Kalifornien

Utbytesstudent i Los Angeles

Utbytesstudent i Los Angeles
4.5
458
(458 betyg)
4.5

Som utbytesstudent i Los Angeles kommer du att vistas i en internationell miljö samtidigt som du lär dig engelska. Los Angeles är en spännande stad med flera kända sevärdheter att utforska. Åk som utbytesstudent till Los Angeles och få en upplevelse utöver det vanliga när du bor i samma stad som världens största filmstjärnor!

Utbytesstudent i Los Angeles

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som utbytesstudent på High School. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland och bo med en lokal värdfamilj.
Länder: USA
EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Privat internatskola
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Länder: USA
Städer: Los Angeles
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Bo hos en amerikansk värdfamilj och ta hand om barnen, i utbyte mot ersättning, boende och flyg. Utveckla nya färdigheter, få vänner för livet och utforska USA.
Länder: USA

Utbytesstudent i Los Angeles

Som utbytesstudent i Los Angeles kan du lära dig mer om filmbranschen och samtidigt förbättra din engelska. Staden är världskänd för sin filmindustri och det är även här du hittar Hollywood. Som utbytesstudent i Los Angeles kanske du till och med springer in i en och annan filmstjärna? När du inte är i klassrummet, umgås med dina vänner på en av Kaliforniens härliga sandstränder, bege dig till Hollywood Boulevard och spana in stjärnorna längs med Hollywood Walk of Fame, eller använd dina nyvunna språkkunskaper för att mingla med lokalinvånarna. Kontakta oss för att veta mer om hur du kan bli utbytesstudent i Los Angeles.

Studentlivet i Los Angeles

Oavsett hur länge du är utbytesstudent i Los Angeles, så väntar äventyr dig utanför klassrummet. Du har en handfull vackra stränder i området att välja ifrån, och perfekta vågor att surfa på. Om du vill uppleva nattlivet i Los Angeles, bege dig till Sunset Boulevard för livemusik eller till en nattklubb i West Hollywood. När du är utbytesstudent i Los Angeles har du dessutom nära till San Francisco, Las Vegas, San Diego och Yosemite National Park. Efter att du varit utbytesstudent i Los Angeles så kommer du att förstå varför så många vill bo i soliga Kalifornien.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.