Språkkurs i engelska i Boston

Språkkurs i engelska i Boston
4.4
562
(562 betyg)
4.4

Gå en språkkurs i Boston och lär dig engelska i en av USA:s mest prestigefulla akademiska städer. Oavsett om du letar efter en kort språkkurs i Boston, eller om du vill stanna ett helt år, så kan våra flexibla språkkurser i Boston anpassas utefter dina behov. Du kommer aldrig att ångra valet att plugga engelska i Boston, en stad genomsyrad av USA:s historia. Med sina många universitet, finns det inget bättre ställe att öva din engelska tillsammans med amerikaner. Våra många språkkurser för engelskastudier i Boston kommer att sätta dig på rätt spår för bli helt flytande.

EF Språkresor

EF Språkresor

10 - 19 år
2-24 veckor
Åk på språkresa utomlands och välj mellan vårt individuella alternativ med flexible kurslängd eller res I grupp med en erfaren ledare.
Land: USA
Stad: Boston
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19 - 25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk på kort tid vid en CSN-godkänd EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer. Kursstart varje måndag.
Land: USA
Stad: Boston
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25 + år
1-24 veckor
Ge din globala karriär en skjuts med skräddarsydda språkkurser i någon av världens främsta städer. Utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Land: USA
Stad: Boston
EF Studieår Utomlands

EF Studieår Utomlands

16 + år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkkurser och tillvalsämnen vid en CSN-godkänd EF-skola. Studera upp till tre språk och bli en flerspråkig global medborgare.
Land: USA
Stad: Boston

Språkkurs i engelska i Boston

Gratis broschyr

Språkkurs Boston

Boston är ett utmärkt ställe för en språkkurs i engelska eftersom det är den akademiska huvudstaden i USA. Vi har språkkurser i Boston på alla nivåer - från absoluta nybörjare som lär sig grunderna i engelska till de som vill finjustera sina färdigheter i akademiska eller professionella sammanhang. Det finns nästan 70 universitet och högskolor i Boston, inklusive de prestigefyllda MIT och Harvard. Om du är intresserad av att gå på universitet i USA, skulle en längre akademisk engelskakurs i Boston vara perfekt för dig. Oavsett vilken språkkurs du väljer i Boston, kommer våra akademiska rådgivare på plats att vara med dig varje steg på vägen.

Lär dig engelska i Boston

Boston är en spännande  och rolig studentstad, utöver sin akademiska atmosfär. Med utmärkt kollektivtrafik är det enkelt att ta sig runt i staden. Boston är en av USA:s äldsta städer och som huvudstad i Massachusetts är Boston ett viktigt politiskt och kulturellt centrum. Under din språkkurs i Boston kan du njuta utav en av de många shower eller konserter i staden. Boston har ett fantastiskt klimat med snöiga vintrar, varma somrar och en fantastisk höst när träden skiftar i vackra nyanser av rött, gult och orange. Varje årstid är perfekt för en språkkurs i Boston. Vill du veta mer om att läsa en språkkurs i Boston eller har du frågor angående kostnad för en språkkurs så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 eller beställ en broschyr som är full av användbar information.