Australien

Språkkurser i engelska i Brisbane

Språkkurser i engelska i Brisbane
4.8
500
(500 betyg)
4.8

Du kommer att förbättra din engelska på nolltid när du går en språkkurs i Brisbane. Våra engelskakurser i Brisbane är flexibla, så att du får tid över till att koppla av på de spektakulära stränderna och pröva på alla utomhusaktiviteter. I Brisbane hittar du bland annat världens första Koala-fristad och en vacker flod som flyter genom staden. Att lära sig engelska i Brisbane är ett avslappnande och effektivt sätt att upptäcka Australien på.

Språkkurser i engelska i Brisbane

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: Australien
Städer: Brisbane
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: Australien
Städer: Brisbane
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: Australien
Städer: Brisbane
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: Australien
Städer: Brisbane

Engelskakurser i Brisbane

Dina engelskastudier i Brisbane kommer att vara heta. Staden är endast 27 grader från ekvatorn och även om det blir kallare i Maj till September, så fryser det aldrig. På den här latituden ligger även Cairo, Egypten, Houston, Texas eller Tampa, Florida. Oavsett vilket klimat det är utomhus så kommer dina studier i engelska i Brisbane vara bekväma. Genom att jobba i mindre grupper, kommer du få mycket stöd och feedback från dina lärare, vilket kommer göra tiden i klassrummet rolig och effektiv. Utanför klassrummet, kommer du konstant att vara omringad av engelska. Det finns inge bättre sätt att bli bekväm med engelska, än att använda språket dagligen.

Varm och gemytlig kultur

Utanför klassrummet, ger dina språkkurser i engelska i Brisbane dig möjligheten att lyssna på symfonier, gå på utställningar, internationella filmfestivaler, besöka botaniska trädgårdar, planetarium, zoon och titta på olika sportevenemang så som rugby, fotboll, cricket och basketbollmatcher. Queenlanders älskar att slappna av, att delta i offentliga evenemang är ett perfekt tillfälle att öva din engelska på, i en stressfri miljö. Det finns en mängd vackra stränder längs med guldkusten och även i Brisbane. Om du har tid, kanske du till och med tar möjligheten att snorkla i barriärreven i norra Queensland. Din engelskakurs i Brisbane kommer att bli ett äventyr du kommer att minnas många år framöver.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.