildning på Nya Zeeland kommer främja dig på arbetsmarknaden en lång tid framöver.

Kort om våra kurser på Nya Zeeland:

  • Förbättra dina språkkunskaper: EF Allmän kurs eller EF Intensivkurs
  • Internationell praktik eller volontärerfarenhet.
  • Förbered dig inför en TOEFL, TOEIC, IELTS eller en Cambridgeexamen
  • Studera inför en masterexamen eller en MBA
  • Läs branschfokuserade kurser i engelska
  • Studera tillvalsämnen inom ditt intresseområde

Studera i Auckland

Studera i Auckland om du vill ha högkvalitativa klasser, fantastiskt naturliv, och en minnesvärd tid. Klasserna är små så att du kan få den individuella uppmärksamhet du behöver. I klassrummet kommer du att kommunicera med de andra studenterna på engelska så att du kan förbättra ditt självförtroende för att prata engelska. Efter lektionstid, ge dig ut på äventyr och upptäck Nya Zeeland. När du studerar i Auckland kommer du att ha tillgång till extremsporter och naturunder vart du än vänder dig. Organiserade aktiviteter och utflykter kommer visa dig Aucklands alla sidor och ta dig in i Nya Zeelands spektakulära natur. Studera i Auckland om du vill förbättra din engelska samtidigt som du bor i en unik del av världen. Nya Zeeland har gejsrar och stränder där du kan gräva din egen jacuzzi. När du studerar i Auckland kommer du att ha massor av tid utanför klassrummet för att utforska landet.

Utbildning på Nya Zeeland

Nya Zeelands storslagna natur påminner om Norges fjordar och Norrlands skogar. Även vädret på Nya Zeeland är i stort sätt likt de nordiska länderna med regn, snö och kyla under vinterhalvåret och mildra temperaturer under sommaren, fast här är det omvända årstider. Med EF kan du studera i Nya Zeeland i allt från några veckor upp till ett helt studieår utomlands. Du kan vara säker på att du kommer upptäcka spännande platser och vara med om många äventyr efter lektionstid och helger med dina vänner. Prova på bungee jump, vandra bland de fantastiska bergen, bada i vattenfall eller segla längs med den vackra kusten. När du ska studera i Nya Zeeland kommer du upptäcka att det finns något för alla, vare sig du gillar äventyr eller om du vill slappna av och uppleva de fantastiska stränderna och vyerna bland fjordarna. Nya Zeeland består av vacker och orörd natur som bara väntas på att få upplevas, när du ska studera utomlands på Nya Zeeland har du tid att förbättra dina språkkunskaper samtidigt som du får mycket tid till att lära känna en ny del av världen.

Studera i Nya Zeeland - Skolan

Vårt nyrenoverade campus ligger mitt i centrala Auckland och skolan består av moderna klassrum där vi erbjuder de senaste innovativa inlärningsmetoderna. Dessutom har du nära till Queen Street som är en gata fylld med shopping och restauranger. För oss är det viktigt att du lär dig engelska på ett innovativt sätt när du studerar på Nya Zeeland. Små klasser, certifierade och erfarna lärare, undervisning med fokus på kommunikation och användning av den senaste teknologin gör att du kan lära dig engelska på ett roligt och annorlunda sätt. Dessutom kommer du upptäcka att du kommer göra snabba framsteg när du befinner dig utomlands och är omgiven av språket och använder dig av engelska dagligen. Att lära sig engelska har aldrig varit roligare och härligare än när du befinner dig i Nya Zeeland.

  • Nyrenoverat campus
  • Centralt belägen
  • Små klasser
  • Senaste teknologin

Meningsfull vistelse

Oavsett hur länge du studerar i Auckland, så kommer du återvända hem talandes mycket bättre engelska. Om du är nybörjare, så kan du förvänta dig uppnå en nivå var 8:e studievecka. Om du tidigare läst engelska, så kommer du kunna finslipa dina språkfärdigheter och förbättra dem för akademiska eller professionella sammanhang. Om du vill ha bevis på din framgång, gå en förberedande språkexamenkurs, och få ett underlag på dina förbättrade språkkunskaper. Välj hur länge du vill studerar i Auckland och i vilket tempo, så sköter vi resten.

Studentliv

Det finns massor att göra på fritiden när du studerar på Nya Zeeland och EF:s aktivitetsprogram gör det lätt att skaffa nya vänner - både från Nya Zeeland och resten av världen. När du ankommer till Nya Zeeland så anordnar vi en välkomstfest tillsammans med alla nya studenter så att du snabbt kan komma i kontakt med dina nya klasskamrater. När du ska studera på Nya Zeeland kommer du dessutom få uppleva ett annorlunda och äventyrligt studentliv. Efter lektionstid kan du bege dig ut för att upptäcka alla sevärdheter som Auckland bjuder på. Tillbringa eftermiddagarna på stranden, testa på surfing, segla längs med kusten eller planera vart nästa roadtrip ska ta er. Dessutom anordnar vi även ett urval av utflykter för skolans elever så att du ska få lära känna och uppleva kulturen i Nya Zeeland. Du kommer snabbt märka hur din engelska förbättras när du får använda dig av språket i vardagliga situationer med lokalbefolkningen samtidigt som du upptäcker landet.

Kostnad och ansökan

När du åka iväg och studera utomlands är det normalt att du känner dig nervös och förväntansfull. Att åka till andra sidan jorden och studera i Nya Zeeland är inte en liten sak. Men du kan känna dig trygg att du är i säkra händer. Vi hjälper dig längs hela vägen, från att du bestämmer dig att du vill studera utomlands till du är hemma igen. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan till CSN och hjälper dig att uppskatta kostnaden av dina studier i Nya Zeeland. Om du är nyfiken och vill veta mer om vår skola i Nya Zeeland så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 eller så kan du beställa hem en gratis broschyr full av användbar information.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.