Studera i Sydafrika

Studera i Sydafrika
4.6
857
(857 betyg)
4.6

Plugga i Sydafrika för en exotisk upplevelse! Passa på att utforska detta komplexa lands naturliv och rika kultur när du pluggar i Sydafrika. Våra studieprogram i Sydafrika är utformade för att kunna ge dig de bästa akademiska förutsättningarna och massor av fritid i en säker och trygg miljö.

Studera i Sydafrika

Studera i Sydafrika

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Sydafrika
Städer: Kapstaden
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Sydafrika
Städer: Kapstaden
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Sydafrika
Städer: Kapstaden
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Sydafrika
Städer: Kapstaden

Plugga i Sydafrika

När du bestämmer dig för att plugga i Sydafrika så väljer du inte det mest uppenbara alternativet för att studera engelska. Sydafrika är långt borta och relativt okänt för de flesta, med undantag för dess ökända historia. Men idag är Sydafrika ett mäktigt land i förhållande till ekonomi och kultur. Att plugga i Sydafrika är ett spännande äventyr. Vår skola i Kapstaden är belägen i en vacker kolonial villa i ett tryggt bostadsområde. Det är tyst och har allt du behöver, men är bara en kort resa från centrum. När du bestämmer dig för att plugga i Sydafrika, så kan du kombinera dina studier med obetald praktik eller volontärarbete.

Studera i Kapstaden

Du kommer att förbättra din engelska i en av Afrikas livligaste städer när du studerar i Kapstaden. På ditt lektionsschema hittar du kommunikationsövningar, grupparbeten och språkundervisning med den senaste teknologin. Från hela världen kommer studenter som vill studera i Kapstaden, så du kommer att ha många spännande människor att prata med. Tillsammans så kan ni njuta av stadens energiska nattliv, vandra längs Table Mountain och koppla av på Muizenberg stranden. Du kan också åka på safariutflykter och ta turer för att upptäcka vinregionerna. Du kommer att komma hem med fantastiska minnen efter att ha studerat i Kapstaden.

Njut av Sydafrika utanför klassrummet

När du väljer att plugga i Sydafrika med oss så kan du förvänta dig en kombination av engelskalektioner, valfria aktiviteter och massor av fritid. Det finns ingen poäng med att studera i Sydafrika om det inte finns tid till att utforska. Besök de olika områdena och marknaderna i Kapstaden för att få en känsla för denna dynamiska stad. Följ med på vår safariutflykt för att se lejon, elefanter, bisonoxar och leoparder. Eller åk till stranden, som ligger i närheten av skolan, för att grilla eller spela volleyboll. Livet i Sydafrika skiljer sig en hel del från det där hemma. Plugga i Sydafrika och upptäck det riktiga Afrika.

Äventyr i Kapstaden

När du studerar i Kapstaden så kommer du kunna upptäcka staden och dess omgivning med utflykter organiserade av oss. Det finns turer och marknader som visar dig Kapstadens mest spännande platser, och du kan uppleva områdets naturliga skönhet på vandringsutflykter eller när du prövar på att åka flotte längs de slingrande floderna. Du kanske även vill åka på safari när du studerar i Kapstaden – din studievägledare kan hjälpa dig planera aktiviteter som denna och fler. En filmkväll på studenthemmet är ett annat sätt att ha det trevligt utan att behöva resa. Ju mer kul du har när du studerar i Kapstaden, desto fortare kommer du att lära dig engelska.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.