Utbytesstudent i Barcelona

Utbytesstudent i Barcelona
4.5
490
(490 betyg)
4.5

Spanskan är ett romantiskt språk och ett av de mest talade i världen. Som utbytesstudent i Barcelona kommer du att förbättra din spanska och kunna utforska denna energiska stad. Vi hjälper dig skräddarsy ditt program utefter schema och budget när du ska åka som utbytesstudent till Barcelona.

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.

Cultural Care Au Pair

19 - 26 år
1-2 år
Ta hand om barn i en väl utvald amerikansk familj med Cultural Care Au Pair, i utbyte mot ersättning, boende, flyg m.m.

Utbytesstudent i Barcelona

Att vara utbytesstudent i Barcelona är ett av de mest avkopplande sätten att lära sig spanska på. Det finns en hel del anledningar att besöka Barcelona, däribland för dess vackra stränder, intressanta arkitektur, och förträffliga mat. Tack vare våra uppmärksamma lärare och innovativa undervisningsmetoder, så kommer du under din tid som utbytesstudent i Barcelona att snabbt och effektivt lära dig spanska. Våra kurser har startdatum året om och du kan skräddarsy ditt program utefter ditt tempo och dina mål. Oavsett om du väljer att stanna ett par månader eller ett helt utbytesår, så kommer du att få oförglömliga minnen efter din tid som utbytesstudent i Barcelona.

Studentlivet i Barcelona

Som utbytesstudent i Barcelona kommer du att upptäcka varför denna stad är en sådan fantastisk plats att bo och plugga på. Med intressanta kvartersområden och lockande stränder, finns det lika mycket att lära sig utanför klassrummet, som innanför. Spendera din fritid i en solstol eller med att titta på gatukonstnärerna vid Las Ramblas. Vila upp dig med en siesta på eftermiddagen och bege dig sedan ut i det livliga nattlivet och dansa till det att solen går upp. Det finns inget bättre sätt att lära sig spanska på än att fördjupa sig i den spanska kulturen. Du kommer att ha det kul samtidigt som du pluggar, och din tid som utbytesstudent i Barcelona kommer att bli en enorm succé.