Utbytesstudent

Utbytesstudent i Spanien

Utbytesstudent i Spanien
4.6
700
(700 betyg)
4.6

Din upplevelse som utbytesstudent i Spanien blir vad du gör den till. Gillar du stränder eller städer? Är ditt mål att återvända hem flytande i spanska, eller vill du ha en spännande semester utomlands? Oavsett vad ditt mål som utbytesstudent i Spanien är, så är vi redo att hjälpa dig skapa ett program som uppfyller alla dina önskemål och behov.

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Spanien
Städer: BarcelonaMalaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Spanien
Städer: BarcelonaMalaga
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Spanien
Städer: BarcelonaMalaga

Utforska destinationer

Åk som utbytesstudent till Spanien

Spanien är så mycket mer än semesterparadisen Costa del Sol, Mallorca och Kanarieöarna. Väljer du att åka som utbytesstudent till Spanien så kommer du få möjligheten att uppleva kulturen och vardagen i detta spännande medelhavsland. Välj att bo hos en spansk värdfamilj och öva din spanska från morgon till kväll. Eller om du vill ha mer flexibilitet, välj att bo på ett av våra moderna studenthem. Som utbytesstudent i Spanien kommer du att lära dig stå på egna ben, bli mer självständig och växa som person. Du kommer dessutom att förbättra din spanska och få en djupare förståelse för den spanska kultur och hur det är att leva i ett främmande land - erfarenheter du kommer ha nytta av hela livet.

Något för alla

Passa på att lära dig laga spansk mat som utbytesstudent i Spanien. Laga paella med färsk fisk och skaldjur om du vill bjuda på en härlig festmåltid och bjud på sockriga churros till efterätt. Är du inte matintresserad kanske du hellre följer den spanska fotbollsligan som många anser vara världens bästa. Missa inte El Clásico - den legendariska matchen mellan Real Madrid och Barcelona F.C. som för många är årets höjdpunkt i fotbollskalendern. Gillar du historia kan du som utbytesstudent i Spanien utforska de moriska palatsen och trädgårdarna som finns utspridda över det andalusiska landskapet eller lär känna den katalanska kulturen i Barcelona och norra Spanien. Oavsett vad dina intressen är, så kommer du att hitta något att fördjupa dig i under din tid som utbytesstudent i Spanien.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.