Utbytesstudent i Paris

Utbytesstudent i Paris
4.6
667
(667 betyg)
4.6

Paris är en av världens mest spektakulära städer med många saker att uppleva, men många besöker bara staden ett par dagar. Om du däremot bestämmer dig för att bli utbytesstudent i Paris får du chansen att lära känna staden på djupet. Utforska alla stadens välkända sevärdheter, däribland Notre Dame och Eiffeltornet, och upptäcka Pariss alla mysiga kaféer och spännande butiker. Uppfyll drömmen om att vara utbytesstudent i Paris!

Utbytesstudent i Paris

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Frankrike
Städer: Paris
EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

EF UNIVERSITY PREPARATION ABROAD

16+ år
6/9 månader
Få en garanterad plats ett av våra 200+ partneruniversitet runt om i världen. Uppnå flyt i språket samtidigt som du skaffar de färdigheter som krävs för en internationell karriär.
Länder: Frankrike
Städer: Paris

Utbytesstudent i Paris

Som utbytesstudent i Paris kommer du att befinna dig i en av världens mest fantastiska städer. Studera franska i denna stad ett par månader eller ta ett helt utbytesår i Paris och förbered dig inför kommande universitetsstudier vid ett franskt universitet. Vi har startdatum året om, så att du kan hitta ett tillfälle som passar dig för att bli utbytesstudent i Paris. Vid sidan av dina franskalektioner och din fritid, kommer du att kunna ta del av organiserade aktiviteter och utflykter för att upptäcka Paris. Oavsett hur länge du stannar, så kommer din tid som utbytesstudent i Paris ge dig en djupare förståelse för den franska kulturen och förbättrad franska.

Studentlivet i Paris

Se en annan sida av världens kulturhuvudstad som utbytesstudent i Paris. Staden må vara känd för sevärdheter som Triumfbågen, och Louvren, men du kommer att kunna se och upptäcka så mycket mer när du pluggar i denna stad. Som utbytesstudent i Paris kommer du att kunna utforska stadsdelar dit turister aldrig kommer, och hitta din favoritbistro, eller träffa fransmän på en livlig nattklubb eller på en båt flytandes på Seine floden. Du kommer att få chansen att bo som en Parisbo i ett par månader eller ett helt utbytesår när du åker som utbytesstudent till Paris, och den upplevelsen kommer att få dig att växa otroligt mycket som person.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.