Språkkurser i engelska i Brisbane

Språkkurser i engelska i Brisbane
4.8
500
(500 betyg)
4.8

Du kommer att förbättra din engelska på nolltid när du går en språkkurs i Brisbane, som är Queenslands livliga huvudstad i Australien. Våra engelskakurser i Brisbane är flexibla, så att du får tid över till att koppla av på de spektakulära stränderna och pröva på alla utomhusaktiviteter i Australien. I Brisbane hittar du bland annat världens första Koala-fristad, en vacker flod som flyter genom staden och ett vibrerande studentliv. Att lära sig engelska i Brisbane är ett avslappnande och effektivt sätt att upptäcka Australien på.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: Australien
Stad: Brisbane
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: Australien
Stad: Brisbane
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: Australien
Stad: Brisbane
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: Australien
Stad: Brisbane

Språkkurser i engelska i Brisbane

Gratis broschyr

Engelskakurser i Brisbane

Dina engelskastudier i Brisbane kommer att vara heta. Staden är endast 27 grader från ekvatorn och även om det blir kallare i Maj till September, så fryser det aldrig. På den här latituden ligger även Cairo, Egypten, Houston, Texas eller Tampa, Florida. Oavsett vilket klimat det är utomhus så kommer dina studier i engelska i Brisbane vara bekväma. Genom att jobba i mindre grupper, kommer du få mycket stöd och feedback från dina lärare, vilket kommer göra tiden i klassrummet rolig och effektiv. Utanför klassrummet, kommer du konstant att vara omringad av engelska. Det finns inge bättre sätt att bli bekväm med engelska, än att använda språket dagligen.

Varm och gemytlig kultur

Utanför klassrummet, ger dina språkkurser i engelska i Brisbane dig möjligheten att lyssna på symfonier, gå på utställningar, internationella filmfestivaler, besöka botaniska trädgårdar, planetarium, zoon och titta på olika sportevenemang så som rugby, fotboll, cricket och basketbollmatcher. Queenlanders älskar att slappna av, att delta i offentliga evenemang är ett perfekt tillfälle att öva din engelska på, i en stressfri miljö. Det finns en mängd vackra stränder längs med guldkusten och även i Brisbane. Om du har tid, kanske du till och med tar möjligheten att snorkla i barriärreven i norra Queensland. Din engelskakurs i Brisbane kommer att bli ett äventyr du kommer att minnas många år framöver.