Fåtal platser kvar: Missa inte din chans att studera utomlands i höst ✨
Pre-MBA
Pre-MBA

Pre-MBA

Bygg på din kandidatexamen med vidare studier
30/32 Lektioner/vecka
(40 min per lektion)
 • Längd:
  6 månader / 9 månader / 11 månader
 • Startdatum:
  Januari / April / Juni / September
 • Krav på tysknivå:
  6-månaders program: B1 eller högre, 9-månaders program:A21 eller högre, 11-månaders program: A1 eller högre.
 • Krav på engelsknivå:
  9-månaders program: minst IELTS 5.5, TOEFL 525 PBT/194 CBT/71 IBT, eller motsvarande från EFs kostnadsfria UPiBT test.
 • Krav på engelsknivå:
  6-månaders program: minst IELTS 6.0 TOEFL 550 PBT/213 CBT/81 IBT, eller motsvarande från EFs kostnadsfria UPiBT test.
 • Resultat:
  Garanterad antagning till första året på en Master eller MBE-utbildning i England, USA, Australien, Tyskland eller Frankrike.

Beskrivning: 
EF:s Pre- och MBA program ger dig färigheter vad gäller det akademiska språket samt det kritiska tänkande som behövs för att lyckas på ett topprankat MBA program likväl som professionell vägledning för att göra en konkurrenskraftig ansökan.

 

Skräddarsy ditt program 
Studera i 6 eller 9 månader och inrikta dina studier mot akademiska ämnen som exempelvis internationell ekonomi, marknadsföring, juridik och samhällsvetenskap. Utveckla de nödvändiga språkkunskaperna samt de research- och studiefärdigheter som behövs för att lyckas i en engelskspråkig, akademisk miljö. Du får möjligheten att välja bland olika inriktningar inom ditt valda akademiska område för att förbereda dig inför universitetsstudier på masternivå. Du förbereder dig även inför intagningsprov som exempelvis IELTS, TOEFL, GMAT och GRE.

Specialisthjälp för att du ska lyckas 
Under programmet kommer du att få hjälp och stöd av en University Pathway Advisor för att hitta, välja och ansöka till de universitet och program som passar dig. Din University Pathway Manager kommer att finnas tillgänglig under programmet för att kontinuerligt erbjuda studievägledning och stöd.


EF Learning Guarantee
EF:s Språkgaranti
Du kommer att avancera minst en språknivå vart sjätte vecka* om du deltar i alla lektioner samt slutför samtliga uppgifter. Vår metod garanterar att du gör maximala framsteg - annars bjuder vi på gratis språklektioner tills du uppnår nästa nivå. *Detta kan variera för andra språk än engelska.