Redan bokat en resa med EF och har frågor?
Förbered dig inför en Cambridge-examen
Förbered dig inför en Cambridge-examen

Förbered dig inför en Cambridge-examen

Förbättra dina karriär- och akademiska möjligheter med ett officiellt språkcertifikat.
32 Lektioner/vecka
(40 min per lektion)
16 Allmänna språklektioner
04 Projektlektioner
10 Lektioner i Cambridge examensförberedande ämne
02 Föreläsningar
 • Nivå:
  Medelnivå till övre avancerad nivå
 • Startdatum:
  Utvalda måndagar
 • Längd:
  8 till 52 veckor
 • Förberedande kurs online:
  Från anmälan
 • Fortsättningskurs online:
  Sex månader inkluderat för alla intensiva engelskkurser

Beskrivning:

Förbättra dina språkkunskaper medan du bygger upp en effektiv och väl utformad strategi inför den stundande språkexamen. Du kommer att bättra på din vokabulär, dina grammatiska kunskaper och ditt uttal i förberedelsen inför Cambridge examen. Testet administreras i så stor utsträckning som möjligt direkt på campus.

Kvalifikationer:
Cambridge English är en del av University of Cambridge och syftar till att ge kvalifikationer för studier i engelska. Resultatet från Cambridge English kan användas som bevis på engelskkunskaper vid antagning till universitet, immigration och anställning i de flesta engelsktalande länder. Testet erbjuds pappersbaserat eller online och testar läs- och hörförståelse samt skriv- och talförmå- ga. Testet ingår inte i kursen och bokas separat av studenten.

Vår erfarenhet:
EF är störst i världen på att administrera Cambridge English-examen och tack vare det har vi också stor erfarenhet att se till att våra studenterna är väl förberedda när det är dags att för examen. Många av våra campus i både England och USA är certifierade examenscenter vilket innebär att många test hanteras direkt av presonalen på plats. Du kan alltså känna dig trygg med den erfarenhet EF-personalen har gällande Cambridge English-examen.

Kortare examensförberedande kurser:
Få en stabil grund och förståelse för hur Cambridge examen är utformad och hur du ska kunna åstadkomma ett så högt resultat som möjligt. Kompletta Examensförberedande kurser ger dig maximalt resultat men vi erbjuder också kortare kurser (från 2 - 8 veckor) på vårt campus i Cambridge och Santa Barbara för dig med ont om tid.

EF Learning Guarantee
EF’s Inlärningsgaranti
Du kommer att avancera minst en språknivå vart sjätte vecka* om du deltar i alla lektioner samt slutför samtliga uppgifter. Vår metod garanterar att du gör maximala framsteg - annars bjuder vi på gratis språklektioner tills du uppnår nästa nivå. *Detta kan variera för andra språk än engelska.