Studera i Sydafrika

Studera i Sydafrika
4.6
857
(857 betyg)
4.6

Plugga i Sydafrika för en exotisk upplevelse! Passa på att utforska detta komplexa lands naturliv och rika kultur när du pluggar i Sydafrika. Våra studieprogram i Sydafrika är utformade för att kunna ge dig de bästa akademiska förutsättningarna och massor av fritid i en säker och trygg miljö.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Sydafrika
Stad: Kapstaden
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Sydafrika
Stad: Kapstaden
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Sydafrika
Stad: Kapstaden
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Sydafrika
Stad: Kapstaden

Studera i Sydafrika

Gratis broschyr

Plugga i Sydafrika

När du bestämmer dig för att plugga i Sydafrika så väljer du inte det mest uppenbara alternativet för att studera engelska. Sydafrika är långt borta och relativt okänt för de flesta, med undantag för dess ökända historia. Men idag är Sydafrika ett mäktigt land i förhållande till ekonomi och kultur. Att plugga i Sydafrika är ett spännande äventyr. Vår skola i Kapstaden är belägen i en vacker kolonial villa i ett tryggt bostadsområde. Det är tyst och har allt du behöver, men är bara en kort resa från centrum. När du bestämmer dig för att plugga i Sydafrika, så kan du kombinera dina studier med obetald praktik eller volontärarbete.

Studera i Kapstaden

Du kommer att förbättra din engelska i en av Afrikas livligaste städer när du studerar i Kapstaden. På ditt lektionsschema hittar du kommunikationsövningar, grupparbeten och språkundervisning med den senaste teknologin. Från hela världen kommer studenter som vill studera i Kapstaden, så du kommer att ha många spännande människor att prata med. Tillsammans så kan ni njuta av stadens energiska nattliv, vandra längs Table Mountain och koppla av på Muizenberg stranden. Du kan också åka på safariutflykter och ta turer för att upptäcka vinregionerna. Du kommer att komma hem med fantastiska minnen efter att ha studerat i Kapstaden.

Njut av Sydafrika utanför klassrummet

När du väljer att plugga i Sydafrika med oss så kan du förvänta dig en kombination av engelskalektioner, valfria aktiviteter och massor av fritid. Det finns ingen poäng med att studera i Sydafrika om det inte finns tid till att utforska. Besök de olika områdena och marknaderna i Kapstaden för att få en känsla för denna dynamiska stad. Följ med på vår safariutflykt för att se lejon, elefanter, bisonoxar och leoparder. Eller åk till stranden, som ligger i närheten av skolan, för att grilla eller spela volleyboll. Livet i Sydafrika skiljer sig en hel del från det där hemma. Plugga i Sydafrika och upptäck det riktiga Afrika.

Äventyr i Kapstaden

När du studerar i Kapstaden så kommer du kunna upptäcka staden och dess omgivning med utflykter organiserade av oss. Det finns turer och marknader som visar dig Kapstadens mest spännande platser, och du kan uppleva områdets naturliga skönhet på vandringsutflykter eller när du prövar på att åka flotte längs de slingrande floderna. Du kanske även vill åka på safari när du studerar i Kapstaden – din studievägledare kan hjälpa dig planera aktiviteter som denna och fler. En filmkväll på studenthemmet är ett annat sätt att ha det trevligt utan att behöva resa. Ju mer kul du har när du studerar i Kapstaden, desto fortare kommer du att lära dig engelska.