Utbytesstudent

Utbytesstudent på Nya Zeeland

Utbytesstudent på Nya Zeeland
4.5
812
(812 betyg)
4.5

Att vara utbytesstudent på Nya Zeeland är ett oförglömligt äventyr. Nya Zeeland är känt för sin naturliga skönhet och sitt fantastiska naturliv. Som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att njuta av att spendera din fritid i naturen, oavsett om du campar, paddlar kajak eller surfar.

Utbytesstudent på Nya Zeeland

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Nya Zeeland
Städer: Auckland

Utbytesstudent i Auckland

Att vara utbytesstudent i Auckland är ett perfekt sätt lära sig engelska på, samtidigt som du får en otrolig upplevelse. Du kommer att studerar engelska och lära känna klasskamrater från hela världen i en stad omgiven av hänförande landskap. Åk som utbytesstudent till Auckland och få ditt livs äventyr!

Utbytesår på Nya Zeeland

Att vara utbytesstudent på Nya Zeeland innebär att du kan kombinera dina studier med äventyr i vildmarken. Tack vare små klasser och erfarna lärare så kommer du att uppnå dina studiemål utan att behöva ödsla tid. Det kommer att finnas massor av fritid över för att upptäcka hänförande landskap på organiserade utflykter eller på egen hand när du åker som utbytesstudent till Nya Zeeland. Öns skönhet kommer att få dig att tappa andan. Du kommer att vara del av en varierad mix av nationaliteter som utbytesstudent på Nya Zeeland, så det kommer att vara lätt att träffa nya internationella vänner. Efter din tid som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att komma hem med minnen för livet och förbättrad engelska.

Exotiska Nya Zeeland

Som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att träffa en hel del spännande lokalinvånare när du utforskar naturlandskapet. Du kan vandra längs glaciärer och surfa i stilla havet på en och samma dag! Om du stannar ett tag som utbytesstudent på Nya Zeeland, så kommer du förmodligen bli vän med en och annan lokalinvånare. Blandningen av Maorier och immigranter ger ön en multikulturell anda, och du kommet att få känslan av att detta är mycket annorlunda från hemma. Oavsett hur länge du stannar som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att återvända hem med minnen för livet och förbättrad engelska.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.