Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på [email protected]

Studera i Malaga

Plugga i Malaga, en plats utan bekymmer. Malaga ligger precis vid Medelhavets kust och anses vara porten till den populära turistdestinationen Costa del Sol. När du studerar i Malaga kommer du att spendera din tid i soliga klassrum och på stranden. På vilket bättre sätt kan du lära dig spanska?

Studera i Malaga

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Spanien
Stad: Malaga

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Spanien
Stad: Malaga

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Spanien
Stad: Malaga

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Spanien
Stad: Malaga

Studera i Malaga

Du kommer att bli fascinerad av den Andalusiska kulturen när du pluggar i Malaga. Låt dig inspireras av stadens Moriska arkitektur och pröva mat som är typisk för regionen, såsom gazpacho och stekt fisk. Våra program för att studera i Malaga låter dig bestämma hur du vill balansera din fritid och studietid. Fler lektioner hjälper dig att snabbare lära dig språket, medan mer fritid låter dig utforska staden och njuta av de fantastiska stränderna. Alla våra program har organiserade aktiviteter och utflykter inkluderade, såsom stadsvandringar och kvällar med flamenco, så att du kan lära känna Malaga bättre. Du kommer att ha otroligt kul och lära dig mycket bättre spanska när du pluggar i Malaga

Lära sig spanska

Oavsett vilken nivå du ligger på så kommer du att förbättra din spanska när du pluggar i Malaga. Redan efter några dagar kan du förvänta dig prata spanska med större självförtroende och du kommer märka av efter några veckor att du uppnått en ny språknivå. Du kan till och med förvänta dig snabbare resultat med en intensivkurs. Du kommer att få lära dig spanska med ett program som vi utvecklat och finslipat sedan 1965, så vi vet vad som funkar och vad som inte gör det. Välj ett program att studera i Malaga och ta din spanska till nya höjder.