Utbytesstudent

Utbytesstudent i Frankrike

Utbytesstudent i Frankrike
4.5
769
(769 betyg)
4.5

Att vara utbytesstudent i Frankrike är en upplevelse du sent kommer att glömma. Från ögonblicket du anländer, kommer allt att kännas annorlunda. Men allteftersom kommer du att börjar förstå dig på de lokala sederna och språket. Bli utbytesstudent i Frankrike och fördjupa dig i den intressanta franska kulturen.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Frankrike
Städer: ParisNice
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Frankrike
Städer: ParisNice
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Frankrike
Städer: ParisNice
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16 + år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: Frankrike
Städer: Paris

Utforska destinationer

Åk som utbytesstudent till Frankrike med EF

Många förknippar ordet utbytesstudent med ett år på ett långväga ställe som USA eller Australien, men faktum är att du kan stanna inom Europa och fortfarande få en fantastisk upplevelse som utbytesstudent. Som utbytesstudent i Frankrike kommer du att dela vardagen med en fransk värdfamilj och lära dig de franska sederna och traditionerna. Fastän Frankrike ligger oss geografiskt nära, så kommer du att upptäcka enorma skillnader i kulturen och vardagslivet. Det är just dessa skillnader som gör din tid som utbytesstudent i Frankrike så spännande och till en värdefull upplevelse som varar hela livet.

Ett land med mycket att erbjuda

Under din tid som utbytesstudent i Frankrike kommer du att lära känna den franska kulturen på djupet. Om du bor i värdfamilj kommer du att få öva din franska varje dag och äta hemlagad fransk mat. Som utbytesstudent i Frankrike får du dessutom gott om fritid till att utforska landet på egen hand. I de franska Alperna kan du åka skidor nerför branta sluttningar, vid Rivieran kan du sola och bada tillsammans med Europas lyxelit, i Paris kan du flanera på långa boulevarder och avenyer. Cykla genom de blommande fälten i Provence eller åk på guidad tur till Versailles och besök salen där fredsfördragen efter första och andra världskrigen slöts. Som utbytesstudent i Frankrike lär du inte bara känna landet, utan kommer även nära inpå Europas historia.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.