VÅRA SKOLOR ÄR ÖPPNA! Ring oss för senaste uppdatering

Utbytesstudent i Los Angeles

Som utbytesstudent i Los Angeles kommer du att vistas i en internationell miljö samtidigt som du lär dig engelska. Los Angeles är en spännande stad med flera kända sevärdheter att utforska. Åk som utbytesstudent till Los Angeles och få en upplevelse utöver det vanliga när du bor i samma stad som världens största filmstjärnor!

Utbytesstudent i Los Angeles

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Land: USA
Stad: Los Angeles

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Los Angeles

EF Språkresor

10 - 18 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands i grupp med en erfaren ledare eller välj vårt individuella alternativ med flexibel kurslängd.
Land: USA
Stad: Los Angeles

EF Språk Utomlands

18 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Los Angeles

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA

Cultural Care Au Pair

18 - 26 år
1-2 år
Ta hand om barn i en väl utvald amerikansk familj med Cultural Care Au Pair, i utbyte mot ersättning, boende, flyg m.m.
Land: USA

Utbytesstudent i Los Angeles

Som utbytesstudent i Los Angeles kan du lära dig mer om filmbranschen och samtidigt förbättra din engelska. Staden är världskänd för sin filmindustri och det är även här du hittar Hollywood. Som utbytesstudent i Los Angeles kanske du till och med springer in i en och annan filmstjärna? När du inte är i klassrummet, umgås med dina vänner på en av Kaliforniens härliga sandstränder, bege dig till Hollywood Boulevard och spana in stjärnorna längs med Hollywood Walk of Fame, eller använd dina nyvunna språkkunskaper för att mingla med lokalinvånarna. Kontakta oss för att veta mer om hur du kan bli utbytesstudent i Los Angeles.

Studentlivet i Los Angeles

Oavsett hur länge du är utbytesstudent i Los Angeles, så väntar äventyr dig utanför klassrummet. Du har en handfull vackra stränder i området att välja ifrån, och perfekta vågor att surfa på. Om du vill uppleva nattlivet i Los Angeles, bege dig till Sunset Boulevard för livemusik eller till en nattklubb i West Hollywood. När du är utbytesstudent i Los Angeles har du dessutom nära till San Francisco, Las Vegas, San Diego och Yosemite National Park. Efter att du varit utbytesstudent i Los Angeles så kommer du att förstå varför så många vill bo i soliga Kalifornien.