Utbytesstudent i Oxford

Utbytesstudent i Oxford
4.6
416
(416 betyg)
4.6

Som utbytesstudent i Oxford kommer du att komma i kontakt med en av de mest välkända akademiska institutionerna i världen. Att plugga i Oxford är det perfekta sättet att förbereda sig inför ett universitetsprogram. Några av våra utbytesstudenter har till och med blivit antagna till Oxford University.

Utbytesstudent i Oxford

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: England
Städer: Oxford
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: England
Städer: Oxford
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: England
Städer: Oxford
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: England
Städer: Oxford
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: England
Städer: Oxford

Utbytesstudent i Oxford

Föreställ dig att du bor bredvid ett av de mest prestigefulla universiteten i världen. Som utbytesstudent i Oxford befinner du dig på en plats med 800 års tradition av akademisk framgång. University of Oxford har gett oss mer än fyra dussin nobelpristagare. Som utbytesstudent i Oxford, kan du inte undgå att bli inspirerad av stadens makalösa historia. Små studiegrupper, hängivna lärare, och individuell uppmärksamhet hjälper dig att snabbt bli flytande i engelska. När du återvänder hem så kommer de i din närhet bli avundsjuka bara av att höra att du varit utbytesstudent i Oxford.

En stad med mycket att erbjuda

Som utbytesstudent i Oxford, kommer du att få öva din engelska utanför klassrummet i alla typer av sammanhang. I området finns dussintals naturreservat, parker och promenadstråk att upptäcka. I staden har många gator gjorts om till gågator för shopping och andra aktiviteter. I närheten hittar du även kända museum, botaniska trädgårdar, teatrar och biografer. Du studerar i en liten klass med motiverade studenter från världens alla hörn, vilket gör det lätt att träffa nya vänner att utforska staden tillsammans med. Om du åker iväg som utbytesstudent till Oxford för att förbereda dig inför en längre vistelse i Storbritannien, så kommer du att känna dig familjär med den brittiska vardagen när din tid i Oxford börjar närma sig sitt slut.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.