Språkkurs i engelska i Boston

Språkkurs i engelska i Boston
4.4
562
(562 betyg)
4.4

Gå en språkkurs i Boston och lär dig engelska i en av USA:s mest prestigefulla akademiska städer. Oavsett om du letar efter en kort kurs, eller om du vill stanna ett helt år, så kan våra flexibla språkkurser i Boston anpassas utefter dina behov. Du kommer aldrig att ångra valet att plugga engelska i Boston. Med sina många universitet, finns det inget bättre ställe att öva din engelska tillsammans med amerikaner.

Språkkurs i engelska i Boston

Gratis broschyr

Hitta ett program

EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

19-25 år
2-24 veckor
Lär dig ett språk snabbare vid en CSN-berättigad EF-skola. Välj mellan 10 språk och 50 destinationer världen över. Kursstart varje måndag.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Språk Utomlands

EF Språk Utomlands

25+ år
1-24 veckor
Få ett försprång i karriären och samla värdefull utlandserfarenhet med en skräddarsydd språkkurs utformad för vuxna och yrkesverksamma.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Språkresor

EF Språkresor

10-19 år
2-24 veckor
Språkresor utomlands för barn och unga. Res självständigt med flexibel kurslängd och avresa varje måndag eller på en all inclusive-gruppresa tillsammans med en EF-ledare.
Länder: USA
Städer: Boston
EF Studieår utomlands

EF Studieår utomlands

16+ år
6, 9 eller 11 månader
Kombinera språkstudier med akademiska ämnen vid en CSN-berättigad EF-skola. Bli en global medborgare när du lär dig upp till tre språk flytande.
Länder: USA
Städer: Boston

Språkkurs Boston

Boston är ett utmärkt ställe för en språkkurs i engelska eftersom det är den akademiska huvudstaden i USA. Vi har språkkurser i Boston på alla nivåer - från absoluta nybörjare som lär sig grunderna i engelska till de som vill finjustera sina färdigheter i akademiska eller professionella sammanhang. Det finns nästan 70 universitet och högskolor i Boston, inklusive de prestigefyllda MIT och Harvard. Om du är intresserad av att gå på universitet i USA, skulle en längre akademisk engelskakurs i Boston vara perfekt för dig. Oavsett vilken språkkurs du väljer i Boston, kommer våra akademiska rådgivare på plats att vara med dig varje steg på vägen.

Lär dig engelska i Boston

Boston är en spännande  och rolig studentstad, utöver sin akademiska atmosfär. Med utmärkt kollektivtrafik är det enkelt att ta sig runt i staden. Boston är en av USA:s äldsta städer och som huvudstad i Massachusetts är Boston ett viktigt politiskt och kulturellt centrum. Under din språkkurs i Boston kan du njuta utav en av de många shower eller konserter i staden. Boston har ett fantastiskt klimat med snöiga vintrar, varma somrar och en fantastisk höst när träden skiftar i vackra nyanser av rött, gult och orange. Varje årstid är perfekt för en språkkurs i Boston. Vill du veta mer om att läsa en språkkurs i Boston eller har du frågor angående kostnad för en språkkurs så kan du kontakta våra studievägledare på 08-587 930 00 eller beställ en broschyr som är full av användbar information.

Varför EF?

Förtroende

Vi har över 50 års erfarenhet och är välkända världen över.

Koppla upp

Lär dig tillsammans med studenter från över 100 länder.

Anpassa

Utforska världen genom våra program, välj mellan 50 destinationer världen över.

Uppnå

Lär dig snabbare och mer heltäckande med EF Method.

EF hela vägen

Våra egna skolor och kontor runt om i världen säkerställer enastående kundservice.

Globalt ackrediterade

Vår undervisningsexpertis och inställning till lärande är globalt erkänt.