Utbytesstudent i New York

Utbytesstudent i New York
4.3
526
(526 betyg)
4.3

Som utbytesstudent i New York får du chansen att leva som en äkta New York-bo. Bo hos en amerikansk värdfamilj och lär dig mer om hur deras liv ser ut. Använd din engelska varje dag och i alla typer av sammanhang. Efter din tid som utbytesstudent i New York kommer du att återvända hem med vidgade vyer och förbättrad engelska.

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: New York

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: New York

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: New York

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Termin eller läsår
Lokala high school
Tillbringa ett utbytesår som High School student. Studera tillsammans med lokala studenter i ditt värdland.
Land: USA

EF ACADEMY

14 - 19 år
1-5 år
Private high school
Studera och bo med elever från 75 olika länder. Få en internationell examen och förbered dig för universitetsstudier utomlands.
Land: USA
Stad: New York

EF UNIVERSITY PREPARATION

16 + år
6/9 månader
Få garanterad antagning till ett av över 200 partneruniversitet runt om i världen och bygg upp de färdigheter som krävs för att starta din internationella karriär.
Land: USA
Stad: New York

Cultural Care Au Pair

19 - 26 år
1-2 år
Ta hand om barn i en väl utvald amerikansk familj med Cultural Care Au Pair, i utbyte mot ersättning, boende, flyg m.m.
Land: USA

Utbytesstudent i New York

Åk som utbytesstudent till New York och upptäck vad som gör denna stad så unik. Med invånare från jordens alla hörn är New York en av världens mest mångkulturella städer. ”Staden som aldrig sover” har alltid något att erbjuda och som utbytesstudent i New york har du möjlighet att ta del av organiserade aktiviteter och utflykter för att utforska staden. I klassrummet kommer du att lära dig engelska med hjälp av våra erfarna lärare och innovativa undervisningsmetoder, så att du kan prata med New York-bor på din fritid. När du återvänder hem från din tid som utbytesstudent i New York kommer du att fått förbättrad engelska och minnen för livet!

Sevärdheter i New York

Det finns massor att upptäcka som utbytesstudent i New York. Besök Empire State Bildning eller Chrysler Tower och blicka ut över alla skyskrapor som kännetecknar denna livliga stad. Om du gillar konst och kultur, se en musikal på Broadway och besök Metropolitan Museum of Art medan du är utbytesstudent i New York. Central Park är en perfekt plats för att slappna av och öva din engelska med andra internationella studenter från samma program. När du är utbytesstudent i New York kommer du förstå varför så många vill leva och bo i denna fantastiska stad.