Upp till 20 000 kr i rabatt tom 19 juni
Förbered dig inför en Cambridge-examen
Förbered dig inför en Cambridge-examen

Förbered dig inför en Cambridge-examen

Förbättra dina karriär- och akademiska möjligheter med ett officiellt språkcertifikat.
32 Lektioner/vecka
(40 min per lektion)
16 Allmänna språklektioner
04 Projektlektioner
10 Lektioner i Cambridge examensförberedande ämne
02 Föreläsningar
 • Nivå:
  Medelnivå till övre avancerad nivå
 • Startdatum:
  Utvalda startdatum
 • Längd:
  8 till 52 veckor
 • Förberedande kurs online:
  Från anmälan
 • Fortsättningskurs online:
  Sex månader inkluderat för alla intensiva engelskkurser

Beskrivning:

Förbättra dina språkkunskaper medan du bygger upp en effektiv och väl utformad strategi inför den stundande språkexamen. Du kommer att förbättra din vokabulär, dina grammatiska kunskaper och ditt uttal i förberedelsen inför Cambridge examen. Testet administreras i så stor utsträckning som möjligt direkt på campus.

Kvalifikationer:
Cambridge English är en del av University of Cambridge och syftar till att ge kvalifikationer för studier i engelska. Resultatet från Cambridge English kan användas som bevis på engelskkunskaper vid antagning till universitet, immigration och anställning i de flesta engelsktalande länder.

Vår erfarenhet:
Vi gör allt för att våra elever är väl förberedda och för att de ska skriva ett så bra resultat som möjligt. De flesta av våra skolor i både England och USA är certifierade examenscenter, vilket innebär att din examen kommer administreras av EF-personal på EF-skolan. Du kan alltså känna dig trygg med vår erfarenhet av Cambridge English-examen.

Kortare examensförberedande kurser:
Få en grundläggande förståelse för hur Cambridge examen är utformat, så att du kan skriva bästa möjliga resultat. Du kommer att göra maximala framsteg med en fullständig examensförberedande kurs. Du kan kan också läsa en kortare kurs om du har ett tight schema.

EF Learning Guarantee
EF’s Inlärningsgaranti
Du kommer att avancera minst en språknivå vart sjätte vecka* om du deltar i alla lektioner samt slutför samtliga uppgifter. Vår metod garanterar att du gör maximala framsteg - annars bjuder vi på gratis språklektioner tills du uppnår nästa nivå. *Detta kan variera för andra språk än engelska.