GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

5 anledningar att lära dig ett nytt språk i vår

5 anledningar att lära dig ett nytt språk i vår

Våren innebär en massa nya förändringar – allt börjar blomma och de första solstrålarna är årstidens höjdpunkt. Med så mycket nytt i luften, är våren en perfekt tid att börja med ett nytt språk. Så om du har lite ledigt under våren, varför inte investera i din framtid och ta dina språkkunskaper till nästa nivå?

Här är 5 anledningar till att ta steget och lära dig ett nytt språk i vår!

1. Förbered dig inför sommarjobbet

Hoppas du på att få spendera sommaren på ett spännande jobb eller praktikplats? Stärk din profil genom att höja din språknivå och öka därmed dina chanser att få jobbet du helst vill ha. Har du redan något på gång? Förbättra dina språkkunskaper och börja sommaren självsäker på ditt nya jobb redan från start!

2. Få ett försprång i skolan med nya språkkunskaper

Skolan är full av utmaningar och kräver ofta att man är bra på att göra flera saker samtidigt. Minska din arbetsbörda inför för det nya läsåret genom att förbättra dina språkkunskaper under våren. När det nya skolåret börjar, kommer du att vara fullt utrustad för att ta itu med allt arbete du har framför dig.

3. Maxa din sommar

Sommaren är en fullspäckad period för många studenter och nyexaminderade. Mellan praktikplatser, ledighet och andra projekt har du inte mycket tid att spendera på att lära dig ett nytt språk. Använd de något lugnare och kallare vårmånaderna till att avancera i  ett språk, så att du kan njuta av sommaren och fokusera på allt roligt du är med om.

4. Kombinera nytta med nöje

Den korta ledigheten under våren är den perfekta tiden att investera i din framtid genom att åka på en ”smart vacation”. Kombinationen av en kortare språkkurs och ett spännande semesteräventyr gör att du kan utforska en stad du alltid velat besöka, samtidigt som du lär dig ett nytt språk. Förbättra din engelska medan du ligger på stranden i Miami eller träna på språket medan du upptäcker den spännande kulturen i Cambridge. Oavsett vad du väljer, kommer du vara med om en oförglömlig upplevelse.

5. Upplev våren i en ny stad

Att bekanta sig med en ny kultur är ett spännande sätt att lära sig ett språk. Välkomna våren i härliga San Diego eller gå på en promenad längst stranden i Brighton. När du utforskar det lokala köket, klimatet, språket och traditionerna i din nya stad kommer du bli överraskad hur våren kan se så annorlunda ut på olika platser.

Plugga språk och upptäck en ny stad med EF!Läs mer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig