Utbytesstudent i Spanien

Utbytesstudent i Spanien
4.6
700
(700 betyg)
4.6

Din upplevelse som utbytesstudent i Spanien blir vad du gör den till. Gillar du stränder eller städer? Är ditt mål att återvända hem flytande i spanska, eller vill du ha en spännande semester utomlands? Oavsett vad ditt mål som utbytesstudent i Spanien är, så är vi redo att hjälpa dig skapa ett program som uppfyller alla dina önskemål och behov.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Spanien
Stad: BarcelonaMalaga
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Spanien
Stad: BarcelonaMalaga
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Spanien
Stad: BarcelonaMalaga

Utbytesstudent i Spanien

Gratis broschyr

Utforska program efter populära destinationer

Åk som utbytesstudent till Spanien

Spanien är så mycket mer än semesterparadisen Costa del Sol, Mallorca och Kanarieöarna. Väljer du att åka som utbytesstudent till Spanien så kommer du få möjligheten att uppleva kulturen och vardagen i detta spännande medelhavsland. Välj att bo hos en spansk värdfamilj och öva din spanska från morgon till kväll. Eller om du vill ha mer flexibilitet, välj att bo på ett av våra moderna studenthem. Som utbytesstudent i Spanien kommer du att lära dig stå på egna ben, bli mer självständig och växa som person. Du kommer dessutom att förbättra din spanska och få en djupare förståelse för den spanska kultur och hur det är att leva i ett främmande land - erfarenheter du kommer ha nytta av hela livet.

Något för alla

Passa på att lära dig laga spansk mat som utbytesstudent i Spanien. Laga paella med färsk fisk och skaldjur om du vill bjuda på en härlig festmåltid och bjud på sockriga churros till efterätt. Är du inte matintresserad kanske du hellre följer den spanska fotbollsligan som många anser vara världens bästa. Missa inte El Clásico - den legendariska matchen mellan Real Madrid och Barcelona F.C. som för många är årets höjdpunkt i fotbollskalendern. Gillar du historia kan du som utbytesstudent i Spanien utforska de moriska palatsen och trädgårdarna som finns utspridda över det andalusiska landskapet eller lär känna den katalanska kulturen i Barcelona och norra Spanien. Oavsett vad dina intressen är, så kommer du att hitta något att fördjupa dig i under din tid som utbytesstudent i Spanien.