Utbytesstudent på Nya Zeeland

Utbytesstudent på Nya Zeeland
4.5
812
(812 betyg)
4.5

Att vara utbytesstudent på Nya Zeeland är ett oförglömligt äventyr. Nya Zeeland är känt för sin naturliga skönhet och sitt fantastiska naturliv. Som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att njuta av att spendera din fritid i naturen, oavsett om du campar, paddlar kajak eller surfar.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Nya Zeeland
Stad: Auckland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Nya Zeeland
Stad: Auckland
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Nya Zeeland
Stad: Auckland

Utbytesstudent på Nya Zeeland

Gratis broschyr

Utbytesstudent i Auckland

Att vara utbytesstudent i Auckland är ett perfekt sätt lära sig engelska på, samtidigt som du får en otrolig upplevelse. Du kommer att studerar engelska och lära känna klasskamrater från hela världen i en stad omgiven av hänförande landskap. Åk som utbytesstudent till Auckland och få ditt livs äventyr!

Utbytesår på Nya Zeeland

Att vara utbytesstudent på Nya Zeeland innebär att du kan kombinera dina studier med äventyr i vildmarken. Tack vare små klasser och erfarna lärare så kommer du att uppnå dina studiemål utan att behöva ödsla tid. Det kommer att finnas massor av fritid över för att upptäcka hänförande landskap på organiserade utflykter eller på egen hand när du åker som utbytesstudent till Nya Zeeland. Öns skönhet kommer att få dig att tappa andan. Du kommer att vara del av en varierad mix av nationaliteter som utbytesstudent på Nya Zeeland, så det kommer att vara lätt att träffa nya internationella vänner. Efter din tid som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att komma hem med minnen för livet och förbättrad engelska.

Exotiska Nya Zeeland

Som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att träffa en hel del spännande lokalinvånare när du utforskar naturlandskapet. Du kan vandra längs glaciärer och surfa i stilla havet på en och samma dag! Om du stannar ett tag som utbytesstudent på Nya Zeeland, så kommer du förmodligen bli vän med en och annan lokalinvånare. Blandningen av Maorier och immigranter ger ön en multikulturell anda, och du kommet att få känslan av att detta är mycket annorlunda från hemma. Oavsett hur länge du stannar som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att återvända hem med minnen för livet och förbättrad engelska.