Utbytesstudent i Barcelona

Utbytesstudent i Barcelona
4.5
490
(490 betyg)
4.5

Spanskan är ett romantiskt språk och ett av de mest talade i världen. Som utbytesstudent i Barcelona kommer du att förbättra din spanska och kunna utforska denna energiska stad. Vi hjälper dig skräddarsy ditt program utefter schema och budget när du ska åka som utbytesstudent till Barcelona.

Utbytesstudent i Barcelona

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Spanien
Städer: Barcelona

Utbytesstudent i Barcelona

Att vara utbytesstudent i Barcelona är ett av de mest avkopplande sätten att lära sig spanska på. Det finns en hel del anledningar att besöka Barcelona, däribland för dess vackra stränder, intressanta arkitektur, och förträffliga mat. Tack vare våra uppmärksamma lärare och innovativa undervisningsmetoder, så kommer du under din tid som utbytesstudent i Barcelona att snabbt och effektivt lära dig spanska. Våra kurser har startdatum året om och du kan skräddarsy ditt program utefter ditt tempo och dina mål. Oavsett om du väljer att stanna ett par månader eller ett helt utbytesår, så kommer du att få oförglömliga minnen efter din tid som utbytesstudent i Barcelona.

Studentlivet i Barcelona

Som utbytesstudent i Barcelona kommer du att upptäcka varför denna stad är en sådan fantastisk plats att bo och plugga på. Med intressanta kvartersområden och lockande stränder, finns det lika mycket att lära sig utanför klassrummet, som innanför. Spendera din fritid i en solstol eller med att titta på gatukonstnärerna vid Las Ramblas. Vila upp dig med en siesta på eftermiddagen och bege dig sedan ut i det livliga nattlivet och dansa till det att solen går upp. Det finns inget bättre sätt att lära sig spanska på än att fördjupa sig i den spanska kulturen. Du kommer att ha det kul samtidigt som du pluggar, och din tid som utbytesstudent i Barcelona kommer att bli en enorm succé.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.