Franska för nybörjare

Franska för nybörjare
4.4
1024
(1 024 betyg)
4.4

Om du vill lära dig franska på ett snabbt och effektivt sätt är det bäst att bege sig utomlands och lära sig franska i landet där språket talas. Våra kurser i franska för nybörjare kombinerar franska innovativa språklektioner med utflykter och fritid så att du får uppleva landet och kulturen. När du befinner dig i Frankrike använder du dig av språket dagligen både under lektionstid men även när du träffar lokalbefolkningen. 

Franska för nybörjare

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Frankrike
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Frankrike
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Frankrike
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Frankrike
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

50+ år
2-24 veckor
Ta tid för dig själv med våra språkkurser utomlands för vuxna över 50 år. Njut av varierande lektioner och aktiviteter som är speciellt tillgodosedda för dina intressen.
Länder: Frankrike

Utforska destinationer

Franska för nybörjare

Du behöver ingen tidigare erfarenhet eller kunskap i franska när du läser vår kurs i franska för nybörjare. Våra franskakurser anpassas efter din språkförmåga och vilka ändamål du har med kursen.  Lär dig franska från grunden på ett roligt och innovativt sätt än vad du tidigare är van vid. Med franska modersmålslärare, spännande lektioner och att du är omgiven av språket kommer du snabbt göra framsteg på våra franska för nybörjare kurser. Skräddarsy din språkkurs utefter dina behov genom att själv välja när, var och hur du vill studera. Våra franskakurser för nybörjare startar vaje måndag året runt så det är enkelt och smidigt att börja kursen när du vill. Du kommer snabbt att se resultat och kommer märka hur du kan klara av enkla vardagssituationer som att fråga om vägen eller när du kommer i kontakt med lokalbefolkningen. 

Lär dig franska i Frankrike

Det finns många olika sätt att lära sig franska, du kan lära dig franska online, franska på kvällskurser men även franska på universitet. Om du vill upptäcka Frankrike, lära känna den franska kulturen och lära dig franska på ett snabbt och naturligt sätt är det bästa sättet att lära sig franska i Franrike.  

Varför ska jag lära mig franska?

Att lära sig franska i Frankrike är inte bara avslappnande i kaféet och går längs Medelhavet. Franska talas av 300 miljoner människor över hela världen och är ett officiellt språk i mer än 30 länder och territorier. Språktestresor till Frankrike ger dig tillgång till den stora och växande fransktalande världen och öppna dörrar runt om i världen, från Europa till Stilla havet. Förutom de varierade fritidsaktiviteterna är språkkursen i Frankrike därför en viktig del av våra franska språkkurser. De innovativa undervisningsmetoderna på våra språkskolor i Frankrike kommer att förbättra dina franska språkkunskaper speciellt för den fransktalande världen. Oavsett om du letar efter eller tar ett prov på flera månader för DELF- eller DALF-examen - alla våra språkkurser i Frankrike har en flexibel längd på mellan 2 och 52 veckor och är inriktade på alla språknivåer, från nybörjare till avancerade . Alla EF-språkkurser i Frankrike är också anpassningsbara för de personliga intressena hos språkkursdeltagarna. Med osshittar du den språkkurs som passar perfekt med dig och dina vidareutbildningsmål! 

Vår språkkurs i franska för nybörjare

När du går en kurs i franska för nybörjare kommer du även få god tid till att lära känna Frankrike och alla mysiga pittoreska städer och vackra stränder. Franska talas idag av ca 300 miljoner människor över hela världen och är ett officiellt språk i mer än 30 länder. Att åka och bo utomlands och lära sig ett nytt språk är positivt både för din karriär och framtid. Vi erbjuder olika intensitet på våra kurser för att tillgodose dina specifika mål och behov med kursen. Om du vill lära dig franska snabbt kan våran intensivkurs vara något för dig, om du vill kombinera semester med en språkkurs kan du välja vår allmäna kurs. Med den senaste språkteknologin, erfarana lärare och med vår språkkurs som ger dig en djupdykning i den lokala kulturen, garanterar vi att du kommer lära dig franska på nolltid. När du befinner dig i landet där språket talas och akn tillämpa dina nya kunskaper från lektionstid i det vardagliga livet kommer ditt uttal och känsla för språket stärkas. 

Spännande destinationer i Frankrike

Frankrike bjuder på moderna metropoler och pittoreska landskap. Medan du är modets huvudstad Paris kan du upptäcka sevärdheter som Triumfbågen, Louvren och Eiffeltornet. Om du vill uppleva sol coh värme kan du njuta av kusten i södra Frankrike med sina pittoreska stränder och vackra landskap. Njut av Frankrikes gastronomi, upptäck de kända vingårdarna i Bordeaux eller upptäck romantikens huvudstad Paris på en kurs i för franska för nybörjare. Det spelar ingen roll vilken kurs du än väljer, gemensamt för alla är att du kommer vara med om oförglömliga upplevelser, möta människor från världens alla hörn och lära känna och älska landet med alla dess traditioner och vänliga människor.  

Finansiera din kurs i franska för nybörjare

Om du är intresserad av att läsa en kurs som riktar sig till franska för nybörjare, så kan du finansiera en del av din kurs med CSN. Från och med året du fyller 20 så kan du ansöka om studiemedel och bekosta en del av studierna med hjälp av CSN. Våra studievägledare hjälper dig att fylla i din ansökan om studiemedel och sköter även kontakten med CSN åt dig så att du kan fokusera på att planera ditt livs äventyr. När du ska läsa en franska för nybörjare kurs med EF garanterar vi dig den bästa kavilten både under lektionstid och på din fritid. Kostnaden för en spanskakurs för nybörjare avgörs av faktorer som:

  • Antalet lektioner du väljer under din nybörjarkurs
  • Längden på din språkkurs
  • Boendealternativ
  • Destinationen du väljer när du ska läsa spanska för nybörjare

Om du vill veta mer om hur en kurs för franska för nybörjare ser ut eller om du är nyfiken och vill få ett personligt prisförslag kan du kontakta våra studievägledare på  08-587 930 00. Eller så kan du beställa en gratis broschyr full av användbar information om en språkkurs i franska. 

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.