Behöver du komma i kontakt med oss? Maila oss på [email protected]

Utbytesstudent i Frankrike

Att vara utbytesstudent i Frankrike är en upplevelse du sent kommer att glömma. Från ögonblicket du anländer, kommer allt att kännas annorlunda. Men allteftersom kommer du att börjar förstå dig på de lokala sederna och språket. Bli utbytesstudent i Frankrike och fördjupa dig i den intressanta franska kulturen.

Utbytesstudent i Frankrike

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Frankrike
Stad: NiceParis

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: Frankrike
Stad: NiceParis

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Frankrike
Stad: NiceParis

Utforska program efter populära destinationer

Åk som utbytesstudent till Frankrike med EF

Många förknippar ordet utbytesstudent med ett år på ett långväga ställe som USA eller Australien, men faktum är att du kan stanna inom Europa och fortfarande få en fantastisk upplevelse som utbytesstudent. Som utbytesstudent i Frankrike kommer du att dela vardagen med en fransk värdfamilj och lära dig de franska sederna och traditionerna. Fastän Frankrike ligger oss geografiskt nära, så kommer du att upptäcka enorma skillnader i kulturen och vardagslivet. Det är just dessa skillnader som gör din tid som utbytesstudent i Frankrike så spännande och till en värdefull upplevelse som varar hela livet.

Ett land med mycket att erbjuda

Under din tid som utbytesstudent i Frankrike kommer du att lära känna den franska kulturen på djupet. Om du bor i värdfamilj kommer du att få öva din franska varje dag och äta hemlagad fransk mat. Som utbytesstudent i Frankrike får du dessutom gott om fritid till att utforska landet på egen hand. I de franska Alperna kan du åka skidor nerför branta sluttningar, vid Rivieran kan du sola och bada tillsammans med Europas lyxelit, i Paris kan du flanera på långa boulevarder och avenyer. Cykla genom de blommande fälten i Provence eller åk på guidad tur till Versailles och besök salen där fredsfördragen efter första och andra världskrigen slöts. Som utbytesstudent i Frankrike lär du inte bara känna landet, utan kommer även nära inpå Europas historia.