Studera i Malaga

Studera i Malaga
4.5
693
(693 betyg)
4.5

Plugga i Malaga, en plats utan bekymmer. Malaga ligger precis vid Medelhavets kust och anses vara porten till den populära turistdestinationen Costa del Sol. När du studerar i Malaga kommer du att spendera din tid i soliga klassrum och på stranden. På vilket bättre sätt kan du lära dig spanska?

Studera i Malaga

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Spanien
Städer: Malaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Spanien
Städer: Malaga
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Spanien
Städer: Malaga
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Spanien
Städer: Malaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Spanien
Städer: Malaga

Studera i Malaga

Du kommer att bli fascinerad av den Andalusiska kulturen när du pluggar i Malaga. Låt dig inspireras av stadens Moriska arkitektur och pröva mat som är typisk för regionen, såsom gazpacho och stekt fisk. Våra program för att studera i Malaga låter dig bestämma hur du vill balansera din fritid och studietid. Fler lektioner hjälper dig att snabbare lära dig språket, medan mer fritid låter dig utforska staden och njuta av de fantastiska stränderna. Alla våra program har organiserade aktiviteter och utflykter inkluderade, såsom stadsvandringar och kvällar med flamenco, så att du kan lära känna Malaga bättre. Du kommer att ha otroligt kul och lära dig mycket bättre spanska när du pluggar i Malaga

Lära sig spanska

Oavsett vilken nivå du ligger på så kommer du att förbättra din spanska när du pluggar i Malaga. Redan efter några dagar kan du förvänta dig prata spanska med större självförtroende och du kommer märka av efter några veckor att du uppnått en ny språknivå. Du kan till och med förvänta dig snabbare resultat med en intensivkurs. Du kommer att få lära dig spanska med ett program som vi utvecklat och finslipat sedan 1965, så vi vet vad som funkar och vad som inte gör det. Välj ett program att studera i Malaga och ta din spanska till nya höjder.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.